Pa mozda misli da se ne isplati uzimati dodatni internet vec da se koristi mobilni ali u mom slucaju moja lokacija nije cesto ista ista sa lokacijom mobilnog tj. moje cerkePa ako MTS uopšte ne naplaćuje potrošnju neta za Iris preko svoje mobilne telefonije, kako se ne isplati?
Ako imaš neki box ili soko paket treba da aktiviraš u mojmts. Ako nemaš moraš da platišDa li može da se aktivira i koristi BESPLATNO aplikacija/web sajt IRIS GO jer kada se ulogujem sa podacima za MOJ MTS automatski me vodi na izaberi osnovni paket MAX ili START. Kada izaberem START onda mi se pojavi IZABERI DODATNE PAKETE. Ja kliknema na GLEDAJ UNAZAD pa NASTAVI i onda mi izlazi IZABERI NAČIN PLAĆANJA. Tu ima dve opcije: preko PRIPEJD BROJA ILI PLATNOM KARTICOM.
Moje glavno pitanje glasi da li upisati pripejd broj il da li će mi naplatiti uslugu i onda me zatim zaduživati svakog meseca? Hvala.
Mene pusti do @ njega nece i to je to,a na taabletu radi normalno.Jel se nekom desavalo hocu da se prijavim na Iris Go koji koristim preko telefona u okviru soko tarife medjutim kad udjem na aplikaciju jednostavno kao da je zamrznuta stranica gde treba da ukucas podatke o korisnickom imenu i lozinci jednostavno ne dozvoljava da u polja bilo sta ukucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari