Šta je novo?

Ipod classic Restore error

Rerna63

Slavan
Učlanjen(a)
20.01.2008
Poena
330
Naime vec dva dana mi izbacuje error svaki put kada konektujem moj Ipod classic od 12o gb za itunes da itunes ne moze da procita sadrzaj na mom ipodu i da zahtteva restartovanje ipod i brisanje svih njegovih fajlova.To sam juce uradio ali evo ga opet me smara sa tim.Da li postoji neko alternativno resenje za ovo i da li postoji neki drugi program osim ovog u****og itunasa :mad: :mad: :mad:

winamp 5 :)

ja sam prestao da koristim itunes jer smara stalno... ovde lepo izaberes pesme desni klik send to ipod otvoriti ipod napravis plej listu mozes da ubacis pesme, mozes i naknadno sliku da zakacis tagove sve :)

samo ne moj u isto vreme da palis itunes i winamp 5 jer kod mene zakuca obavezno winamp 5... Jednio muziku i filmove preko winampa mozes da prebacujes

Resio sam problem
Znaci ako neko bude imao ovaj Restore error neka jednom formira hard disk na Ipodu pa onda nakon toga neka ude u Ipod otvori folder Itunes i kopira iTunesDB.Svaki put kada prebacite muziku sacuvajte ovaj fajl jer on predstavlja nesto kao backup. I kada opet izbaco taj Restore error samo se kopira ovaj ,,backup" i vozi Misko.
Ali opet najbolje je da kupite neki drugi MP3 uredaj :d

imam isti probljem, i probacu ovo sto kazes ti :)

Da se nadovezem na vec staru temu...
Prekjuce sam dobio iPod Classic 160GB 6th gen itd bla bla. Taj dan sam slusao muziku, juce prebacio sa SharePod-om jos par MP3 pesama. Jutros se po ukljucenju pojavila jabuka na ekranu i ni makac. Nekako uspem sa iTunes-om da pokrenem restore koji "odradi" ali jedino sto dobijem sa tim je mogucnost ulaska u diagnostiku (reset - Menu+Select pa Select+Previous (u kom blokira na HP DETECT : 0 ) i Disk mode (reset pa Select+Play), ali opet iTunes ga ne vidi nit ga Win prepoznaje normalno. Uglavnom ceo dan se smaram sa ovim, a cini mi se da je u pitanju HDD failure (cuje se tiho kliktanje kao da ima problem sa kalibracijom). Znam da nije padao ("koristila" ga zena koja ga je cuvala ko unuce), sinoc je stajao na stolu pa mi stvarno nije jasno kako to moze da se desi uredjaju preko noci, na stranu sto kosta koliko kosta i sav je... Apple??! Neam pojma dal je u garanciji niti gde je kupljen i to :S: Gde da ga nosim, sta da radim? :bottle:

Kratki update... Na KRAJU je proradio o_O Odneo ga do Macole, gde je posle 3 klika na iMac-u :S: uspeo da udje u meni, kod kuce mi je Win7 ponudio/odradio disk scan, restore sa iTunes-a, pa opet isto al u drugom smeru - restore pa scandisk i tu je konacno sve proradilo! iPampers

Nazad
Vrh Dno