Stigao log. Probaj sada pa ako ne radi još jednom pošalji logKanali ne rade,opet ne vidim podesavanje za raspored po drzavama ali radi slanje loga.
ne - ova verzija aplikacije se nikada nece naplacivati, ljudi su previse pomogli da se dodje do ovog nivoa zato i imaju ovu app free. uskoro ce biti platforma za iptv provajdere gde ce moci da brendiraju ovu app i svasta jos nesto (to je vec prica izmedju njih i nas) e to ce biti naplacivano od njih...I onda krenes da naplacujes..?
poslao sam ti DM, blizu smo, jos to i sredjeno i kod tebe sveJesi nasao koji je problem sa zvukom na Bazzite?
Možeš li molim te da odeš u podešavanjima/pomoć i odatle da pošalješ poruku da mi stigne log da vidim šta je problem, ukucaj bilo šta za porukuMeni neće serije da pusti u opste
PoslatoAko lista ima kategorije po državama, one su već u Live TV, na traci iznad kanala.
Za ručni raspored: otvori kategorije, pa drži OK (ili dug dodir) na kategoriji — dobiješ Opcije kategorije: Prikači na vrh, Pomeri (gore/dole slaže, levo/desno šalje na vrh ili dno), Sakrij i Preimenuj. Tako izdigneš ex-YU, a ostalo skloniš.
Globalno: Podešavanja → Biblioteka i zaštita → Redosled kategorija (A-Z ili kako lista daje) i Sortiranje kanala.
Za meni koji se skuplja na same ikone: Podešavanja → Plejer → Prikaz plejera → Jednostavan — tada traka ostaje otvorena sa imenima. Taj režim i plejer svodi na osnovno, pa probaj pa vidi da li ti odgovara. A napraviću tu opciju i za advanced da može da se stavi.
Gledam log pa javljam
Možeš li molim te da odeš u podešavanjima/pomoć i odatle da pošalješ poruku da mi stigne log da vidim šta je problem, ukucaj bilo šta za poruku
Ako si koristio M3U URL listu ako na kraju nema m3u_plus onda nema kategorije dodaj ovo _plus na kraju liste ako se završava samo sa m3u.Kako da mi kanali budu rasporedjeni po drzavama na androidu,evo testiram ali se ne snalazim.
Kad kliknem meni pokaze mi samo ikone,kad kliknem opet ikone i naziv-tv uzivo,filmovi...medjutim lad kliknem na live tv opet budu samo ikone i to mi se ne svidja,akp moze da se to rucno bira.
Nema slike na "predpregled" ekranu. Slao sam log, pre neki dan.Ako možeš pošalji poruku iz aplikacije kad je učitana ta lista na kojoj neće..
Serije sada rade normalno na ovoj verziji aplikacijeIPTV Box 2.5.5
Ako ste na 2.5.3, ovo je sledeca verzija. Verzija 2.5.4 nije objavljena.
- Vodic sada stize i kanalima koji ga nikada nisu imali. Posao koji ga dopunjava
padao je pri pokretanju, bez ijednog traga. Na testnoj kutiji je 450 od 551
kanala bilo bez programa.
- Dopuna vise ne ceka da kanal ostane potpuno prazan: obnavlja i one kojima
program istice u narednih 12 sati.
- Vodic preko celog ekrana se otvara odmah, a prvo otvaranje vise nije prazno.
Ranije je citao ceo prozor pre nego sto bi nacrtao ijedan red.
- Emisija koja upravo ide moze da se pusti iz pocetka. Vazi na svim kanalima koji
imaju arhivu, bez obzira na to sa koje liste dolaze; do sada se moglo vratiti
samo ono sto se vec zavrsilo.
- Desno dugme na kanalu bez vodica sada kaze da vodica nema, umesto da ne uradi
nista.
- Zum stvarno uklanja crne trake koje su ugradjene u samu sliku (1,15 na 1,35).
Nijedan rezim promene velicine ih ne prepoznaje, jer su piksel a ne okvir.
- Zakljucana kategorija se konacno otvara PIN-om, i u TV uzivo i u Video klubu.
Do sada je tacan PIN otvarao praznu listu.
- Oznaka zemlje iz plejliste sada odlucuje kom vodicu kanal pripada. Ranije se
zemlja pogadjala iz imena kanala, pa je kanal sa neobicnim imenom ostajao bez
programa ili je dobijao tudji.
preuzimanje, slanje i odziv. Ne meri provajderov server nego vasu liniju, pa
- Kanali cije adrese vas operater ne razresava ponovo rade.
- Dodat je merac brzine veze: Podesavanja - Pomoc i podrska - Brzina veze. Meri
odgovara na pitanje da li secka zbog interneta ili zbog necega drugog.
- Na telefonu se dugmad u podesavanjima vise ne razvlace preko pola ekrana.
Hvala svima koji su slali dnevnike i predloge.
Download iz aplikacije ili na:
iptvbox-player.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari