Šta je novo?

iPod video 30GB

iMilan

Slavan
Učlanjen(a)
02.05.2006
Poena
375
Gde osim u Comtrade,pakom,se moze nabaviti iPod video 30GB i po kojoj ceni.I da li neko zna koliko je preko,Nemacka,Svajcarska,Italija.

ok znam za te prodavnice koje kao preporucuje Apple ali neke koje nisu na toj listi a da imaju iPod 30GB.

Sumnjam da ih neko ima Milance,mislim da su u ComTrade-u najpovoljniji za tih 300-tinak eura (mada verovatno cene euro maaaalo vise pa te izadje oko 25 000 dindzi) i to ti je najbolje resenje,ako nema ko da ti donese od preko grane!?Ili da ti prodam ja moj,razmisljam da predjem na 5.5G od 80GB za novaka! ;)
Pozdrav ,)

Pa svi ovde koji prodaju legalno Apple hardver nabavaljaju preko Apple IMC-a tako da i nema previse prostora da neko daje po nizim cenama...

Da li neko zna da li kod nas u Appleu prihvataju garanciju na ipode kupljene u usa, recimo preko apple sajta? Dolaze nam prijatelji za novu godinu pa sam rekao da mi ponesu jedan, jer je na apple sajtu recimo 30gb video 270$, a verujem da moze da se nadje i jeftinije, tako da je usteda oko 10 000

Da, prihvataju garanciju, naravno uz racun...

Imam rodjake u Svajcarskoj koji dolaze godisnje jedno 7puta u Srbiju,a imam i neke stare u USA samo bih morao da ih nadjem nekako.Videcu jos da obidjem neke prodavnice ako nista da trazim preko grane,ne bih bas da uzimam polovan iako sam imao dosta ponuda za 200e.A lomnica sto se tice tvog vidi ti,a videcu i ja ako nista ne uspem da uradim ;) Mislim ja sam jos u fazi skupljanja para :) za otprilike mesec dana mislim da cu skupiti :) ali ne planiram da dam bas 300e sto je malo skupo,siguran sam da moze da se preko grane nadje i za 250e.

Da li neko zna da li kod nas u Appleu prihvataju garanciju na ipode kupljene u usa, recimo preko apple sajta?...

Da, provereno prihvataju (Apple centar konkretno), uz malu napomenu da ako narucis direktno sa Apple sajta, jedini oblik "racuna" bice ti mail order koji u slucaju da malisa izdahne odstampas ili pak prosledis pomenutom uvozniku kod nas, a u prici su i jos neki distributeri.

Off: Ovo je radi drugih, ti i ja se raspisali preko PM-a. Poz! /off

A sta je sa uredjajima kupljenim preko ebaya recimo? Ne verujem da se u tom slucaju dobija racun, a prodavci naglasavaju da se u slucaju reklamacije obrati direktno appleu...

Poslednja izmena:
Uh, ne znam, nisam proveravao ali nekako mi ne uliva poverenje da ce to proci kod nas. Moj savet je da se ne stekas za tu malu razliku i prepurucis prijateljima da ga lepo naruce sa Apple sajta. Manje glavobolje za svakoga!

Imam jedan polovan 30gb black from USA ...sa svom zhivom opremom...dve futrole bla bla bla...pa ako je neko zainteresovan dogovorili bi se ...recimo 20 000.

Ide samo u paketu...

Ipod

A kakva je futrola?
Meni je taj Ipod najbolji izum ovog veka. Ja sam odusevljen time, pogotovo ako putujete negde.
Iskreno savetujem svima koji i malo vole takve stvarcice!

Fizno pa shta chekash...KUPUJ :-devil-:

Pa imam ga vec!
Imam cak i jedan viska, koji cu najverovatnije da prodam:D

E, ajde te silne iPod-ove prodajte u oglasima, a ne ovde.

tesko ce se naci novi video 30gb ispod 250$

Nazad
Vrh Dno