Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

Barem su brzi, sutra dolaze sa opremom da ispitaju. Mada sumnjam da mogu nesto da poprave, barem ne sa moje lokacije.
Nikako ne uspevam da napravim screenshot kad secka, uvek je crna slika, nema slike.

Pitam se, da li neko od zaposlenih u Telekomu uopšte koristi ove njihove aplikacije, konkretno u ovom slučaju Iris Smart i Iris go, pa da vide kako (ne) rade, ili se samo prave blesavi? 🙂

Denver-Dalas trenutno gledam na Pass-u, dao sam šansu Areni ali nije bilo moguće gledati. Seckanje, seckanje, error. Znam da je League Pass svetlosnu godinu ispred i imam dosta kredita, ali se ponekad prosto uželim lokalnih komentatora. Još su Edin i Kole u prenosu, ali kad neće neće.

Sinoć pokušao da gledam PSG na Areni Premium 1 (preko browsera).

Ne vredi, secka li secka!

Cekao sam servisere dva sata i nisu se ni pojavili ni pozvali.
Znao sam da iz mog stana tesko da mogu da poprave greske u app, ali su oni sami insistirali na dolasku, pa bi bilo kulturno da su se barem javili da ih ne cekam bezveze.
Posle me zovu na tel da pitaju da li i dalje imam smetnji na servisima MTS, kazem im da je sve isto. Konstatacija tog "glavnog" servisera je da ce poslati primedbu u Beograd jer "samo oni mogu to da poprave". Znaci da su upoznati sa problemom, ali dok programeri ili ko vec, ne sednu u stolicu i dorade app nece biti bolje.
A mnogo iritira ovo seckanje..

Što više vreme odmiče to sam sigurniji da je kljakavi mts TV Go bio daleko stabilniji od Irisa.
Pokušavam da gledam Partizan, do malo pre je tu i tamo šljakalo (sa seckanjem naravo) ali u ovom trenutku su Premium kanali mrtvi. Klasične Arene rade ali kad prebacujem na ova prva tri, mrak.

Na MTS TV Go nije bilo HD kanala :) Pa manje opretećenje krš servera? :D
Ja se sećam da je na MTS TV Go gomilu puta bio problem da kad su popularniji prenosi nisi mogao ni uspešno da se loguješ na aplikaciju (koja ja pride i brljavila da ako uključiš ono da pamti login / automatski da se loguje onda ima problema sa login session-om i prekida video stream svakih pola minuta - minut) a ne da nešto gledaš :D

Meni se činilo da je famozni 5.00 kvalitet bio HD, slika je bila prilično oštra i uporediva sa SBB-ovim HD kanalima (bar kod mene na 40 inča), ali je nekako trzalo pa i nije bilo baš gledljivo, kao da je frame rate bio niži.
Na stranu kvalitet, bilo je trenutaka kada sam mogao celu tekmu sa produžecima i penalima da odgledam bez ijednog jedinog prekida, konkretno Čelzi-Viljareal, superkup letos...doduše tad sam izašao na pivo pa je tekma išla na telefonu sve vreme u pozadini.
Ali sa Irisom je to pusti san i na telefonu/tabletu.

Danas popodne Arene premijum ne seckaju, ne koce, slika dobra.
Ali pitam se koliko se ljudi danas u 17h prijavilo da gleda utakmice koje su odigrane za vikend??;)
Bice da je @shamanNS u pravu za ovo oko servera, ispruzili se vise nego nego sto su dugacki.

Jel ima neko da želi da podeli korisničko ime&lozinku za Iris Max TV (uz mesečnu naknadu naravno). Treba mi do marta, a za tako kratak period mi se ne isplati ugovorna obaveza. Ako neko želi nek piše u privatnoj poruci.

Zimi gledam televiziju, u proleće i leto ne gledam, zato samo do kraja marta mi trebaju kanali, a naravno Max paket da ima svih kanala

Je l moguce da Iris Go nema opciju Cast? Da castujem na TV?
EON to ima odavno, i d3 go je imao.

Ima li neko da pozajmi Iris Go nalog za veceras, ne bih zbog jedne utakmice da placam Iris ?
Ako treba moze i zamena za EON Start paket nalog.

Upravo htedoh i ja da ih pohvalim. Juče Malme-Čelzi u 7 bez ijednog prekida, prijatno me iznenadiše. U onom kasnijem terminu nisam ispratio LŠ zbog basketa.

Imam problem sa Iris Go aplikacijom. Imam je na telefonu i radi besprekorno. Kad prebacim telefonom preko screen mirror na smart tv čuje se ton ali slika je crna. Imam i Eon ali nemam tih problema normalno radi.

Iris go = krš neviđen. Mesec dana sam se mučio sa gledanjem arene. Više seckanja i crnih ekrana nego gledanja. Pre dva dana sam kod tašte ubacio Orion, maznuo joj jednu tv app i rešio problem ali u pravom smislu reči. Koliko vidim, ovde se sve vrti oko sporta. Orion je ubacio sve Arene premium i imaju arene1-5. Slika odlična, nema seckanja, crnih ekrana... Sve se to dešava na sbb-u. Orion ima tv app u prepaid opciji, platiš 1.100 rsd i mogu da gledaju tri korisnika. Kao hbo, netflix...https://oriontv.rs/otv-akcija-sport.html. Ne radim za njih, nego vam prenosim svoje iskustvo. Pozdrav

Zašto mi na iris go aplikaciji (android tv), neki kanali rade usporeno, trzaju sve vreme i praktično su negledljivi?
To se dešava na svim nacionalnim kanalima i još nekim.

Sa druge strane sve Arene, SuperStar Tv, pinkovi filmski kanali - rade normalno.

U čemu je razlika među njima?

Zato sto jos nisu usavrsili aplikaciju. Do skoro su svi kanali tako seckali.
Sad su malo to poboljsali ali i dalje nije kao sto bi trebalo da bude.

Јел су ажурирали Ирис смарт апп можда од како је избачена?

Nazad
Vrh Dno