ne, ne, nemam ja ipod, a citava poenta oko firmware 1.1.3 je u tome sto mora da se doplati 20$ da bi se updejtovao. Tek ipod touch koji su proizvedeni od nekog odredjenog datuma imaju po defaultu 1.1.3 firmware, pa sam naglas razmisljao kako moze kupac kod nas da utvrdi da li je verzija firmware na ipod touch-u koji on hoce da kupi 1.1.3???Iskreno ne znam, ali imam jedan, tako da znam da je svejedno, ako imas stari lako ces ga preko Itunes-a upgradeovati, a ako imas 1.1.3 skines fw 1.1.1 sa neta pa ga ubacis...
Ako ti bude potrebna pomoc, pitaj.
Ko kupi online na Apple store garantovano dobija 1.1.3, e sad da li je to izvodljivo iz Srbije ne znamodlutali smo od mog pitanja, koje glasi "kako prilikom kupovine ipod touch-a u srbiji ustanoviti da li je firmware na njemu 1.1.3?"
ma znam sve to, zato i pitam kako proveriti da li je ipod touch koji neko kupuje 1.1.3To što se plaća je upgrade za aplikacije a ne za firmware.
Novi iTouch koji ima fw 1.1.3 već ima Mail, GMaps, i još meteo i berzu koji su običan widget, a oni koji su ga kupili sa starim fw nemaju te stvari, pa kome to treba može da plati upgrade ili besplatan jailbreak. Sam fw 1.1.3 je besplatan za sve i svako može da ga stavi, ali nove aplikacije koje donosi taj fw se dobijaju samo ako se plati.
Ko kupi online na Apple store garantovano dobija 1.1.3, e sad da li je to izvodljivo iz Srbije ne znam![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari