[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Xa xa xa Opet Driver i Sony
Nepopravljiv je...
samo preko usb-a? ili moze i direktno iz štekera?davidoff29 je napisao(la):p.s. i baterija koja se puni preko usb-a!!!
hvala na odgovoru, na pitanje koje je bez ikakvog razloga obrisanoboggyman je napisao(la):moze i iz stekera, ali punjac, BEZ kabla kosta oko 40 evra...
tako da je pitanje sta je isplativo, a sta nije...
ko li mu je smislio ime? (liči na Tune)ZoNi je napisao(la):Zune[/B]
vidi ovog playstation freakadriver je napisao(la):Aaaa, znachi ko mercedes ili ferariPreskup, krsh, ali imash stila ako ga posedujesh
![]()
austin je napisao(la):vidi ovog playstation freaka![]()
mojne mi dirash ipod...stvarno je odlichan player i ako neko ima mogucnost da ga nabavi iz inostranstva onda ni cena nije obeshrabrujuci faktor.
btw postoji i ipod videoa ko ne zna za Rockbox hacked firmware neka overi i to...ja sa njim slusham i FLAC na mom Ipod-u (lossless audio format).
btw guru, ipod je ko da zhivish na Vracharu, negde oko Kaleniceve pijace npr., Chubura nejbrhud![]()
sve ostalo moze da bude ok, ali i u najboljoj varijanti ...to ti je ko da zhivish na Vracharu al negde malo dalje...npr...Crveni krst:d
delimir je napisao(la):PS: Ne pokusavati nesto slicno sa PSP-om, rizicno je (cigla oko vrata...)
Razocaran sam Sandiskom, joystici brzo propadaju, i umeju vrlo brzo da rastrgnu bateriju. Zavrsna obrada nije na najvisem nivou. Slusalice koje dolaze uz njih vrlo lako mogu da posluze za kontejner.tiha je napisao(la):Kakvi su Sandisk MP3 plejeri u poredjenu sa iPod-om?
driver je napisao(la):Pa jeste, u usa Ipod video 30GB 5th gen koshta 250$, a za te pare mozesh da uzmesh PSP gigapack kome je muzika samo usputna mogucnost, a da ne pricham koliko kida tog ipoda u Videu, koji je takodje sporedan![]()
To nema veze sa Sonijem, vec sa zdravim razumom
Pa i iPod je cigla u odnosu na gomilu malih mp3 playera, ali oni nazalost nemaju mesta za neophodnih 10k pesama![]()
MAD_MUzzY je napisao(la):Cek kako sad neophodnih 10k pesama? Zar tebi bese uopste ne treba muzika?
Ipod nano tebi veliki? ... idi leci se. Cak je i ipod video dovoljno mali i skladan u odnosu na ostale.
Video na PSP-u jeste dobar ali je i onaj na iPodu pa ti prdi do sutra o toj cigli koja ima samo "usputne" funkcije![]()
svi moderni "normalni MP3" plejeri podržavaju i neki lossless format.simpson H je napisao(la):Vi bre da vas interesuje kvalitet zvuka ne bi ni slusali MP3 vec bi diskutovali koji diskmen da kupim:d :d
driver je napisao(la):"Neophodnih" je bio sarkazam, slabo kapirash
Kome treba vishe od 1GB muzike za bilo kakvu priliku, daj mi jedan primer ?Putujesh na more autobusom, 15 sati, mozesh sve vreme da slushash i da ti josh ostane pesama. Shta ti radish sa 30gb muzike bilo gde ? Mozda na pustom ostrvu na par meseci ?
Drugo, za video nemoj da si smeshaniPodu je to gurnuto na silu, ekran mu ko na mobilnom, kako se to moze porediti sa potpuno iskorishcenim wide ekranom koji je minimum za neko normalno gledanje ? Nikako
![]()
Dalje, psp podrzava daleko vishe audio i video formata, a ima i video na UMDu u kvalitetu koji iPod moze samo da sanja.
Ja ne osporavam kvalitet iPoda, ali taj uredjaj je vishe mainstream nego neshto toliko specijalno za te pare (pa on chak nema ni wifi ili BT). Razumem da koshta 100 ili 150e, ali 250e+ je previshe. 30GB 2.5" HDD koshta 40$, shta mislish koliko Applea to koshta na milion komada ?
PSP je uredjaj koji ce ti pruziti daleko kvalitetnije ubijeno vreme od iPoda, i mnogo je korisniji nego shto je veci.
A ovaj post vazi i za delaKome treba 30gb muzike, stvarno ne znam, a ako prichamo o filmovima, lcd mu je premali za normalno gledanje, a uredjaj je i dalje precenjen, kao shto vec rekoh, kao ferari.
delimir je napisao(la):Microsoft’s Zune player will be available in three colours with a duotone approach on each. The device will contain a hard disk drive as well as some functionality, not currently available on competing products, such as Apple iPod or Creative Zen, including ad-hoc music sharing between a group of people in the range of the device as well as digital radio, thanks to Wi-Fi connectivity. Microsoft Zune 30GB will cost as much as $399, it was reported earlier. Along with the Zune device, Microsoft is expected to launch its new online music store.
simpson H je napisao(la):Vi bre da vas interesuje kvalitet zvuka ne bi ni slusali MP3 vec bi diskutovali koji diskmen da kupim:d :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari