Šta je novo?

iPod shuffle 1gb???

jonesba

Slavan
Učlanjen(a)
01.01.2007
Poena
320
e ovako posle raznih pokusaja sa mobilnim telefonima u ulozi mp3 plejera stavio sam na usi sony walkman mp3 plejer NW-e 203 tako nesto i bio sam odusevljen...znaci nisam verovao kakav kvalitet reprodukcije i jacina zvuka...
sledece...kaze mi drug da je jos bolji iPod ali on nije imao para tad da ga uzme(bio je u pitanju isto shuffle ali 1G)...znaci on mi je rekao da je super...
odem ja neki dan i kad sam video to stao i ne verujem,manje od kutije sibica...e sad moja pitanja
1.jel on bolji od doticnog sony
2.da li se reprodukcija tj kvalitet rep. kod iPod-a razlikuje izmedju skupljih i jeftinijih modela...meni prodavac tvrdi da se ne razlikuje i da je cena veca samo zbog dodatnih mogucnosti,kapaciteta memorije,ekrana itd...
3.da li ima nesto bolje od iPoda-a(ali nije toliko bitno posto mi se jako svidja dizajn shuffle i kako je mali)
4.kvalitet slusalica...???da li da odma investiram u jedne koss??
5.i ako je neko imao iskustva sa iPod shuffle i ostalim modelima nek mi rece nesto posto bi se do srede trebao odluciti sa cime sebe da pocastim
hvala unapred na pomoci i savetima

1.Jeste, novi shuffle je jedan od najboljih plejera trenutno 🙂

2.ne razlikuje se izmedju aktuelnih modela, ima samo razlike medju generacijama

3.Bolje tesko da ima, probao sam Zune posto su za njega pricali da ima kvalitetniji izlaz ali to nije bas tako kao sto pisu...

4.Odma investiraj... 😀 nisu one toliku lose ali veoma brzo crkavaju

5.Jedini moj savet ti je : KUPUJ odma!!!

Hvala ti puno sto si mi resio ove dileme posto sam ga nasao jako povoljno za 7500din ostao jos jedan na lageru i nadam se da ga niko nece kupiti do srede...
imao sam varijantu nekog polovnog ipod 30gb(kaze on da je nov bla bla neotpakovan) ali ga daje za 180e pa mi sumnjivo???a i meni samo treba muzika nista vise

Imam ali jedva istrosio sam se za novaka!!pa videcu ga u sredu pa ako je ok uzecu...30gb ne moze da skodi...poz za milan91...Jones sa mobilnog sveta
al vise mi se svidja "kutija sibica" bas zato sto niko ne konta sta je...ali opet za 80e vise dobijem zver...sreda je blizu cemo da odlucimo

A jel si razmisljao o Ipod Nano?Isto je extra!Mali je i ima ekran!Pogledaj sigurno ce ti se svideti!
Mada ako je stvarno onaj Video za 180 nov i neraspakovan uzmi ga odma!Neces se pokajati!

poz

Nazad
Vrh Dno