Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta se radi kada na onom Rokkr-u dostignes dnevni limit gledanja, osim da se plati 20e za godinu naravno :D

Jel ima neki metod kako zaobici to? Ja sam trenutno na onoj adresi huhu.to drugar mi rekao da samo promeni adresu na oho.to ali meni ta druga nece da radi.

netko je pitao za makedonske arene,u nordic listi ima 5 arena sa oznakom MK na kraju
inače oni su čini mi se najbliže od stranih provajdera da pohvataju sve arene,imaju sad izdvojene da im baš piše u nazivu sve 3 premium arene plus 8 običnih,arenu fight,arenu 1x2,sve hr do 10, dvije slovenske, 1 bosansku i spomenute makedonske ako to jesu te...

netko je pitao za makedonske arene,u nordic listi ima 5 arena sa oznakom MK na kraju
inače oni su čini mi se najbliže od stranih provajdera da pohvataju sve arene,imaju sad izdvojene da im baš piše u nazivu sve 3 premium arene plus 8 običnih,arenu fight,arenu 1x2,sve hr do 10, dvije slovenske, 1 bosansku i spomenute makedonske ako to jesu te...
Arene su im se u zadnje vrijeme sve ispremještale, kao i sportklubovi. Sa sk3 fhd ide sk hd, a na nekim sportklubovima idu random arene, ma katastrofa. Valjda će srediti uskoro

Poslao mi Kinez poruku koje liste ima.
Ako neko ima iskustva koja je od ovih najbolja za Srpske Arene.
Evo poruke:

"Hello, my Friend.
Hope everything is going well with you! Sorry bother you !

#1: We have these iptv subscription : 4KOTT, Cobra, Trex,magnum,sansat,OTT plus,Crystal,Dino, megaott," SINOTV,SINOTVpro,

Ako već plaćaš izaberi najjeftiniju :) po meni su to liste koje imaju isti izvor sa kojeg uzimaju arene a razlika može biti u stabilnosti servera.

Na Stbemu mi ne radi Kingbox lista(na sfvip radi). Možda je do podešavanja, šta sve treba uraditi da bude ok?
Probao bih ipttv smarters, kako se namešta kad se ima mac adresa?

Prilozi

• 20211113_171525.jpg
    20211113_171525.jpg
    395.6 KB · Pregleda: 32
  • 20211113_171456.jpg
    20211113_171456.jpg
    352.9 KB · Pregleda: 32
  • 20211113_171625.jpg
    20211113_171625.jpg
    216.2 KB · Pregleda: 32
Poslao mi Kinez poruku koje liste ima.
Ako neko ima iskustva koja je od ovih najbolja za Srpske Arene.
Evo poruke:

"Hello, my Friend.
Hope everything is going well with you! Sorry bother you !

#1: We have these iptv subscription : 4KOTT, Cobra, Trex,magnum,sansat,OTT plus,Crystal,Dino, megaott," SINOTV,SINOTVpro,
Premium Arene imaju livego,neomix,gottit za ostale neznam svakako trazi test pre kupovine.

Gotit/livego/datoo su ista lista samo drugo ime.
Do juce se mogla uzeti za 16.66 dolara za 12 meseci.

ClientPortal lista nikako ne može da se ažurira ili doda kao nova u TiviMate.

Jel ima nekoga da mu radi?

Ja sam uzeo neki Kingott umesto Gotit zbog ikonica i boljeg EPG. Računam da je stabilnost tu negde. 19$ godinu dana. Naravno i dalje uglavnom gledam liste koje sam dobio ovde. ;) Gledam maltene samo BBC Earth i Viasat History pa nisam puno merodavan za kvalitet. Sport ne pratim...

@Stock
M3U koju sam dobio radi u Tivimate.

Drugari, može mala pomoć? Čitao sam temu tu i tamo, ali mi to ne vredi puno jer se ne razumem u ove stvari...
Uzeo sam Xiaomi Mi Box S i zanimaju me plaćene IPTV liste, šta bi bilo najbolje rešenje, a da ima Arena Sport Premium kanale, kao i većinu ovih ostalih srpskih kanala, eventualno Sport Klub?...
Tivimate + neka lista? Koja?
Probao sam Arena Cloud, ne sviđa mi se...
Hvala!

Pisalo se na forumu menjali su adrese, pojacali zaštitu, videcemo sta ce biti u narednom periodu.

meni radi cportal lista m3u a preko sfplayera nekad da nekad ne... nije isto kao pre sigurno

Ako ima neko nove url adrese cportala moze da mi posalje pm, imam par macova za koje mislim da im nije istekao rok vazenja.

Ma radi ona koja je ranije dodata i to samo TV, ali neće da se ažurira, ne radi EPG i ne može nova da se doda.

Premium Arene imaju livego,neomix,gottit za ostale neznam svakako trazi test pre kupovine.

Gotit/livego/datoo su ista lista samo drugo ime.
Do juce se mogla uzeti za 16.66 dolara za 12 meseci.
Ja uzeo testove i sve lepo radilo tih par dana. Ima Arene Premium, što mi je bilo bitno. Na kraju kupio i zaje8'o se... Ceo dan danas ne radi kako treba. Jedva 10-15 minuta, pa blokira. Posle neće ni login. "Livego" server, Smarters/TiViMate/OttNav. Bacih pare bez veze. Ako neko ima provereni kontakt za neku sličnu listu po razumnoj ceni hvala mu na PP.

Samo polako, dešava se to i na skupljim listama... Ne postoji ni jedna da radi savršeno. Danas npr. od popodne sve liste koje ja imam , plaćene i dobijene, zezaju.

Poslednja izmena:
To je tačno. Većina listi se glavi u "prime time-u". Opet, sve zavisi kome šta treba i ko šta voli. Neko gleda LŠ, Real, Mančester, MotoGP, F1, a neko xxx:adult u 2h ujutru. Nije lako pronaći i odabrati. Čak ni cena ne mora uvek da garantuje kvalitet.

Ja uzeo testove i sve lepo radilo tih par dana. Ima Arene Premium, što mi je bilo bitno. Na kraju kupio i zaje8'o se... Ceo dan danas ne radi kako treba. Jedva 10-15 minuta, pa blokira. Posle neće ni login. "Livego" server, Smarters/TiViMate/OttNav. Bacih pare bez veze. Ako neko ima provereni kontakt za neku sličnu listu po razumnoj ceni hvala mu na PP.
Celo poluvreme utakmice Srbija - Portugal bez ijednog trzaja. Naši kanali rade ekstra a druge zemlje znaju da zezaju ponekad.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno