Šta je novo?

iPhone XS / XS Max / XR

Ugreen sa Alija imam i punim iphone neko vreme sa njim i super radi. Zašto davati 100 € kad možeš isto dobiti za 25 €? Ugreen je na 28 W i napuni iphone XS do 50% za 30 min.

Sent from my iPad using Tapatalk
Cepa za sve pare,doduse ja sam uzeo onaj od 39W .

Sent from my SM-T585 using Tapatalk

Ja sam uzeo original samo jer imam obicaj da se s punjacem, a i strujom uopste - ne *****avam.

Niko nema problema sa bt signalom na poslednjem softveru?

Sent from my iPhone using Tapatalk

IStyle daje 50% popusta na sve maskice ako im se donese bilo koja stara maskica. Video sam na Instagramu njihovom. Ali sam upravo saznao da se popust ne odnosi na silikonske Apple maskice za 8, XS i XS Max modele. Ja imam kožnu za XS i hteo sam uzeti i silikonsku. Bedak

Poslednja izmena:
mogli bi u ovom ios13 apdejtu da konacno stave da se vidi procenat baterija na xr-u... sramotno je da toga nema

I meni smeta ali sam se vec navikao.

Kroz desetak dana, nakon objave novih iPhone modela, kao i svake godine.

Koji softver koristite za nabacivanje i skidanje fajlova sa iPhonea? Ima li neka dobra alternativa iTunesu, tj. nesto sto bi proceduru “poandroidilo”, kao da ie u pitanju flash memorija? Mislim na pesme, pdf fajlove, slike i slicno

Ima programa koji “otvore” ios kao flash ali mislim da je to pogrešan pristup. Ios nije android pa tako slike, muziku, filmove ne ubacuješ u foldere nego u programe koji puštaju pomenuto. Da li koristio itunes ili nešto trece ne vidim razliku. Ionako apple planira da odustane od itunes-a uskoro.

Sent from my iPad using Tapatalk

Jel pricaju nesto za Ios 13 jel ce prebaciti procenat baterije na staro mesto da ne moramo kontrolni centar spustati.

Vazi, Icloud nalog mi je na United States region, karticu ne prihvata mi da kupim dodatnih 200gb, jel ima mogucnosti nekako?

Promeni region na Makedoniju ili Hrvatsku. Meni je proradilo na Hrvatskom regionu nakon 15ak dana od prvog pokusaja da proširim cloud. Taman sam odustao i prošla prva uplata :)

Poslednja izmena:
Hvala vam i jos nesto da pitam, kada zelim da odradim reset telefona ili uzmem novi iPhone, koja je sigurnija metoda back up, preko Icloud ili na Itunes backup da odradim? Jel oni isto sve cuvaju od telefona?

Ja uvek backup na iTunes putem kabla, potom restore na novi. Vraca bukvalno sve sto je bilo na telefonu provereno. Ok je i druga varijanta ali moze ti ponestati prostora na iCloud.

Sent from my iPhone XR using Tapatalk

FaceID i TouchID (za starije uređaje), obzirom da su biometrijski podaci, ne napuštaju nikad telefon pa se i ne mogu backup-ovati. Sve sem toga se backup-uredno, pa čak i Google Authenticator app (danas sam uradio upgrade na iOS13, prijatno sam se iznenadio kada je vratio GA).

Recite mi koje je najbolje staklo u Style da uzmem, imam neko kao 5d ali mi dobilo vazduh a ne stoji mi ni mesec dana.

Epico je najbolji i najskuplji ali je jedino pravo resenje.

Dobar dan dragi ljudi, imam problem sa svojim iphone xr, naime telefon sam kupio nov, aktivirao ga pre 13 dana, simfree je, red product, nema veze od boje ali da iznesem sve cinjenice, kada su mi zatvorene sve apk u pozadini prilikom prvog otvaranja Safarija, desava mi se da mi se na mili sekund pojavi linijica sa desne strane samog ekrana, i cim se ucita stranica koju posecujem ta linija se vise ne vidi i nestane, to mi se desava iskljucivo i samo na Safariju, nema te linije vidljive na bilo kojoj beloj pozadini telefona, tipa u voicemailu u dyleru niti u bilo kojoj drugoj aplikaciji, kada mi je safari vec otvoren i opet ulazim u njega ovako se nesto vise ne dogadja vec iskljucivo samo prvi put.
evo ga link sa youtuba gde sam snimao ekran i vidi so ono sto vam pisem, ako neko ima slicno iskustvo ili zna kako i da li mogu da resim problem, bio bih jako zahvalan na pomoci....
https://youtu.be/LrGz2kdZhZI pozdrav svima

Ja mislim da je ovo problem softvera i da ce u narednoj nadogradnji nestati. Ako i na iOS 13 imas ovaj problem onda je takodje nesto do softvera pa moras da uradiš clean install iOS-a. Ako ne znaš kako se radi pročačkaj teme i naći ćeš no prvo sacekaj iOS 13.

Hvala Nikola, verujem i ja da je problem do softwera jer da je problem hardverske prirode imao bih problem uvek i svuda a ne samo na jednoj aplikaciji, videcmo sta ce ia kako ce biti sa novim apdejtom u cetvrtak. Hvala na odgovoru za sada...

apple.PNG evo mog dopisivanja sa zvanicnim forumom na Apple sajtu, kazu ljudi da to moze da bude problem do softwera samo mi je cudno sto se samo meni javlja a mnogim mojim drugarima sa istom verzijom sw ne....

Bez dileme softverska greska. Desi se u nekim slucajevima nebitno od verzije. Popravice se sa iOS13 100%

moram da se izrazim kao srecno dete upravo sada... Jupi jeee....aj tu je cetvrtak petak prokusutra, resicemo i to... hvala jos Jednom Nikolakoki.... :)

Nazad
Vrh Dno