app za taj VPN si instalirao na android box-u, ili ti je to na nekom ruteru podešeno?Treba ti neki VPN sa split tunneling-om, da samo aplikacija Iris Smart izlazi na net preko VPN-a, a ostale da koriste net normalno.
Ja koristim Fastest VPN i zadovoljan sam za sada, doduse ja koristim EON box, ali kapiram da moze da se instalira i na Android TV-u.
Može naravno. Kad prođeš login / startovanje pomoću MTS IP ili pomoću VPN može da se koristi sa blokiranih provajdera (bez tuneliranja kroz VPN) sve dok ne prođe ~2 sata bez korišćenja Iris aplikacije. Nakon toliko istekne session cookie i mora ponovo "unblock".A jel moguce da se prevari Iris na TV, da se privremeno zakaci TV na MTS mobilni net i otkaci onda? Ili tako nekako.... Probao neko?![]()
Ma prvo sto mi pada na pamet je da share-ujem MTS net preko telefona na TV preko Wifi i onda ugasim access point i on da nastavi preko LAN-a. Ovo cisto hipoteticki, imam i neke liste ali mi dodje ponekad da vratim nesto na Areni nprapp za taj VPN si instalirao na android box-u, ili ti je to na nekom ruteru podešeno?
Nikada nisam koristio VPN pa mi treba mala pomoc, na ruteru iz mts-a nema opcije za vpn, tako da nemam opciju da ga koristim i pustam eon na TV-u u mts mrezi jel tako? Ako bih kupio taj vpn da li mogu preko win 10 ga koristitim i gledati eon sa mts mrezom na kompu iako nema na ruteru podesavanja?Ja imam fastestvpn aplikaciju. Neko ovde na forumu preporučio 15-20 evra je doživotna licenca za dva uređeja,od početka oktobra mi radi bez problema na eon box i mi tv stick na SBB internetu
Na EON boxu.app za taj VPN si instalirao na android box-u, ili ti je to na nekom ruteru podešeno?
Pozdrav ljudi.
Da li neko zna zašto na telefonu Motorola g60 na aplikaciji Iris GO ne mogu na pojedinim kanalima da promenim rezoluciju videa? Npr na rts, arenama zakucano je na automatski a to je najmanji kvalitet, praktično je negledljivo. Kada uđem u podešavanja, sve rezolucije su sivim slovima ispisane, tj nije moguće kliknuti i promeniti, jedino je čekirano automatski. Probao sam na druga dva uređaja gde mi je Iris GO instaliran, sve je normalno, tj dozvoljava promenu rezolucije. Probao sam i odlogovanje, logovanje, deinstaliranje i ponovo instaliranje ali ništa...
Takođe, kada iz video kluba pustim većinu sadržaja, dobijem poruku playback failed i prekine reprodukciju.
Neko neku ideju? Hvala.
Na tv-u samsung nema podesavanja za vpn a nema ni na ruteru. Znaci treba drugi ruter. Ok hvala. Inace fastesvpn je sada 40 dolara dozivotan nalog.Nema potrebe na ruteru da podesavas VPN, to radis samo ako zelis da cela mreza izlazi preko VPN. Mozes pojedinacno na telefonu, kompu, tvu... Zavisi gde ti treba
Može naravno. Kad prođeš login / startovanje pomoću MTS IP ili pomoću VPN može da se koristi sa blokiranih provajdera (bez tuneliranja kroz VPN) sve dok ne prođe ~2 sata bez korišćenja Iris aplikacije. Nakon toliko istekne session cookie i mora ponovo "unblock".
Tako makar rade Android, AndroidTV aplikacije i Iris sajt.
Kod mene jos moze proverio sad na telefonu.E pa više ne može ovako![]()
Sad su i login / session cookie vezali za IP adresu i čim se sjaši sa VPN / čim se promeni IP adresa prc
Dakle, sad mora 100% vremena na VPN ili sa MTS IP adrese.
Čitaju forum?![]()
hvala, ovo i meni radiMa prvo sto mi pada na pamet je da share-ujem MTS net preko telefona na TV preko Wifi i onda ugasim access point i on da nastavi preko LAN-a. Ovo cisto hipoteticki, imam i neke liste ali mi dodje ponekad da vratim nesto na Areni npr
dakle, ovo radi ovako, svi kanali rade uživo ili odloženo sa bilo kog neta kad se jednom "učita" konekcija sa MTS hotspot-anisam probao promenu kanala, pretpostavljam da bi i za to morala da postoji konekcija preko njihove mreže pa onda može da nastavi sa bilo kojim netom
ili.. možda može i to da radi ako se prebacivanje na te kanale odradi dok je TV povezan na njihovu mrežu da pokupi cookie-je, pa onda u naredna 2h da i to radi preko bilo kog neta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari