Šta je novo?

iPod nano 8 Gb - problem

jogi

Čuven
Učlanjen(a)
25.04.2005
Poena
630
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Od samog pocetka imam problem sa iPod-om nano od 8 GB (star nedelju dana). Prvo se, nakon ubacivanja muzike i rada od par sati, zamrzla cela slika, tj. nije mogao cak ni da se iskljuci, te sam ga resetovala. To je uspesno izvedeno ;) Nakon toga je ponovo radio par dana, a onda je zakocio muziku. Sem uspesnog punjenja baterije, nista drugo nije islo kako treba (obrisana je sva muzika i igrice, a sam je prebacio nekih 400 pesama). Prijavljuje da je zauzeto oko 5 GB. Kada sam pokusala ponovo da ga resetujem, iTunes ga je diskonektovao, vise puta. Imam utisak da je problem u konekciji sa iTunesom ili PCem. Sta mi treba od softvera da bih uzivala u posedovanju istog? (PLAKACU)

koji je nano u pitanju,3gen?
koliko ja znam jedino sto u uputstvima preporucuju u takvim situacijama je reset tj. ukljuci-iskljuci.
da nije do prebukiranog prostora? nisam razumeo jel' sam nano obrisao pesme ili si ti to uradila?

Da, u pitanju je 3 generacija (mali zeleni :d). I iPod je sam obrisao i ubacio novu muziku. Inace, ne verujem da je bilo prebukirano jer je bilo ubaceno oko 6,5 Gb muzike. Usput, uopste mi nije jasno kako se koristi iTunes. Malo sam proceprkala i uspela da odradim osnovne stvari ali, ne razumem princip rada programa.
Pozdrav i hvala unapred

sve sto zelis da ubacis(muzika,photo) u iPod,prvo mora da bude ubaceno u library a posle sinhronizujes sa iPodom....a sto se videa tice prvo mora biti u odgovarajucem formatu(za to sluzi program videora) pa tek onda u library...nadam se da sam pomogo:)

nista mi nije jasno.na nasem racunaru ne radi tj win ga uopste ne vidi.cerkin ipod radi ,njeni grugari su donosili druge i oni rade.danas je proban na drugom racunaru i sve je ok.sta tu moze da bude problem?

Ipod se sinhronizuje na vlastitom racunaru. Ukoliko se u medjuvremenu instalira neki drugi ipod, gube se postavke za sopstveni. Uninstaliraj itunes i videoru pa opet instaliraj oba programa i prijavi svoj ipod.

Nazad
Vrh Dno