http://store.apple.com/Apple/WebObj...DZsK0NfV0S191A/0.0.9.1.0.6.21.1.3.1.1.0.0.1.0Vocko je napisao(la):Da li vi razmisljate o ceni transporta, porezu i ostalim dazbinama, a + treba platiti i radnike...
Ne treba porediti cene u USA sa onima kod nas...
Misha je napisao(la):http://store.apple.com/Apple/WebObj...DZsK0NfV0S191A/0.0.9.1.0.6.21.1.3.1.1.0.0.1.0
ne moze niko da me ubedi da su cene kod mac.co.yu ikako opravdane, a te fore porez, transport i dazbine Vocko ostavi sa strane. Razlika u ceni od 100tinak eura ili manje je mnogo bezobrazna!!!
petkods je napisao(la):Ja sam razlisljao o kupovini tog playera. Imas u Apple centru Yugoslavia, i u toj radnji ciji je sajt www.mac.co.yu -kod njih je cena 18800 din.
Ipak, posle dosta reviewa procitanih po netu, zakljucio sam da i nije bas sve sjajno u vezi njega. Meni smeta sto baterija kratko traje, a posto je u pitanju LiIon, kad crkne posle 1-2 god, problem ce biti zamena.
ovi sa mac.co.yu su imali na lageru mini pre neka 4 dana, a posto ne verujem da se ubijaju od posla...imaju ga jos 🙂
Vocko je napisao(la):vise koliko ih (malo) prodaju. Naravno tu opet postoji varijanta da hoce da oderu narod, jer nema gde drugde da se kupi...
hype je napisao(la):Pa, mislim - nije toliko vise od 250$, koliko je onih spomenutih 25000 din.
Iskreno, ne mogu da poverujem da mac.co.yu prodaje po toj ceni. Nekako sam navikao da se bas astronomski ugrade. Nazvacu ih vec sutra.
delimir je napisao(la):Za ~25000 dinara moze da se kupi iRiver H340 koji ima 40 GB HDD 1.8", kolor ekran od 262k boja i Senheiser MX700 (?) slusalice kao i gomilu dodatne opreme. Moze da sluzi i za prenosenje fotografija sa digitalca i pregled istih na velikom kolor ekranu na samom iRiver-u. Zvuk koji daje je stravicno dobar, ali nisam probao iPod, ne znam koliko kvalitetne slusalice ima, niti sam imao uvida u njegove mogucnosti.
sky je napisao(la):prodajem svoj iriver ifp-390 koji je strasan ako ti je 256mb dovoljno
Misha je napisao(la):Koliko videh na pyramid-ovom (tj. compalndovom kako god) sajtu, cena za H340 je €440.00 pa ne vidim kako je to ~25000 dinara. Verovatno je Delimir mislio na H320 koji koshta €370.00 pa se manje vishe uklapa u tu cenu... ili vi svi imate neke dilerske cene u complandu ? 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari