Šta je novo?

IPTV na PC (STB na PC)

Uspeo sam da pustim par kanala preko smplayera. PROGDVB ne reaguje, a na vlc mi je uzas slika bez tona. Mada, pola ovih kanala sa liste ne radi. Na lan 3 mi je iptv u dnevnoj sobi, a na lan 2 iptv povezan na komp. Bilo bi to sve super da moze jos kanala da se gleda....

Uspeo sam da pustim par kanala preko smplayera. PROGDVB ne reaguje, a na vlc mi je uzas slika bez tona. Mada, pola ovih kanala sa liste ne radi. Na lan 3 mi je iptv u dnevnoj sobi, a na lan 2 iptv povezan na komp. Bilo bi to sve super da moze jos kanala da se gleda....

Jedino da prekonfigurises lan2 za iptv inace neces imati neke vajde na taj nacin. Lepo je napisano da moras u lan port koji je konfigurisan za IPTV.

Znam, pismen sam hvala Bogu. Intracom jetspeed iad-wp2, LAN2 i LAN3 su namenjeni za IPTV. Pustio sam preko SMPlayer-a sa ustekanim u Lan2, Lan3 salje signal u dnevnu sobu. Problem je u tome da pola kanala sa one liste ne radi, a i to sto radi su neki Š kanali. U jednom momentu sam pustio neke crtaće, tipa zmajeva kugla i te varijante. Ako ne postoji način da se ostatak kanala gleda, mislim da je ova varijanta poptuno neupotrebljiva.

da li su iste Ip adrese kanala,kao na postu malo iznad.....?

Nazad
Vrh Dno