Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

U okviru iris GO dostupni su vam kanali, dodatni paketi i usluge u okviru aktivnog iris TV paketa, za koje postoje prava za distribuciju na mobilne uređaje. Info sa njihovog sajta.

A o čemu se tu tačno radi? Zbog čega nije potpuno ista lista kanala preko box-a i aplikacija?
Da su uvrstili kompletnu Telekom ponudu kanala u irisGO ta aplikacija bi verovatno pucala za Studio B vesti a kamoli Ligu šampiona, našu ligu, Aba ligu i slično. :D Kad krene Premijera liga ne bih se iznenadio da srozaju listu irisGO kanala za 10-15... :D

Da su uvrstili kompletnu Telekom ponudu kanala u irisGO ta aplikacija bi verovatno pucala za Studio B vesti a kamoli Ligu šampiona, našu ligu, Aba ligu i slično. :D Kad krene Premijera liga ne bih se iznenadio da srozaju listu irisGO kanala za 10-15... :D
Ala si ti neki pesimista, nemoj tako ipak je to zlatna koka naših vlasti 😃
Ulažu ljudi u opremu od kusura ako im ostane 😉

Arene na Iris smart i Arena cloud su užas. Mnogo ghostinga i igrači se ponekad kreću kao roboti. Orion tv app je daleko najbolji izbor za Arene. Sve radi perfektno, i nema nikakvih problema se ghostingom, seckanjem, a slika je brutalna. Meni je na Arenama preko Orion tv app slika bilja nego na SK preko Eon box. U pitanju je orion app za lg web os. Verujem da je i na android boxevim isto.

Arene na Iris smart i Arena cloud su užas. Mnogo ghostinga i igrači se ponekad kreću kao roboti. Orion tv app je daleko najbolji izbor za Arene. Sve radi perfektno, i nema nikakvih problema se ghostingom, seckanjem, a slika je brutalna. Meni je na Arenama preko Orion tv app slika bilja nego na SK preko Eon box. U pitanju je orion app za lg web os. Verujem da je i na android boxevim isto.
To se zove fps (frames per second). Arena Cloud, Supernova, iris su 25fps...

Orion TV je 50fps i jedina (legalna) IPTV platforma sa 50fps kanalima. Takođe i nešto viši Bitrejt. Ne računam EON TV koji je takođe 50fps jer nema Arene.

Ljudi umesto da razmotre sve opcije i odaberu najbolji kvalitet jure za onim šta je popularnije pa kukaju "Ovo ne valja!". To što Arena Cloud i iris imaju najjači marketing ne znači da su najbolje, zapravo ubedljivo najgore striming platforme.

Koristio Orion app na Android TV (9 meseci) i slika je OK, ali nije bolja od EON app (u mreži).
Ono što me interesuje je Hipernet TV (Yettel), navodno može ugovor 12m, kakva je slika na Arenama u odnosu na Orion (imali su samo 2 Arene sa odloženim gledanjem).
HipernetTV ima odloženo gledanje na svim.

ali nije bolja od EON app (u mreži)
Pod "U mreži" misliš DVB-C signal/Coax? Pa dobro to je i razumljivo, OrionTV i EON TV su dve top IPTV platforme ali nisu 1:1 kao kvalitet preko SBB/Orion kabla. Ni sam EON TV van mreže nije istog kvaliteta kao EON TV kad ide live preko DVB-C. Ali ako uporedimo EON TV IPTV i OrionTV IPTV na 1080p kanalima su vrhunske obe platforme.
Ono što me interesuje je Hipernet TV (Yettel), navodno može ugovor 12m, kakva je slika na Arenama u odnosu na Orion (imali su samo 2 Arene sa odloženim gledanjem).
HipernetTV ima odloženo gledanje na svim.
Isto! :D Interesuje me kako će se Yettel pokazati kad puste IPTV van mreže. Mislim, već je pušten a koliko sam ispratio niko da kaže na koliko fps idu kanali. Koliko na Yettel Box-u a koliko na Web plejeru. Kad puste aplikacije i Prepaid pretplatu uzimam da vidim sam... Za premotavanje si u pravu, nažalost OrionTV za sada premotavanje samo na prve dve Premium Arene.

*Izvinjavam se zbog offtopic-a, ipak je isključivo irisGO tema.

Mislim EON Smart TV (app za android TV), ali preko SBB interneta (u mreži).
Možda da otvorimo novu temu ?

Poslednja izmena:
Zoves na 0800100 100,pises na njihov chat ili odes u poslovnicu.

Iris tv go je deo box ako je u njemu tv. Imaš sve na sajtu mts.rs/box.
Ma znam ali do danas mi je bio aktiviran,iako cim nisam na wifi mrezi nikad nije radio :( Medjutim danas mi u aplikaciji Moj MTS deaktiviran IRIS TV Go,imam opciju da ga aktiviram,ali ne znam da li to znaci i placanje. Jer silne su neke promene ovih dana. Neke stvari uopste ne razumem kod njih,sto se tice ponude i cenovnika

Piše da je besplatan za Box 3 i Box 4 sa TV uslugom.
Pre će da ti naplate nego da ti deaktiviraju :)
Možda nešto do tebe, meni piše da je aktivan u box-u 4. Ako imaš tv uslugu slobodno aktiviraj. Uvek možeš da reklamiraš ako nešto nije u redu sa računom.

Ma znam ali do danas mi je bio aktiviran,iako cim nisam na wifi mrezi nikad nije radio :( Medjutim danas mi u aplikaciji Moj MTS deaktiviran IRIS TV Go,imam opciju da ga aktiviram,ali ne znam da li to znaci i placanje. Jer silne su neke promene ovih dana. Neke stvari uopste ne razumem kod njih,sto se tice ponude i cenovnika
Isto se i meni desilo pre par meseci. Samo su deaktivirali iz nekog razloga. Aktivirao preko moj.mts.rs portala i sve nastavilo da funkcioniše kao i pre deaktivacije.

Isto se i meni desilo pre par meseci. Samo su deaktivirali iz nekog razloga. Aktivirao preko moj.mts.rs portala i sve nastavilo da funkcioniše kao i pre deaktivacije.
Meni se i na TVu pojavila poruka SESIJA JE ISTEKLA - ponovo ucitaj. Sad dal to ima veze sa nekim promenama u cenovnicima i ponudama ne znam... nekako mi se u isto vreme desilo to na TVu i neke promene u Moj MTS aplikaciji...

Kod mene takodje u app Moj MTS je deaktivirano iris TV GO (TV na vise uredjaja), ali mi u delu aktivirani dodatci stoji da je iris GO aktivirana.
Iris GO mi normalno radi na drugim uredjajima. Sta im znaci ovo dupliranje nemam pojma. Valjda je i TV GO i GO ista stvar.

Pozdrav svima, pokusavam da se ulogujem preko irissmart app po prvi put na tvu, ali stalno dobijam ovaj error, da li se nekom desavalo?

IMG_8797d.jpg

I ja imam isti problem, a koristim aplikaciju dugo. Cisto sam kao pokaznu vezbu hteo da se odjavim i prijavim.
Moj tv je Samsung. Sve kucam kako treba i radi mi aplikacija na mobilnom i na racunaru preko sajta, ali ne radi na televizoru. Zvao sam Mts i dobio sam standardni odgovor resetuj modem i ugasi pa upali tv.
Ako neko zna resenje molim vas za info.

Hvala !

Bio je ranije neki rok, npr. 24 h, u kome ne možeš ponovo da aktiviraš uređaj.

Opet su podigli cenu za 50 kinti. Jedino što me drži na Irisu je to što ne troši megabajte na mts mreži, inače bih uzeo Orion aplikaciju.

Ma jok, nesto su kao cackali tehmicari iz mts-a, ali nista. Ne radi ni dalje. Kao problem je samsungov operativni
Vrhunski stručnjaci iz MTS-a. 🙄
Večito je neko ili nešto drugo krivo što ne radi njihov proizvod.
Ko zna kome su naručili da im napravi tu aplikaciju, a oni po dobrom starom običaju uradili ofrlje samo da im uzmu lepe pare i skinu sa dnevnog reda.

Vrh Dno