@Alanon @Stankovicsergio nova verzija za Linux live
Poslata nova tura logova i komentara. Napredujemo! 😃@Alanon @Stankovicsergio nova verzija za Linux live
Probaj sad novu sa sajta pa mi ako možeš pošalji poruku iz samog programa da mi stigne log ako ne radi i daljeSto se tice inuxa kanali i dalje ne rade a nemam vise kanale poredjane po drzavama vec su opet svi zajedno.
Log postoji i u Linux verziji: Podešavanja → Bekap i oblak → dole sekcija Dijagnostika aplikacije. Tamo je polje „Prijavite problem podršci" i dugme „Pošalji anonimni izveštaj". Pošalji ga odatle, stiže mi automatski. (Znam da je na glupom mestu — premeštam ga na vidljivije u sledećoj verziji.)Kanali i dalje svi zajedno,i dalje ne rade,ne vidim odakle iz programa da ti posaljem log ili ga i nema u linuks verziji?
Ja ovde podesavanja ne vidim,inace u zadnjoj verziji fali ovo VOD.Sto se tice inuxa kanali i dalje ne rade a nemam vise kanale poredjane po drzavama vec su opet svi zajedno.
Sad sam izbacio novu verziju probaj njuJa ovde podesavanja ne vidim,inace u zadnjoj verziji fali ovo VOD.
nasao problem zasto ne vidis podesavanja resavam i to uskoro pa cu opet novu verziju, bolje sacekaj njuJa ovde podesavanja ne vidim,inace u zadnjoj verziji fali ovo VOD.
probaj sada, trebalo bi da sada mozes da skrolujes do podesavanja (sekla se na manjim rezolucijama) pa posalji logProbao i ovu zadnju,nikakve promene,cekam ovu novu.
Izgled sličan starom dobrom StbEmu, što ne znači da je loš. Štaviše. 👍Epg ispod mini playera (radi puštanje u nazad ako imate takvu listu ili onu drugu verziju aplikacije 😉) više kanala staje na listu a kategorije se pojavljuju između kanala i sidebar i sve to bez smanjenja brzine menjanja kanala
Ako možeš pošalji poruku iz aplikacije kad je učitana ta lista na kojoj neće. Tamo u podešavanja pa pomoć i podrška ukucaj nešto tipa problem sa sisama i pošalji poruku pa će mi stići log da vidim gde je problemIzgled sličan starom dobrom StbEmu, što ne znači da je loš. Štaviše. 👍
Inače kod mene (android verzija) na nekim listama ne radi prewiev uopšte. (piše "no stream available") U full screen radi ali prewiev jok.
A opet na nekima radi potpuno normalno i "mala" i "velika" slika.
iptvbox-player.com tu imaš download za Windows, Linux i AndroidDobar dan svima.ja bih probao tu novu verziju za pc ali nigde ne vidm link za skidanje..ne znam u cemu je fora.dali imam neku zabranu,ako imam voleo bih da znam razlog.hvala
Havla,skinuo javljam utiske.i izvinjavam se mislio sam kao sto sam prvu verziju skinuo sa linka ovde postavljenog da je i dalje tako.pozdrav.iptvbox-player.com tu imaš download za Windows, Linux i Android
Nema tebi pomoći 🤣 napravio sam grešku zaboravio sam za touch uređaje da sad praktično nemaju opciju, za sat vremena izbacujem 2.5.1 sa tom i još nekim popravkama - npr kad su filmovi kao thumbnails ne radi dpad u levo tj otvara kategorije i još par stvari, ispeglaćemo sve kroz par verzija u narednih par dana, bila je ovo velika promena (2.4 i 2.5)Treba mi mala pomoc... Koristim poslednju verziju aplikacije na android telefonu. Kako da menjam kategorije filmova? Hvala unapred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari