IronSERB je napisao(la):ono sa ruterima i onime, mislim de nadje ono))))))
Neko ce ovde morati da bude kaznjen)))) Cineman lol
[15:17] <Igor> e bojim se da nam ne jebu kevu peca i kompanija
[15:17] <Igor> (posebno silver
[15:17] <kUdtiHaEX> daaa
[15:18] <Heechee> ma nece nam peca nista
[15:19] <Heechee> ionako je besneo na cinea i kompaniju
Ja koristim mirc ostalo ti je lako irc.verat.net chanel benchmark.ZoNi je napisao(la):ovo deluje zanimljivo...
NIKADA nisam koristio IRC... moze neko malo upucivanje: neki link i slicno... koji software (pretpostavljam mIRC?)
bas bih i ja da vam se pridruzim...
ZoNi je napisao(la):hmmm... sad sam malo gledao na sajtu mIRCa... ima finih objasnjenja za sve... na zalost, necu biti ovde neko vreme, ali kad se vratim, moram da naucim da mircam...
zaboravih totalno da te cimnem za onu muzikuZoNi je napisao(la):hmmm... sad sam malo gledao na sajtu mIRCa... ima finih objasnjenja za sve... na zalost, necu biti ovde neko vreme, ali kad se vratim, moram da naucim da mircam...
Cineman je napisao(la):Skontao sam odmah da tu nesto smrdi, kada je Austin rekao da heechee radi na jednom mestu, a onda je Igor spomenuo totalno nesto deugo. Tu su se sjebali, ali ajde, nema veze, SVE JE TO U SVRSI DOBRE ZABAVE!!! Garantujem, da cete jos svasta videti na iRC-u, i to veoma uskoro...
To vam je garancija....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari