iMilan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.05.2006
- Poena
- 375
Sram ih bilo!Prošlo 26h od moje prijave, još nisu sredili Arene 6 i 7 da prorade i 8 da ne secka.
Sram ih bilo!Prošlo 26h od moje prijave, još nisu sredili Arene 6 i 7 da prorade i 8 da ne secka.
Nije tesko pretraziti ili ipak jeste ... a pisali smo mnogo puta, radi ali uz upotrebu air mousa verzija 3.0.5Iris go ne može na mi box?
Ako imaš "EON van mreže", uslugu koja nije vezana za kablovski priključak, radiće i ti kanali koje si naveo, sa svim provajderima, uključujući i Telekom, MTS.Eon radi na svim mrezama samo sto su kanali iz "njihove kuhinje" (N1, Nova S, Nova Sport, Sk kanali...) blokirani na telekom ip adresama, bivsi RV korisnici nisu blokirani, na mobilnim mrezama takodje nisu blokirani itd ...
Resenje VPN ili vec nesto ...
Kako upravljaš sa Iris GO aplikacijom na EON Box-u sa mišem?Opet se izgleda nešto kao popravilo, ako ništa bar Arena 1. Juče sam gledao Partizan (tv, eon box) i sve je bilo ok tokom cele tekme. Malo brine to što je generalno lutrija sa aplikacijom. Ispeglaće je možda za telefone, ali pitanje je da li će neka naredna raditi i na tv-u, kao što recimo 3.0.6. ne valja.
EON box ima jedan USB, tu mi je prikačen miš. Aplikacije tipa Air Mouse, Google Remote ili kako već beše, Xiaomi isto ima neku sličnu aplikaciju...mi se nisu baš pokazale najbolje. Miš direktno uboden u USB je najjednostavnija i najbolja opcija. Wireless miš nemam pa nisam ni probao, ali pretpostavljam da bi moglo i tako da se poveže EON-om.Kako upravljaš sa Iris GO aplikacijom na EON Box-u sa mišem?
Koliko znam nema Iris aplikacija za android TV verziju
Ima samo za telefone, tablete i računare
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari