Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Preporucite neku listu sa Alija da je koliko toliko stabilna, da ima srpske (ne cro, cg...) kanale a najvaznije da ima Cinestar Premiere i HBO.
Pavle mi preporucio neke, uzeo test od neke Datoo Livego. Nije losa, ali mi cudno da moze samo na godinu da se kupi, da je prodavac neki mesec star a da vec ima 40+ negativnih ocena.

Preporucite neku listu sa Alija da je koliko toliko stabilna, da ima srpske (ne cro, cg...) kanale a najvaznije da ima Cinestar Premiere i HBO.
Pavle mi preporucio neke, uzeo test od neke Datoo Livego. Nije losa, ali mi cudno da moze samo na godinu da se kupi, da je prodavac neki mesec star a da vec ima 40+ negativnih ocena.
Pored toga ima i 7000 ordera i 2000 pozitivnih ocjena, poslacu ti ja svoju listu od tog sellera ako oces da isprobas par dana, u sustini na aliexpresu se vrti par servera i gomila resellera tako da mozes samo pretraziti datoo livego i kupiti od nekog drugog resellera koji daje na mjesec dana

Pored toga ima i 7000 ordera i 2000 pozitivnih ocjena, poslacu ti ja svoju listu od tog sellera ako oces da isprobas par dana, u sustini na aliexpresu se vrti par servera i gomila resellera tako da mozes samo pretraziti datoo livego i kupiti od nekog drugog resellera koji daje na mjesec dana
Retko koji prodaje na mesec dana, i to je uglavnom 6-7 dolara sto nije isplativo. Bolje muje onda da kupi neku domacu listu za te pare.

Šta ti je čudno. Pa ne pilićare oni sa 50-100 korisnika već na hilade. I sad on da se bakće po severima do prikačinje i otkačinje korisnike svaki mesec. Logično na godinu eventualno 6 meseci.

Bilo mi je cudno da moze na godinu a ne i na pola godine. Nisam ni hteo mesec dana da uzimam. U globalu sam mislio 3 meseca da potvrdim da ne gasi posle uplate, kao sto neki napisali i posle na duze. Ali sad shvatam sto je tako. Hvala momci

jeste li naisli na neku listu da ima novi SK 4k kanal. znam da ima EON i ovi poneki,ali sto se tiče listi pitam

Da li neko ima problema u zadnje vreme sa tvviet tj stopira svaki kanal nakon 20tak sekundi?

Ako si platiša tv vieta tj ako ne gledaš na divlje obrati se korisničkoj podršci - kod mene radi uredno.

Ako si platiša tv vieta tj ako ne gledaš na divlje obrati se korisničkoj podršci - kod mene radi uredno.
Plaćam i to unapred više meseci, ali mi kažu da je do mog provajdera (Mtel rep.srpska) i da je problem sa "duplim ip".Taj deo ne kontam tj ne znam da li tvviet misli da je NaT u pitanju? Inace kazu da se i drugi sa mtel mreže žale. .

Vec smo pisali, Mtel pravi probleme, neki serveri rade ok, i ti su u manjini. Zavisi na cemu gledas, ako je Android, instaliraj neki VPN

Radice sa VPN sigurno, imam isti problem, zanimljivo da mi EON radi bez problema, kao i ART dok svi ostali rade katastrofalno. Pa nekih 90% servera je nemoguce gledati bez VPN.

koji je najbolji free vpn program da ga instaliram na eon box zbog gledanja ostalih listi? ....ako nema free koji je najbolji cena/kvalitet?.hvala

koji je najbolji free vpn program da ga instaliram na eon box zbog gledanja ostalih listi? ....ako nema free koji je najbolji cena/kvalitet?.hvala
ProtonVPN jedino što može da posluži od tih besplatnih.

Bolje kupi surfshark ili nordvpn (2.8€ mesečno) regularno na popustu ili za 1-3$ kod "heklera" :)

Možeš i expressVPN ali je on po pravilu najskuplja opcija.

Most VPN providers don't discount their month-to-month offering, but IPVanish is the exception to that rule with a 65% discount on both its 1-month and 1-year plans.

SurfShark izađe 2.5$ mesečno na 2 godine, a imaš i IPVanish koji daje popust i za 1 mesec.

nikada nisam koristio nijedan vpn i sada sam skinuo proton i instalirao na eon box......napravio nalog na sajtu ali mi na boxu neda da se ulogujem samo salje neki kod i kaze da odem na sajt da napravim nalog.....vrti me u krug...ako mozes privatnom porukom da mi das upustva bio bih zahvalan.

Plaćam i to unapred više meseci, ali mi kažu da je do mog provajdera (Mtel rep.srpska) i da je problem sa "duplim ip".Taj deo ne kontam tj ne znam da li tvviet misli da je NaT u pitanju? Inace kazu da se i drugi sa mtel mreže žale. .
Samo VPN pomaze, postoje jos neki serveri koji rade bez problema, ne bih pisao javno koji su, ali vecina ne moze bez vpna, zvao sam ih povodom toga i prebacivali su me sa operatera na operatera i na kraju su me drzali 10 minuta na cekanju nakon cega sam samo izbacen iz poziva, pokusacu ponovo u ponedeljak

nikada nisam koristio nijedan vpn i sada sam skinuo proton i instalirao na eon box......napravio nalog na sajtu ali mi na boxu neda da se ulogujem samo salje neki kod i kaze da odem na sajt da napravim nalog.....vrti me u krug...ako mozes privatnom porukom da mi das upustva bio bih zahvalan.
ja sam ga ovako registrirao,kod free verzije je ****** što moraš svaki puta kada ga koristiš na smart tv-u ponavljati ovu radnju:

uspeo sam da se nakacim posle pomoci u private.......koliko vidim ima 3 zemlje u free verziji ponudjene i gle cuda na sve tri kada pokusam izbacuje mi sledecu poruku:

gateway is unrechable

Poslednja izmena:
Pa šta si očekivao, besplatno i vpn ne idu u istu rečenicu...

aj sto nije hteo da se nakaci nego mi je eon box izgubio mrezu.....sad sam ga obrisao skroz.....

Pa šta si očekivao, besplatno i vpn ne idu u istu rečenicu...
nisam nista ocekivao samo sam lepo pitao koji vpn ima u free verziji da radi i ljudi mi predlozoli...hvala im puno na izdvojenom vremenu ali eto kod mene to bas nece da radi...

nije tema o VPN. za to postoji odgovarajući deo foruma

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno