Šta je novo?

iPod Touch 2nd gen futrole

padawan

Čuven
Učlanjen(a)
02.12.2003
Poena
720
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 3700x & AMD Wraith Prism RGB
Matična ploča
MPG X570 Gaming Plus
RAM
32 GB Kingston Fury RGB
GPU
Sapphire Radeon RX6800 16GB
Storage
SSD 512 + 2TB Kingston MV2
Zvuk
Logitech G560 RGB
PSU
FSP HYPER K PRO 700W 80 Plus
Kućište
MSI Mag Forge 100R RGB
Monitor
HP x24x 24"
Miš & tastatura
Razer's Basilisk V3 + Huntsman Mini
Laptop
Corporate's Lenovo Thinkpad
Tablet
Ipad Pro 12.9 M1
Mobilni telefon
Samsung Galaxy A52s
Pametni uređaji
Samsung Galaxy Watch 4
Pristup internetu
  1. Optički internet
Da li mozda znate gde mogu da se kupe zastitne futrole, ali ne one preskupe kozne iz kojih se vadi ipod, nego koje bi bile stalno na njemu pre svega da prekrivaju pozadinu? :)

Nema u njihovoj e prodavnici...

Kada sam postavio link nisam ni mislio na njihovu e prodavnicu, već na ovlašćene reseller-e Apple device-a i opreme. Na strani imaš kompletan spisak sa linkovima ka web prezentacijama.

Ja sam uzeo crnu gumenu futrolu u nekoj od Apple radnji za ~1500 din. Prilično je kvalitetna, ne kliza iz ruke, a i nisam primetio da se nakon ovolikog korišćenja izlizala (sem možda na krajevima). Imam neke slike još kad sam pisao utiske o iPodu, pa vidi da li je to ono što si zamislio.

Nemam sliku zadnje strane, ali nije ništa ni specijalno, osim toga da ima rupu na kojoj se nalazi WiFi prijemnik što je dodatan plus. Takođe su ispupčena mesta na kojima se nalaze dugmad za pojačavanje/stišavanje, kao i za paljenje/gašenje odnosno standby.

Hvala! Najbolje bi bilo kad bih nasao one jeftine silikonske futrole. Prodavali su ih preko oglasa za 500 din :(

Ja sam uzeo za ipod touch Griffin futrolu koju sam dosta platio.
Izrada je jako kvalitetna,na dodir izgleda kao neka plastika ali je to ustvari neka vrsta tvrdje gume.
Zadnji deo je ta futrola,napred sam stavio zastitnu foliju i ipod je jos uvek kao nov.

Nazad
Vrh Dno