Imam ja, i veoma sam zadovoljan.
Puni se... pa ne znam, nema indikatora osim lampice koja menja bolju od zelene, preko nekoliko nijansi zute do crvene. Ako prepostavimo da je kad je lampica zelena baterija skroz puna, onda 3-4 sata. Baterija traje 10-11 sati na nekoj srednjoj jacini (da budem iskren nisam 100% siguran posto odavno ga nisam slusao u cugu, vec po sat-dva dnevno, prevoz/ulica).
Sluske su meni dovoljne, dosta su izdrzljive, evo preko godinu dana, ja obicno menjam na dva meseca max. Kvalitet zvuka -tu nisam mnogo zahtevan, za mene dobar.
Plejer je veoma lagan i ceo od aluminijuma, veoma otporan na razna padanja... Od komandi ima napred, nazad, pustanje po redu i shuffle. I to je to.
Sve u svemu ovo je dobar plejer za svaki dan+trcanje i takve stvari, napunis, pustis i slusas redom, kako naidje, mozda nesto preskocis. Ako volis da se zamajavas sa plejlistama, ako ti je bitno da brzmo mozes da nadjes neku pesmu, da vidis kako se zove, itd. onda zaobidji.
I da, nema klasicni iPod port, vec se na racunar kaci kroz otvor za sluske, pa razni iPod dodaci otpadaju.