Šta je novo?

IPTorrent Uptstvo za upload preko Ratio Mastera

freelancer89gsp

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
21.01.2008
Poena
169
IPTorrent Uptstvo za upload preko Ratio Mastera

Posto vidim da ima mnogo zainteresovanih za upload posebno za IPT objsnicu ceo postupak korak po korak mada nije tesko.

Prvo sto treba da uradite je da skinete ovaj updejtovani Ratio master 1.8.9

http://www.moofdev.net/ratiomaster/downloads

Drugo idite na IPT i skinite samo toorrent fajlove u poseban folder npr IPT
to neka budu torrent sa najvise leechera.

http://img263.imageshack.us/i/foldermg.jpg/

http://img504.imageshack.us/i/leecheri.jpg/

Sad upalte RM i uradite sledece idite na Advanced i idte na opciju Client Simulation tu selektujte vasu verziju clienta.Ako je nema na listi u RM ja vam preporucujem da skinte Utorrent 1.8.2(15167)

http://img70.imageshack.us/img70/3042/rm1.jpg

Sledeca stvar koju treba da uradite je da ako imate neki aktivni torrent u client-u je da odete opet u opciju meni Advanced i opciju memory reader i kad zavrsi udarte Apply

http://img70.imageshack.us/img70/1291/rm2u.jpg

Onda kliknete na Start search dok imate jedan aktivan torrent u client-u da moze da izvuce podesavanja i portove.

http://img67.imageshack.us/img67/3977/rm3.jpg

Sad u meniju General podesite na Finished 90% to je kada hocete da samo uploadujete,kada uploadujte odredjenu kolicinu GB i hocete da skupljate Bonus point-e stavite na 100% i stavite opciju sto after uploaded 10gb.Ovo za Bonus poene cu kasnije objasniti.

http://img203.imageshack.us/img203/913/rm4.jpg

Sad da se damo na brzinu ako ste sve uradili navedeno onda stavite brzinu Upload-a 9Kb\s

http://img162.imageshack.us/img162/912/rm5.jpg

Tako drzite nekih 1h vremena onda upalite 4 Ratio Master-a na brzinu od 9kb\s i u intervalu od 2h brzinu promenite po 2kb\s na sva 4 do 16KB\s tako da dobijete 64Kb\s ukupno za sva cetiri.Onda ta izgleda ovako...

http://img230.imageshack.us/img230/2016/rm6.jpg

4 Ratio master sa 4 razlicita torrenta i to je to....Nikava mudrolija ja sa tih 64Kb\s za 7 dana nabio 52GB IPT imajte strpljena i brzina od 64kb\s nije neka ali je bezbedna i RM vam ne vuce konekciju.

Sto se tice Bonus Point-a to vam ne bih buno preporucio zato sto kad stavite na 100% to je seed i onda traker vidi vas kao seedera ail vi te fajlove ne saljete lako se provali.Ali kad stavite na 90% vi ste kao leecer i onda kad leccera ima puno kao i seeder-a ne moze tako lako da se provali....Pozdrav i javite kako ide

P.S Radi i na drugim trakerima ako se koristi u razumnim brzinama........

Uh.. Izmislio si toplu vodu... Znas li ti uopste sta je svrha torrenta ?

Znaci onda neka "budala" - npr ja, postavi nesto , ti sav srecan skines i posle ti je problem dozvoliti da jos nesko skine... ccc

ps. ovo je zloupotreba piraterije :D

Poslednja izmena:
"zloupotreba piraterije' xaxaax... :D

i posle ljudi kukaju kako niko nece da im da pozivnicu za neki bolji traker.

Pogrsesno si shvatio ti se nigde i ne vidis kao seeder sa RM jer kad ga podesis na 90% ti si samo leecer nista vise

Koliko sam procitao Gredy nije nesto ratio master je najbolji ali u razumnim brzinama.........

neki ljudi nikad nece shatiti poetnu torrenta

daj ne pametujte, koja poenta torenta kad treba da držiš ratio 1 sa 2/192 netom. eto im ameri i evropljani pa nek oni dokazuju poentu, sa ovakvim internetom RM i slični programi rulez :smoke: :d

Dobro je da me je neko podrzao ovo sam uradio iz najbolje namere.Ja imam net 1Mb\s up i 128Kb\s Up i sta da radim sa tim da je bar 1:1 nego 1:8 pa da kazes ajde da seedujem kolko sam i skinuo ali sta ovako realan UP mi je 12KB\s na ikomu i sta da radim samo da placem kako sa tim da odrzavam ratio sto da necu da kupim seedbox?Ovi na zapadu imaju 10mb+ UP za nekih 20e a mi za 20e jedva 1.5MB....Tuga

Koliko sam procitao Gredy nije nesto ratio master je najbolji ali u razumnim brzinama.........

Sa greedy-em sam na jednom trackeru sa 500 MB uploada napravio 10 GB :D (20x)
Istina je da nece svuda da radi, ali tamo gde radi, radi odlicno.

Pa zavisi koji je level zastite i kakav ima Anti hack program i koje scripte sajt koristi mislim da je taj greedy zastareo probaj ga ba IPT ima odmah da te provale zato sto je IPT level 4.....

Za "varanje" biram manje trackere, jer me nije briga ako me provale, na vecim idem posteno :)
Posto se stvari ponavljaju, skidam odande odakle mi je "povoljnije".

freelancer89gsp,a c a,Vojkan nemojte posle da se cudite zasto niko nece zeleti da vam posalje invite za neki jaci privatni tracker.Ni ja nemam brz upload(30-tak kb/s)ali to za mene nije razlog da varam.Na kraju krajeva ako je neko sa druge strane bio strpljiv i uploadovao sadrzaj koji sam ja skinuo,najmanje sto mogu da ucinim je da i ja to isto ucinim.Jer kad ne bi bilo seeder-a ne bi bilo ni torrent-a,a onda bi se cimali sa rapid-om.

vidi ga ovaj
1) ko lud sam bez jačih privatnih trackera. i ovih par što imam imam preko nekih otvorenih registracija
2) imaš 3x brži upload od mene
3) taj sa druge strane nije bio strpljiv nego ne zna šta će da radi sa silnim megabitima uploada pa što da ne seeduje (i ja bih)
4) rapid nije cimanje

OD svega bi najvise voleo da svi ali bukvalno svi iskljuce up i koriste ratio master , da vidim od koga bi tad skidali nesto .....

Odrzavam ja ratio i to dobar na hdbitsu.org( gde to nije lako jer vecina ima sulude seedbox-ove) sa 128kb uploadom ...... Znaci moze ....

I moj komsija ima nov autu ... al ja ako ne mogu da ga priustim vozicu moju starudiju i necu da glumim kalimera sa : PA TO JE NEPRAVDA ....
ZA bednih 5-6 evra je ranije moglo( sad nemam pojma koliko je ) da se uplati seedbox na mesec dana i da se obezbedi dovoljno uploada za narednih godinu dana .... Ako je to mnogo onda *** ...

Poslednja izmena:
Ratio: 1.100 UL: 180.00 GB DL:163.67 GB Act: 0 0 Bonus [Use]: 6,522

Poslednja izmena:
OD svega bi najvise voleo da svi ali bukvalno svi iskljuce up i koriste ratio master , da vidim od koga bi tad skidali nesto .....
zašto bi neki švaba, bugarin, francuz ili rumun sa svojih 3mbps uploada radili tako nešto? aj ne zanosite se više, "uh što bi voleo da svako kao ti tako baca pikavce na ulici, da te vidim gde bi zgazio posle"... yeah right...

ZASTO ?
A zasto ne bi ? Tih 3mbps mogu da iskoriste za gaming za hosting za milion drugih stvari ....

Aj ne zanosite se vise da ste Robin Hud i da je ok kad se nema da se vara/krade a kad se ima da to mora da se deli .... NOT LEFT

NIko nikom ne brani da koristite sta god pozelii , ali nemojte tim pricama iz vrtica (da imam ne bih posto nemam moram ) da pravdate svoj postupke ...
Isuvise je smesno ....

Ne koristim mnogo torrente i te elitne trackere ali kad na HDibtus koji je jedan od najboljih ako ne i najbolji tracker, mogu da odrzavam ratio bez problema onda ....
Ili jos bolje kad moze za bedne pare da se uplati seedbox i nabij upload za narednih xx meseci onda te price iz vrtica padaju u vodu ...

ali ok razumem da drugi gledaju sve ovo iz drugacijeg ugla

Poslednja izmena:
zašto bi neki švaba, bugarin, francuz ili rumun sa svojih 3mbps uploada radili tako nešto? aj ne zanosite se više
Ko se zanosi, odlucio si ici laksim putem i to bi radio i da imas odnos 1:1.

Ma dajte ljudi ako ti se ne svidja program nemoj da ga koristis,sad tu delimo neku pravdu,ako cemo tako sto koristite Jdownlader ili Cryptload i to je varanje\kradja?!?!?

zato ja pazim kome dajem invite a pogotovo za jace trackere,
zamisli da te neko zezne na trackeru koji koristis i na kojem si se trudio da imas dobar ratio ....

zanimljivo je da vecina ljudi koji koriste privatne trackere na no ratio trackerima opet imaju dobar upload :)

a pretpostavljam da bi vecina koja koristi ovakve programe i tamo bi ih koristila

ZASTO ?
A zasto ne bi ? Tih 3mbps mogu da iskoriste za gaming za hosting za milion drugih stvari ....
pa dobro jel rade to? ne rade. prema tome teorija ti pada u vodu. ko i svaka glupa teorija :D

Ko se zanosi, odlucio si ici laksim putem i to bi radio i da imas odnos 1:1.

a zašto bih? torente skidam noću, internet mi ne treba ni za šta drugo tad, potpuno mi je svejedno da li u trayu stoji utorrent ili ratio master, plus bih sa RM morao da razmišljam da li će me uhvatiti.

Na hdbitsu na primer 90% ljudi ima odlicne brzine pa pored toga 80% njih ima i seedbox ... Sta ti to kazuje ?, ljudi zele da podele nesto sa drugima a ne da uploduju samo zato sto nemaju sta drugo da rade i nemaju na sta da potrose pare nego da uplate seedbox.

Ali nek radi svako ko kako hoce meni je samo glupo kad cujem da je ok varati kad se nema ...

Poslednja izmena:
"uh što bi voleo da svako kao ti tako baca pikavce na ulici, da te vidim gde bi zgazio posle"... yeah right...

Odlican primer
Kao sto sam reko nikad nikome necu da branim da baca cigare ali kad neko krene da prica da je to ok jer nema kanta na svakom cosku dok u francuskoj ima e onda mi se gadi .

Isto i za ratio master, ne branim nikom ali je isuvise smesno pravdati se brzinama

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno