Probao sam i skinuo mi je 1MB za uspostavu veze preko telefona, a odgledao sam 5 minSkida po 10 do 20 mb za uspostavu veze, ako ti skinuo sam net koji si imao mozda je poceo i novac da skida. Imam post i pripejd i testiracu sada pa cu ti javiti
Probao sam i skinuo mi je 1MB za uspostavu veze preko telefona, a odgledao sam 5 minSkida po 10 do 20 mb za uspostavu veze, ako ti skinuo sam net koji si imao mozda je poceo i novac da skida. Imam post i pripejd i testiracu sada pa cu ti javiti
Da li je i dalje na MTS mobilnim paketima besplatno koriscenje interneta za Iris Go ili se skida iz paketa?
Bas su odgovorni. Kod mene stoji u aplikaciji aktiviraj iris go.Imam moj mts ali tu ne vidim opciju da aktiviram/kupim iris go. Slao sam mejl, ne odgovaraju. Pitao sam ih na fb, trazili su mi broj mobilnog, poslao sam i nista ne odgovaraju.
Ponasaju se kao da oni meni treba da daju pare a ne ja njima 😂
Bas su odgovorni. Kod mene stoji u aplikaciji aktiviraj iris go.
@cronnin Ako je u pitanju SmartTV uređaj sa Android OS onda pitanje: oja app varijanta, precizno?
A znamo li za Android 9.0 Pie ili Android 11, koji stoje za prvi i treći TV?Ako je suditi po slikama taj Tesla ima AndroidTV OS pa bolje njega nego druga dva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari