Šta je novo?

iPod shuffle -gde da pazarim?

Hattala

Čuven
Učlanjen(a)
20.05.2007
Poena
515
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Treba mi jedan minijaturni ipod shuffle od 1 ili 2 Gb . Ako neko zna gde ima...bi bih zahvalan :eyebrows:

i mene interesuje, tj drugaricu...ona stara verzija znaci!!

I da ga imaju, cena je nesrazmerno velika u odnosu na novi model..
I novi model ima štipaljku, a čak je i bolji... Slušalice sa vol up/down, voice control, 4gb najveći prostor...
Znam, jer sam zvao za iPod nano, i razlika u ceni je ogromna...

Hatala to za 4400 din je sasvim ok...samo mi je orange boja blah, ako mozes to da prezivis zovi i porucuj, ne vidim sto bi bio problem placanje unapred, nisu oni neki diler vec prodavnica. Ja sam skoro prodao polovan sivi za 2500din, jer sam dobio novi za poklon!

Vikhiiz: novi model nikako nije bolji i to sto ima kontrole na slusalicama je ogroman minus jel automatski onemogucava koriscenje bilo kojeg od boljih modela sluski!!

Inace probaj da zoves neku od ovih radnji mozda naletis na zaostali negde http://www.itsvet.com/proizvod/apple-ipod-shuffle-1gb-mb233zo-a/comp_tehn_mp3/171/317

Poslednja izmena:
Ne znam... Meni se čini da je novi model extra.. A i šta će ti bolje sluške od Apple-ovih ?
Nikad nisam slušao shuffle, ali nano jesam, kao i svoj iPhone, i original sluške su perverzija... Kvalitet mi je extra, što samih slušalica, što zvuka, pa tako nikad ne bih "budžio" druge sluške na player...
Ja čekam nove od 4gb iz USA, pa bi mi bilo extra puno da dam 4400 za stari model od 1gb ! Stvarno...
4gb = 60€ in USA... To bi ti bila najbolja varijanta... Ako imaš koga..

Nikad nisam slušao shuffle, ali nano jesam, kao i svoj iPhone, i original sluške su perverzija... Kvalitet mi je extra, što samih slušalica, što zvuka, pa tako nikad ne bih "budžio" druge sluške na player...

Veruj mi da apple slusalice cak nisam ni izvadio iz kutije, eno ih stoje spakovane, ne znam ni da li rade, odmah sam ih zamenio sa ep-630!! Jednostavno za trcanje i po teretani, koliko god bile kvalitetne i glasne, nisu uopste predvidjene!

http://www.apple.com/ipod/in-ear-headphones/

Evo, imaš original Apple... 🙂 I za teretanu, i za trčanje, skakanje, preskanjanje, samo ne znam da li su za plivanje 🙂)
Btw, koliko si ih platio ? Na našem Apple sajtu ima raznih od 2-4,5 hiljade, isto in ear headphones !

Sve je to ok ali uz shuffle ne dolazi in ear, a bogami i uz mnogo druge apple uredjaje 😉

ep 630, davno bese oko 30ak e tada!

Novi model jeste extra ali nista bolji od starog osim u kapacitetu...
i dizajn/oblik starog mi je bolji ...
Tako da ne bi mi bilo zao da dam i 5000 a kamoli 4400...

no kupio sam vec novi posto stari nigde nisam nasao

I kakav je novi 🙂
Kako funkcioniše sa prebacivanjem pesama po albumima... Jel može to ?
Jel mogu liste da se kreiraju... Napiši nešto 🙂

Mani je i 1 Gb puno.. treba mi za trcanje i teretanu samo ...ono dok radim kardio da opalim neku playlistu..dojadili mi techo dance noviteti sa zvucNJaka u gym-u 🙂

Čekaj, znači na novom Shuffle, ti možeš da napraviš listu u iTunesu, i da kasnije puštaš ?
Kako se selektuje lista na Shuffle ?

@Hattala: ti imaš onda prvu generaciju ?...

Mani je i 1 Gb puno.. treba mi za trcanje i teretanu samo ...ono dok radim kardio da opalim neku playlistu..dojadili mi techo dance noviteti sa zvucNJaka u gym-u 🙂

Pa ovde mi se čini da je rako da mu je puno i taj (stari) od 1gb, tj. da mu je kao takav dovoljan..
***...

Pazarih :guitar::,,:

UKUPAN IZNOS ZA UPLATU
---------------------------------------------------------------------------------------
Artikli: 4390.00
Troskovi dostave i pakovanja: 180
UKUPAN IZNOS ZA UPLATU: 4570.00
---------------------------------------------------------------------------------------

Pametan izbor iako je narandzast...neka te sluzi!

Ja čekam svoja dva primerka od 4gb iz USA 🙂
A onda ću i ja da stavim smajlija koji pegla gitaru...

Ljudovi,zaboravih da vas priupitam za sluske : jel su za standardno divljanje u gym/joging dovoljne ove koje dolaze uz shuffle ili da razmotrim neke dodatne ?

fala

hehehe,e ako si mi rek´o 🙂
Nego daj neki link ´de to cudo ima da se pazari ?

i original sluške su perverzija... Kvalitet mi je extra, što samih slušalica, što zvuka, pa tako nikad ne bih "budžio" druge sluške na player...

Verovatno onda nikada u životu nisi čuo neke bolje slušalice. Ja imam EP-830, a slušalice koje se dobiju uz iPod/iPhone su smeće.

Da upravo tako, nikad u životu jer smatram da je to čisto glupiranje...
Original su i previše dobre.. E sad što bi ti neki DolbySurround, DTS, i šta ti ja znam, da postigneš od playera, ti daj još 100€ za sluške, što se mene tiče..
Meni su org. EXTRA ! i naravno TAČKA !

Pa možda tebi subjektivno, u suštini su najgrđi kinez od slušalica, a pošto sam veliki audiofil naravno da ću paziti o kvalitetu zvuka (platio sam slušalice 20e, a ne 100). Original NISU dobre, možda tebi odgovaraju, ali su objektivno vrlo loše, nemaju nikakvu izolaciju zvuka, previše visokih, a vrlo malo bassa.

Pa sto ne pomognete ubogom Hattali da obezbedi za sebe neke solidne :smackbum:
Davaj davaj neke links gde ima da se pazari nesto solidno ... :type:

Ok... možda si ti subjektivan, pa tebi lično ne odgovaraju, jer si sam priznao da si "audiofil"... Ali to ne znači da su slušalice koje Apple pravi, đubre... !
Po meni (ja ću da pričam o iPod Nano, koji sam imao priliku da slušam, a sam imam iPhone pa slušam iPod preko njega sa org sluškama), slušalice koje dolaze u kombinaciji sa iPodom, i celokupni doživljaj koji imaš prilikom slušanja ovog Apple mališana, je daleko iznad svih prosečnih Mp3, Mp4 playera...
Ja samo ne mogu da dozvolim da se priča o ovim slušalicama, da su užasnog kvaliteta i ostalo...
opet ponavljam, za nas koji nismo audiofili, ovo je i više nego odlična kombinacija...

Nazad
Vrh Dno