Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
pre par dana sam uzeo FM transmiter, pa me interesuje ko još od vas ovo koristi?
Koju frekvenciju koristite? ja sam jedva našao 2 prazne, 106.5 i još jednu... mada se na Konjarniku nešto meša u 106,5!
ja sam ranije koristio Griffinov iTrip fm transmiter,ali sam imao mnogo veci izbor slobodnih frekvencija(zivim u vr ),za nano 3gen...sad imam nano 4gen i nisam ga jos probao sa njim-valjda je isti onaj konektor.
Ne razumem sto predlazete coveku frekvencije kada niste iz istog naselja? Jedinos to ti mogu reci jeste da sam probao sa Ipod mini i lepo se cuje samo sto je zvuk ocajan.
pa pazi, zvuk je kao neka fina radio stanica, e sad, pitanje je koliko je ljudima bitna pesma a koliko kvalitet zvuka.... ja često uživam kada čujem dobru pesmu pa i ako je krš prijem stanice, iako sam zagriženi perfekcionista i volim čist zvuk! Sve u svemu, nije FM transmiter za mene...