Šta je novo?

iPod shuffle -gde da pazarim?

Provalio sam da dosta ipod korisnika misli da su te slusalice sto dolaze uz player vrhunskog kvaliteta...
Verovatno taj tip korisnika nikad i ne razmatra alternative, vec smatra da je ovo savrseno i da nema potrebe gledati nista drugo...

E sad one zaista jesu bolje od slusalica koje dolaze uz raznorazne kineske plejere, ali bilo je dosta plejera (iRiver i sl) koji su dolazili sa slusalicama koje su nekoliko klasa iznad...

Poslednja izmena:
Hattala, CX-300 i nemaš šta da brineš. 🙂 Samo pazi da ne kupiš fejk.

Pa ako me ove svabe zeznu...onda propao svet :d

Ok... možda si ti subjektivan, pa tebi lično ne odgovaraju, jer si sam priznao da si "audiofil"... Ali to ne znači da su slušalice koje Apple pravi, đubre... !
Po meni (ja ću da pričam o iPod Nano, koji sam imao priliku da slušam, a sam imam iPhone pa slušam iPod preko njega sa org sluškama), slušalice koje dolaze u kombinaciji sa iPodom, i celokupni doživljaj koji imaš prilikom slušanja ovog Apple mališana, je daleko iznad svih prosečnih Mp3, Mp4 playera...
Ja samo ne mogu da dozvolim da se priča o ovim slušalicama, da su užasnog kvaliteta i ostalo...
opet ponavljam, za nas koji nismo audiofili, ovo je i više nego odlična kombinacija...

Imam iPod nano, iPhone, Sansu Clip+, slušao sam i na iPod Touchu, jednostavno slušalice su užasne, a tebi šošto nisi probao ništa bolje od tih slušalica koje idu uz iPhone ti se čini da su one dobre, i drago mi je što ti nemaš taj problem da tražiš neki kvalitetniji zvuk. Slušalice koje idu uz Sansu Clip+ su mnogo bolje nego ove što idu uz ipode/iphone, itd.

I ja imam ipod i potvrdjujem da su sluske krs nevidjeni... Od prodavnica kod nas treba da pogledas 4audio i globenet ako hoces nesto od AKGa, pa izaberi nesto shodno svom budzetu... Moze sve i jeftinije preko oglasa da se nadje ali onda BAS moras da pazis, ima dosta fejkova...

Video sam ove cx500 kod svaba za male pare pa cu da porucim.Fala vam svima . 🙂

Dobih ovo i napunih al ne mogu da ga nadnam da radi.:wall:
Prebacio sam par pesama al nikako da play krene . Dok je na onom dockingu vezano za PC mogu da pokrenem pesme preko winamp-a ali kad ga skinem i nakacim sluske nece da svira....

Ono uputstvo je na zabarskom ali skapirao sam da treba da se drzi play jedno 2 sec ali ne pomaze ni t😵n mala lampica zasvicka zuto i mislim par puta zeleno i nista se ne desi... :smackbum:

help ..ili ga ja dovoljno visoko ne bacam il ovo nije pticar :sceptic:

Nazad
Vrh Dno