Šta je novo?

iPod nano 2G pitanja

Solesoslav

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.05.2008
Poena
555
Planiram da kupim player sada za ekskurziju, pa me zanimaju par stvari.
1. Da li na njemu mogu da pravim playliste(i ako mogu koliko njih u isto vreme) ili moram preko rachunara?
2. Da li player podrzava txt ili bilo koju drugu vrstu tekstualnih fajlova?
3. Da li player moze da zumira slike(ne bi li chitao stripove na njemu)?
4. Kako se player povezuje sa rachunarom i da li mora da se "chipuje"(kao neka konzola) ili shta god ne bi li pushtao ilegalno skinute pesme?

Pored svega toga josh bi me zanimalo da li na nashem prostoru moze da se kupi player slichnih ili boljih karakteristika za cenu od oko 80-90 evra(poshto sam ja nashao ovaj za 86e bez putnih troshkova)?

Unapred hvala na pomoci, Solesoslav.

Ne znam gde si nashao tu cenu. Ja sam se kretao po cenama sa itsveta(www.itsvet.com) i tamo je ovo najjeftiniji ne Shuffle iPod, a posle njega idu iPod nano 4G 8GB i 5G 8GB oba za nekih 170 evra. Tako da bi stvarno zeleo da vidim gde si nashao tu cenu.

Planiram da kupim player sada za ekskurziju, pa me zanimaju par stvari.
1. Da li na njemu mogu da pravim playliste(i ako mogu koliko njih u isto vreme) ili moram preko rachunara?
2. Da li player podrzava txt ili bilo koju drugu vrstu tekstualnih fajlova?
3. Da li player moze da zumira slike(ne bi li chitao stripove na njemu)?
4. Kako se player povezuje sa rachunarom i da li mora da se "chipuje"(kao neka konzola) ili shta god ne bi li pushtao ilegalno skinute pesme?

Pored svega toga josh bi me zanimalo da li na nashem prostoru moze da se kupi player slichnih ili boljih karakteristika za cenu od oko 80-90 evra(poshto sam ja nashao ovaj za 86e bez putnih troshkova)?

Unapred hvala na pomoci, Solesoslav.

Kao prvo, preporucio bih ti, kao i Proday, da uzmes nano novije generacije, 4g, ili cak 5g, non stop ih ima ovde na benchu po oglasima, pojavi se po koji nov, a ima i dosta njih u perfektnom stanju.

1. Mogu playliste da se prave
2. E ovo ne bih znao, mislim da moze
3. Zumiranje bi trebalo da bude moguce
4. Plejer se povezuje sa racunarom preko iTunesa, pri cemu na iTunesu pravis svoje playliste u koje ubacis zeljene pesme, i onda te playliste syncujes sa iPodom koji si prethodno povezao. Mozes bez problema ilegalno skinute pesme da nabacis na njega bez ikakvih hackova i cudesa. :)

Ma uzeo čovek 5g i sav je sretan ako sam ga dobro razumeo ;)

Onda cestitam na kupovini, nisi pogresio. ^^
Welcome to the dark (apple) side :D

Nazad
Vrh Dno