- Učlanjen(a)
- 18.03.2005
- Poena
- 1,185
Zbog zakona iPodovi u evropi imaju softverski volume cap limit i mnogo je tisi zvuk u odnosu na americke iPodove.Ovo nije samo od seste generacije nego i od pre...i nema to veze sa volume limit u settingsu. Ne znam kako ti ne primecujes da je pretih, kod mog se bas vidi... u busu jedva cujem muziku, a skoro svi drugi plejeri su normalne glasnoce i necujem buku busa... Mozda si ti iPod dobio iz Amerike pa je zato tebi normalan... cudi me to sto se ovde niko ne bavi time, jedino znaci da jako malo ljudi imaju evropske iPodove... Jednostavno se ne moze sa ovako tihim plejerom! Potrazi na netu, ukucaj u googlu "europian ipod volume limit cap" i videces o cemu pricam... ja sam naso samo informacije i rasprave, i pominjanja alternativnih filmwarea, al ne i resenja.
http://www.cableforum.co.uk/board/26/22959-is-your-ipod-too-quiet.html
sa vikipedije:
On January 15, 2008, Apple released a firmware update (1.1) via iTunes. The features and fixes are simply listed as iTunes rentals and bug fixes, although early tests show Cover Flow improvements. The update has also been criticised by users who have reported the volume cap has been decreased so the volume is lower even at full. A small amount of iPods are also said to have bricked since the update. Some users have also complained of hissing noises emanating from the headphones after the iPod is put into sleep mode.
Sorry, nisam obratio pažnju.
Moj iPod je from USA, tako da...
Šta da ti kažem, nadam se da ćeš naći neki način da ga "opraviš".
Pozz