Ја 2 недеље покушавам да ресетујем шифру и сервис је и даље недоступан. Пробао сам и преко лајв чата неколико пута, “радови у току”…Ja ne mogu da napravim nalog, već 3 dana pokušavam i kad ukucam kod koji mi stigne na mail kaže da probam kasnije i uvek tako. Jel se dešava isto i vama?
Poslao sam ti poruku 😊Hoće neko da se menja? Dajem HBO GO (uskoro MAX) za Smart tv, a tražim Iris Go isto za smart tv?
Ponuda i dalje važi.Hoće neko da se menja? Dajem HBO GO (uskoro MAX) za Smart tv, a tražim Iris Go isto za smart tv?
Javi sePonuda i dalje važi.
Možda se može zaobići zabrana za Screenshot ako se sa App cloner aplikacijom napravi modovana Iris GO, postoji opcija "Allow screenshots" koja bi trebala da zaobiđe zabranu. Ali nisam probao, nije mi trebalo, i ne mogu da tvrdim da će to da radi konkretno i za Iris.Zna li neko kako da za zaobice zabrana za screenshot u IRIS TV Go aplikaciji?
Mislim da treba webOS 4 da bi se iris prikazala u lg store...na jednom starijem modelu nemam, a noviji koji ima ovu cetvorku, ponudjena je da se skineJel ima Iris smart za WEBOS i kako radi? Nesto mi se cini da na mom B7 nisam nailazio, mozda treba neka novija verzija WebOS-a?
A ista je kao i za android box sto se tice interfejsa i funkcionalnostiMislim da treba webOS 4 da bi se iris prikazala u lg store...na jednom starijem modelu nemam, a noviji koji ima ovu cetvorku, ponudjena je da se skine
Ja na Android TV je koristimJel ima Iris smart za WEBOS i kako radi? Nesto mi se cini da na mom B7 nisam nailazio, mozda treba neka novija verzija WebOS-a?
treba webos 3.5Jel ima Iris smart za WEBOS i kako radi? Nesto mi se cini da na mom B7 nisam nailazio, mozda treba neka novija verzija WebOS-a?
Pa B7 valjda ima 3.5 pa nema aplikaciju. Bice da treba 4.0.treba webos 3.5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari