GoranIT
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 20.05.2021
- Poena
- 85
A o čemu se tu tačno radi? Zbog čega nije potpuno ista lista kanala preko box-a i aplikacija?Svima je tako.
A o čemu se tu tačno radi? Zbog čega nije potpuno ista lista kanala preko box-a i aplikacija?Svima je tako.
Koje objašnjenje 🙄U okviru iris GO dostupni su vam kanali, dodatni paketi i usluge u okviru aktivnog iris TV paketa, za koje postoje prava za distribuciju na mobilne uređaje. Info sa njihovog sajta.
Da su uvrstili kompletnu Telekom ponudu kanala u irisGO ta aplikacija bi verovatno pucala za Studio B vesti a kamoli Ligu šampiona, našu ligu, Aba ligu i slično.A o čemu se tu tačno radi? Zbog čega nije potpuno ista lista kanala preko box-a i aplikacija?
Ala si ti neki pesimista, nemoj tako ipak je to zlatna koka naših vlasti 😃Da su uvrstili kompletnu Telekom ponudu kanala u irisGO ta aplikacija bi verovatno pucala za Studio B vesti a kamoli Ligu šampiona, našu ligu, Aba ligu i slično.Kad krene Premijera liga ne bih se iznenadio da srozaju listu irisGO kanala za 10-15...
![]()
To se zove fps (frames per second). Arena Cloud, Supernova, iris su 25fps...Arene na Iris smart i Arena cloud su užas. Mnogo ghostinga i igrači se ponekad kreću kao roboti. Orion tv app je daleko najbolji izbor za Arene. Sve radi perfektno, i nema nikakvih problema se ghostingom, seckanjem, a slika je brutalna. Meni je na Arenama preko Orion tv app slika bilja nego na SK preko Eon box. U pitanju je orion app za lg web os. Verujem da je i na android boxevim isto.
Pod "U mreži" misliš DVB-C signal/Coax? Pa dobro to je i razumljivo, OrionTV i EON TV su dve top IPTV platforme ali nisu 1:1 kao kvalitet preko SBB/Orion kabla. Ni sam EON TV van mreže nije istog kvaliteta kao EON TV kad ide live preko DVB-C. Ali ako uporedimo EON TV IPTV i OrionTV IPTV na 1080p kanalima su vrhunske obe platforme.ali nije bolja od EON app (u mreži)
Isto!Ono što me interesuje je Hipernet TV (Yettel), navodno može ugovor 12m, kakva je slika na Arenama u odnosu na Orion (imali su samo 2 Arene sa odloženim gledanjem).
HipernetTV ima odloženo gledanje na svim.
Iris tv go je deo box ako je u njemu tv. Imaš sve na sajtu mts.rs/box.Da li to IRIS TV Go vise nije gratis za BOX pakete?
Ma znam ali do danas mi je bio aktiviran,iako cim nisam na wifi mrezi nikad nije radioIris tv go je deo box ako je u njemu tv. Imaš sve na sajtu mts.rs/box.
Isto se i meni desilo pre par meseci. Samo su deaktivirali iz nekog razloga. Aktivirao preko moj.mts.rs portala i sve nastavilo da funkcioniše kao i pre deaktivacije.Ma znam ali do danas mi je bio aktiviran,iako cim nisam na wifi mrezi nikad nije radioMedjutim danas mi u aplikaciji Moj MTS deaktiviran IRIS TV Go,imam opciju da ga aktiviram,ali ne znam da li to znaci i placanje. Jer silne su neke promene ovih dana. Neke stvari uopste ne razumem kod njih,sto se tice ponude i cenovnika
Sad i na Moj Mts ima opcija deaktiviraj.Zoves na 0800100 100,pises na njihov chat ili odes u poslovnicu.
Meni se i na TVu pojavila poruka SESIJA JE ISTEKLA - ponovo ucitaj. Sad dal to ima veze sa nekim promenama u cenovnicima i ponudama ne znam... nekako mi se u isto vreme desilo to na TVu i neke promene u Moj MTS aplikaciji...Isto se i meni desilo pre par meseci. Samo su deaktivirali iz nekog razloga. Aktivirao preko moj.mts.rs portala i sve nastavilo da funkcioniše kao i pre deaktivacije.
Izgleda da ne radi na Samsung televizorima 🙄Ovo kod mene traje nekoliko dana vec.
Cao,Izgleda da ne radi na Samsung televizorima 🙄
Ma jok, nesto su kao cackali tehmicari iz mts-a, ali nista. Ne radi ni dalje. Kao problem je samsungov operativniCao,
Da li si mozda uspeo da resis problem ili dobio neku povratnu informaciju, takodje isti problem imam sa Iris Smart aplikacijom.
Pozz
Vrhunski stručnjaci iz MTS-a. 🙄Ma jok, nesto su kao cackali tehmicari iz mts-a, ali nista. Ne radi ni dalje. Kao problem je samsungov operativni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari