Šta je novo?

IRC PROMO TOPIC - iliti Smeshna strana IRC-a

austin

Čuven
Učlanjen(a)
02.04.2001
Poena
619
sve se desava na benchmark kanalu a akteri su .. ma videcete iz logova.
tocak je krenuo da se kotrlja na glavnom kanalu a kasnije u private sesijama izmedju aktera dobija nezaustavljiv i samoubilacki tok :)

nastavak u private seansi...

E onda sam i ja usao u pricu ;), simpa mladic btw...

Tokom svega toga se se prica zakuvava izmedju austina i mene :D

Naravno, i Austin i ja se znamo odavno .... :) (slicna interesovanja... :D)

A takodje se i Igor i Heechee znaju poprilicno sa Irc-a

Veoma brzo se Cineman pojavio na mom privatnom prozoru, podstaknut pricama koje su mu veoma lepo smislili Austin i Igor :)
I tada tek nastaje drama :D
Malo je falilo da zovemo i 94 :D

Ko sto cineman sam reche : "sve je to u svrsi dobre zabave" :D

a kako nash narod kaze : Da je CINEMAN otisao pravo u policiju svega ovoga ne bi ni bilo :twisted:

hahah koga cu morati da sankcionisem a ? jos nisam procitao ali sad kad krenem :))))))
zez

ono sa ruterima i onime, mislim de nadje ono :)))))))

Neko ce ovde morati da bude kaznjen :))))) Cineman lol

IronSERB je napisao(la):
ono sa ruterima i onime, mislim de nadje ono :)))))))

Neko ce ovde morati da bude kaznjen :))))) Cineman lol

Pa na access ruteru stvarno mozes da vidis usere i neke osnovne podatke ali ako imas i ENABLE password onda mozes i da ih diskonektujes i ostalo...

[15:17] <Igor> e bojim se da nam ne jebu kevu peca i kompanija
[15:17] <Igor> (posebno silver :)
[15:17] <kUdtiHaEX> daaa
[15:18] <Heechee> ma nece nam peca nista
[15:19] <Heechee> ionako je besneo na cinea i kompaniju

:D :D :D .....you guys have really done it now.... 8) ;)

P>S> Za ovaj grupni kriminal imate (D) cheers od mene......

Jao kakvu ekipu na chatu imamo to nije normalno :) :) :) :) sve *******ti nepopravljivi :) Cine sta da ti kazem :)

Momci, da niste skoro gledali Balkanskog Spijuna, mislim zbog inspiracije :D

E vi niste normalni, znaci ne smem od monitora da se odlepim, jer cim me nema pravite sra*je :D

hahahahaha ma samo je trebalo da nabrojite ko sve dolazi na taj chat, ljudima bi odma bilo jasno o chemu se radi ;))
mada ne znaju oni Jannu :)) hahahaha

p.s. by mad_man ;)))

ZoNi je napisao(la):
ovo deluje zanimljivo...

NIKADA nisam koristio IRC... moze neko malo upucivanje: neki link i slicno... koji software (pretpostavljam mIRC?)

bas bih i ja da vam se pridruzim...
Ja koristim mirc ostalo ti je lako irc.verat.net chanel benchmark.

ZoNi je napisao(la):
hmmm... sad sam malo gledao na sajtu mIRCa... ima finih objasnjenja za sve... na zalost, necu biti ovde neko vreme, ali kad se vratim, moram da naucim da mircam...

Ma problem je samo dok se prvi put konektujes, kad to budes odradio, vec ce se naci ekipa spremnih momaka (i poneka devojcica) da ti pomogne :D

Mozes da koristis sam mirc ili neku od skripta (preradjenih verzija mirca)

skripte mozes naci i skinuti sa sledece adrese:
http://www.mircscripts.com/

he he cekamo te :D

Zoni bolje nemoj ... ako dodjesh jednom, vishe nikad necesh otici... to je bolest :)

Prestace kad naleti na ove iz drzavne bezbednosti na kanalu ...

ZoNi je napisao(la):
hmmm... sad sam malo gledao na sajtu mIRCa... ima finih objasnjenja za sve... na zalost, necu biti ovde neko vreme, ali kad se vratim, moram da naucim da mircam...
zaboravih totalno da te cimnem za onu muziku :rolleyes: ajd kad se budemo videli objasni cu ti i sve sto te interesuje oko mirca :idea:

a? zasto bi mi smetali DB-ovci??? pa, nisam ja neki terorista!

u stvari, mislim da bih VRLO voleo da popricam sa nekim pravim DBovcem :)

hvala, silvere, eto mene za 10ak dana...

@ Misha: ma, moram da i na IRCu objasnim prednosti MyIE2 ;)

@ austin: u redu je... ja sam se setio, ali sam bio u guzvi! sad necu biti tu nekih 7-8 dana, pa kad se vratim, zvacu te ja! (ako ti treba Buddha Bar, nabavio sam mp3 CD, pa mogu da ti ponesem! Hvala, Heinz!)

Skontao sam odmah da tu nesto smrdi, kada je Austin rekao da heechee radi na jednom mestu, a onda je Igor spomenuo totalno nesto deugo. Tu su se sjebali, ali ajde, nema veze, SVE JE TO U SVRSI DOBRE ZABAVE!!! Garantujem, da cete jos svasta videti na iRC-u, i to veoma uskoro...

To vam je garancija....

Evo, da vidite sta se dogodilo nekoliko dana, pre svega ovoga...
Skontao sam odmah, ali prica je vodila dalje....

Cineman je napisao(la):
Skontao sam odmah da tu nesto smrdi, kada je Austin rekao da heechee radi na jednom mestu, a onda je Igor spomenuo totalno nesto deugo. Tu su se sjebali, ali ajde, nema veze, SVE JE TO U SVRSI DOBRE ZABAVE!!! Garantujem, da cete jos svasta videti na iRC-u, i to veoma uskoro...

To vam je garancija....

samo se ti sad izvlaci... :D

ali kako je pocheo da se vadi... kao zauzimaju mi mesto u sobi pa sam pobacao sve divx-ove ... imam samo 2-3 koji chak nisu ni moji ... cccc :) :)

Pa ovako...
@Zoni: www.xchat.org - skini xchat verziju 1.8.x.x. Program je skinut sa linuxa, odlican je i batali MIRC a pogotovo skripte.
IRC server je irc.verat.net tj irc.rstel.net a kanal je #benchmark.
Neko je pitao ko sve dolazi na chat a ja cu nabrojati neke a koga zaboravim molim da se ne ljuti:
BoneHead, ZOki, Vocko, Simpson_H, Aca_OC_Don, Kokos, guru, nesharm, Bane_r, highlander, iguana, Nebojsa, snowman, Igor, Heechee, Cineman :), austin, silverglider, davidd, lucas, jaksa, muzzy, DamjanMX, mad_man, stalin, JoeKuboj, Ji_4tze, laxduke, chivitli, Rimljanin, Amon_Ra, leksa, omnik, Miki, Max i na kraju kUdtiHaEX tj moja malenkost....mnoge znate sa foruma tako da ne moram mnogo da pricam....

Nazad
Vrh Dno