Hbo + hd 0 dinara u okviru promocije do 15. januara.Je l' aktivirao neko paket HBO+ na promociji, stoji da je 0 dinara, a kada idem na kupovinu ponudi zaduženje fiksnog računa za 749 dinara? Ne bih baš da im platim. I još jedno pitanje da li se u okviru promocije dobija i HBO GO? Samo da napomenem reč je o Iris go aplikaciji dobijenoj na osnovu korišćenja fiksnog telefona.
besplatno je ako prvi put aktiviras na paketu/ugovoru koji imas. sto znaci da ako si uzeo optiku ove godine, onda mozes za 0rsd. meni je tako pislao kada sam aktivirao, bez naznake da ce racun biti zaduzen. a na sajtu stoji da ako s ne deaktivira nastavlja se naplata posle 15og januara 2021Hbo + hd 0 dinara u okviru promocije do 15. januara.
za lg imabesplatno je ako prvi put aktiviras na paketu/ugovoru koji imas. sto znaci da ako si uzeo optiku ove godine, onda mozes za 0rsd. meni je tako pislao kada sam aktivirao, bez naznake da ce racun biti zaduzen. a na sajtu stoji da ako s ne deaktivira nastavlja se naplata posle 15og januara 2021
Da li su izbacili Iris Smart za Samsung ili Lg?
Dobro je, znači do aplikacije je. Ja reko' da nisu počeli da seku korisnike neMTS Neta.Ma čim je neki popularniji prenos na Areninim kanalima aplikacija je u stanju raspadanja na svim platformama, i ko zna da li će to ikad srediti.
Vidi, ima i kod SBB-a za 1 dinar 15 meseci pa EON aplikacija radi savršeno na WebOS-u. Tako da nije do para nego do MTS i onih što im razvijaju IRIS aplikaciju!Pa 12 meseci za 1 dinar pa još i da radi. Mnogo je
Sva sreća pa imam nalog i za SBB...evo uporedo su mi Iris i Eon uključeni na istom kompu. Očaj ali očaj koliko je Iris smeće na računaru. Čak ni optika nije ništa posebno u odnosu na SBB kabal...makar u mojoj zgradi do 500mbps, praktično nema razlike. Sa SBB-a sam prešao na MTS zbog akcije za optiku ali definitivno se sledeći ugovor vraćam na SBB ukoliko se Iris ne sredi.Dobro je, znači do aplikacije je. Ja reko' da nisu počeli da seku korisnike neMTS Neta.
Vidi, ima i kod SBB-a za 1 dinar 15 meseci pa EON aplikacija radi savršeno na WebOS-u. Tako da nije do para nego do MTS i onih što im razvijaju IRIS aplikaciju!
P S. Ne branim SBB nito ih favorizujem i oni su su lopovi svoje vrste, ali o tome neki drugi put.
Nisam bukvalno mislio da je zbog cene tako loše bio sam sarkastičan. A SBB nudi 15 meseci za pola cene, ne za 1 dinar.Dobro je, znači do aplikacije je. Ja reko' da nisu počeli da seku korisnike neMTS Neta.
Vidi, ima i kod SBB-a za 1 dinar 15 meseci pa EON aplikacija radi savršeno na WebOS-u. Tako da nije do para nego do MTS i onih što im razvijaju IRIS aplikaciju!
P S. Ne branim SBB nito ih favorizujem i oni su su lopovi svoje vrste, ali o tome neki drugi put.
Hehehehe. Ta ti je dobra. Evo od jutros kod mene na tv iris go radi 15-20 min pa izbaci crnu sliku. Ja udjem opet u kanal i opet ispocetka, 15-20 min. U globalu app lose radi uvek, nekad zeza vise nekad manje al poredjenja radi sa EON-om je tuga bozja. Jedva cekam da SBB uvede i mob usluge i da ne moramo vise da trazimo drugi opciju.Pa 12 meseci za 1 dinar pa još i da radi. Mnogo je.
od verzijre 3.5Jel to LG webOS aplikacija podrzana od ili do neke posebne verzije? Ja je u u LG Store-u ne vidim uopste.
webOS TV version: 4.4.0-9 (goldilocks-gorce)
A pre toga je Software version: 05.40.09
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari