Znas kako,iskreno da ti kazem.
Imam brdo ortaka koji su zesce popaljeni na taj iphone.
Vazno im je da ima wifi,ali taj wifi nece ni koristiti,bas o tome pricam.
Najcesce taj telefon uzimaju ili ljudi kojima stvarno treba (poslovni ljudi) mada se oni pre odluce za blackberry,i druga grupa su napaljeni klinci koji su se navukli na te aplikacije koje ovaj fon podrzava (kao sto je nazalost slucaj sa vecinom mojih ortaka).
Ima neke fensi aplikacije koje ces koristiti par puta i onda ces ih obrisati,extra brz menu i ostale nepotrebne stvari.
Mozes misliti...
Sto se tice aplikacija,to moze da uradi i jedan obican wm polovnjak koji danas kosta u proseku 70-150 eura.
Ista stvar,moguce instaliranje aplikacija,koje su po meni bolje od iphone aplikacija.
Imaju istu mogucnost instaliranja aplikacija (ne identicnih kao kod iphone) ali to je to.
90% iphone aplikacija ljudima nisu uopste potrebne,ili su aktuelne par dana dok im ne dosadi.
I sto je najveci fazon,iphone oprema je papreno skupa,nemamo ni uslove da bi 100% iskoristili taj telefon,ali vazno je da se ima iphone u dzepu,iako se koristi samo za sms,pozive i cackanje par glupih aplikacija.
A sto se tice takvih telefona,iphone polako gubi bitku od strane omnie,Xperie x1,N96 (uskoro i N97) i ostalih.Jedino sto ga odrzava jesu te bespotrebne aplikacije.
A sto se tice kopija,pojavila se kopija Iphone i9s,dual sim,debljine 9 mm i jos brzeg menija od 10 strana (10 pages menu).
Uskoro cu uzeti ovaj fon pa cu videti malo bolje kako izgleda i kako se ponasa.
Xperia x1 kopija se isto pojavila,ali ne bih vam preporucio da ga uzmete jer se slajd brzo rasklima,i ako vidite negde kopiju Xperia x1 od 5 mpx znajte da vas lazu,jer za sada postoji samo jedna kopija ovog telefona na trzistu i ima kameru od 1.3 mpx.