Mare je napisao(la):Obrtanje pinova tx rx ne daje rezultate... tacnije tada ni prijem ne radi.. upravo sam probao...
Ne,ne,ne...Nisi me razumeo.Rekao sam da samo promenis kablove a ne da povezes Rx sa ploce sa Tx sa adaptera i Tx sa ploce sa Rx od adaptera.Znaci,kabl kojim ti je bio povezan Rx-Rx sada stavi na Tx-Tx i obrnuto da bi odbacili mogucnost da sa kablom nije nesto u redu.Jesi li me sad razumeo?
Sto se tice ubacivanja nove diode ne znam kako da to izvedes pa savetujem da se ne igras djavolom.
Samo obavezno lemi sve elemente,tj. nemoj da ih rucno spajas
U BIOS-u treba da stoji ukljucena opcija half
Posto se ne razumes mnogo u elektroniku evo jos jedno pojasnjenje:
(gledamo moju shemu)...Crni kruzici na shemi znace da je tu spoj a tamo gde se veze presecaju(a nema crnog kruzca) znaci da su te grane odvojene tj. da nema spoja.Posto nemas jumper,uradi sve za low protok...Grane Tx i Rx direktno idu na pinove na ploci,znaci te grane se ne povezuju ni sa jednim elementom
npetar je napisao(la):I nemoj tek tako da ostavljas racunar na duze vreme kad adapter ne radi![]()
blenta je napisao(la):npetre sa kojim upravljacima radi ovo cudo, i gde da ih nadjem(ko'ko$) ?
stefaca je napisao(la):da li bi neko hteo da posalje sheme tih ic prijemnika voljan sam napraviti tako nesto zato sto sam se vec isprobao u lemljenju i pravio sam razne stvari. moze li se isti ic vezati preko kontrolera na ploci i sts znace skracenice sir, cir, irrx, irtx, cirrx.unapred hvala [email protected]
Jeste da nacinjem temu staru preko 5 godina ali sve u cilju da ne otvaram novu.
Radi se o daljinskom za garazu(nije It znam) koji je izgubljen. E sada za nov traze cak 35e sto je stvarno bezobrazno mnogo.
Da li postoji neko jeftinije resenje u homemade radinosti?
Da li je moguce preko fona sa symbianom, ili sa nekim drugim uredjajem odraditi kombinaciju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari