Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posle testova od ott.global-telecom, tvviet i king koji je najlosiji a ott.global i tvviet su tu negde slicni, gledam sada Red Devils test 72 sata i ne mogu da verujem koliko je kvalitetnija slika u odnosu na ostale pa jos i ako nemaju prekide onda su oni za 9€ mesecno definitivno pobednici.
#tivimate_premium
#firestick
probaj ih u prime time-u,recimo kad je lp u utorak

koju bi nam preporučio?
kao što je već rečeno savršena lista ne postoji,previše je tu faktora,od toga kome šta treba do toga šta liste nude,što se tiče sporta teško da ćeš naći listu koja ima kvalitetne i stabilne i strane i naše kanale koji ti trebaju,spominju se već na ovoj temi neki da se ne ponavljamo,ono što ti preporučujem je da ih probaš što više i to po mogućnosti u terminima kad su neki jako gledani događaji jer to što nekome super radi ne mora značiti da će i kod tebe u tvojim uvjetima(tvoj net,isp provajder itd.)

Jedno n00b pitanje. Koristim TiViMate skoro godinu dana i juce iz dosade probam Smart IPTV aplikaciju i nekako mi se cini da su slika i zvuk na Smart IPTV za nijansu bolji nego na TiViMate. Je l' jos neko mozda primetio, ili je to samo u mojoj glavi? Inace, koristim RD listu.
Uopste, ima li razlike u kvalitetu prikaza tv programa izmedju IPTV aplikacija?

Jedno n00b pitanje. Koristim TiViMate skoro godinu dana i juce iz dosade probam Smart IPTV aplikaciju i nekako mi se cini da su slika i zvuk na Smart IPTV za nijansu bolji nego na TiViMate. Je l' jos neko mozda primetio, ili je to samo u mojoj glavi? Inace, koristim RD listu.
Uopste, ima li razlike u kvalitetu prikaza tv programa izmedju IPTV aplikacija?
Ja to nisam primetio...a koristim i koristio preko 50 listi

Uzeo Red Devils test, najvise zbog arena, slika je odlicna naspram msat. E sad mene zanima odakle izvuku takav kvalitet, i brine me stabilnost na duze staze, posto ne volim kad prekine u sred meca?

Uzeo Red Devils test, najvise zbog arena, slika je odlicna naspram msat. E sad mene zanima odakle izvuku takav kvalitet, i brine me stabilnost na duze staze, posto ne volim kad prekine u sred meca?
I ja sam odusevljen kvalitetom slike, drugi dan gledam test. Neko je napisao da ih gleda 2 godine i da je zadovoljan.

Što se mene tiče bolje od TVViet nema a imaju i savršen Catch-up do 7 dana unazad. Koristio sam je oko godinu dana i na moju žalost nisam više u mogućnosti da plaćam.

Dobio sam tvviet na test, ali nisam testirao vraćanje programa, jel radi kao na Eonu?

Da li zna neko novi link za nordic?

nordic1.tv vise ne radi

Poslednja izmena od urednika:
0gyymj3.png

Pozdrav svima. Izvinite na glupom pitanju ali gde nalazite te besplatne liste tj. (MAC adrese)? Koje grupe na Telegramu? Imam stalker player. Hvala unapred na odgovoru.

1. Iron IPTV – Best IPTV for English TV and Sports
2. TV Team – Best International IPTV
3. OnlineIPTVPro – Best IPTV for Sports
4. IPTVSubscription – Great Reliable IPTV Provider
5. Sportz TV – Great Reliable IPTV Provider

Ovaj TV Team (http://iptv-line.com) daje besplatan trial, ali nije ništa posebno. Nije mi bolji ni od nordic ni od clientportal liste :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno