Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

ne znam samo kako ih nije sramota ocene i komentara na play prodavnici

IRIS aplikacija na smatr tv-u radi blago receno, katastrofa!!! Cim je neka bitnija utakmica, kanali AP1, AP2, AP3... ne rade, nema slike (error network...).

Ljudi, što pre shvatite da aplikacije iris GO i iris SMART postoje kao pomoćni izvor za gledanje biće vam lakše. Svi koji prelaze na mts treba to da znaju pre nego što išta potpišu. Aplikacije se ne mogu koristiti za gledanje sportskih prenosa kad su u pitanju gledanije utakmice i to je to. Neće nikad to srediti jer da bi to sredili moraju povećati kapacitete servera, a to ne može da se radi bez da se plati.

Dakle, još jednom, pomenute aplikacije se ne mogu koristiti za popularne sportske prenose. Kome su ove aplikacije važne, neka beži što dalje od mts-a.

Meni je juce lepo radio prenos fudbala, nigde nije stucalo, bio sam solidno iznenadjen. Mada sam vozio i nisam bas gledao sliku, ali svakako se ukoci i ton zajendo sa slikom kada baferuje.

Na tabletu sa SBB netom radio perfektno....kabl net u pitanju...

Izgleda da u svakom kukolju žita ima, dobro je da bar nekome radi kad je gledaniji prenos na Areni.

Ja ne mogu da napravim nalog, već 3 dana pokušavam i kad ukucam kod koji mi stigne na mail kaže da probam kasnije i uvek tako. Jel se dešava isto i vama?

Ja ne mogu da napravim nalog, već 3 dana pokušavam i kad ukucam kod koji mi stigne na mail kaže da probam kasnije i uvek tako. Jel se dešava isto i vama?
Ја 2 недеље покушавам да ресетујем шифру и сервис је и даље недоступан. Пробао сам и преко лајв чата неколико пута, “радови у току”…

Hoće neko da se menja? Dajem HBO GO (uskoro MAX) za Smart tv, a tražim Iris Go isto za smart tv?

Ja ga koristim na racunaru uglavom za gledanje serija u repriznom terminu. Nikad nisam imao problema. Po meni je najveca mana sto ne mogu preko tastature da pauziram, ubrzam ili vratim malo nazad snimak....

Zna li neko kako da za zaobice zabrana za screenshot u IRIS TV Go aplikaciji?

Zna li neko kako da za zaobice zabrana za screenshot u IRIS TV Go aplikaciji?
Možda se može zaobići zabrana za Screenshot ako se sa App cloner aplikacijom napravi modovana Iris GO, postoji opcija "Allow screenshots" koja bi trebala da zaobiđe zabranu. Ali nisam probao, nije mi trebalo, i ne mogu da tvrdim da će to da radi konkretno i za Iris.

Meni na Androd TV- u samo Arene, SuperStar kanali i još nekoliko programa rade odlično - kada kvalitet strima podesim na visok.

Ostali kanali mogu da rade samo ako kvalitet spustim na srednji. Inače, ako je kavalitet podešen na visok - rade usporeno i koče.

Verovatno je već pisano o tome, ali ne mogu da nađem...
Kako se podešava kvalitet strima na Android TV aplikaciji Iris GO?

Ne znam jel samo moj utisak ali popravljaju se po pitanju stabilnosti, neku vece odgledah LS bez itijednog zakucavanja. Mislim da bese Liverpu - Atletiko, doduse, malo je bio opao kvalitet slike ali to je mozda do mog neta bilo, ali izvuklo je celu utkamicu u cugu, bez cimanja.

Jel ima Iris smart za WEBOS i kako radi? Nesto mi se cini da na mom B7 nisam nailazio, mozda treba neka novija verzija WebOS-a?

Jel ima Iris smart za WEBOS i kako radi? Nesto mi se cini da na mom B7 nisam nailazio, mozda treba neka novija verzija WebOS-a?
Mislim da treba webOS 4 da bi se iris prikazala u lg store...na jednom starijem modelu nemam, a noviji koji ima ovu cetvorku, ponudjena je da se skine
Mislim da treba webOS 4 da bi se iris prikazala u lg store...na jednom starijem modelu nemam, a noviji koji ima ovu cetvorku, ponudjena je da se skine
A ista je kao i za android box sto se tice interfejsa i funkcionalnosti

Nazad
Vrh Dno