Nista cudno,kada su u pitanju preprodavci(lesinari),ko hoce da ima telefon medju prvima u Srb,lepo mu oderu kozu sa ledja i to je to. Sto se mene tice,i cene za Evropu su bezobrazne same po sebi,cekam da stignu kod operatera,pa ce se vec naci neko kome treba kes i prodaje telefon po razumnoj ceni. To je po meni cena u US,plus jos da racunam njihovu taksu,koju bih svejedno platio da kupim tamo telefon. Konkretno,za Xs cu ponuditi 900e,kao sto sam dao i za iPX i ni cent preko toga,a garancija operatera je samo prednost.
Nista cudno,kada su u pitanju preprodavci(lesinari),ko hoce da ima telefon medju prvima u Srb,lepo mu oderu kozu sa ledja i to je to. Sto se mene tice,i cene za Evropu su bezobrazne same po sebi,cekam da stignu kod operatera,pa ce se vec naci neko kome treba kes i prodaje telefon po razumnoj ceni. To je po meni cena u US,plus jos da racunam njihovu taksu,koju bih svejedno platio da kupim tamo telefon. Konkretno,za Xs cu ponuditi 900e,kao sto sam dao i za iPX i ni cent preko toga,a garancija operatera je samo prednost.
Ne vidim zašto je lešinarenje prodaja nečega po cenama koje neko želi da plati. Postoje ljudi koji iz nekog (meni nejasnog) razloga žele da imaju telefon u prvih dan ili dva po pojavljivanju i oni su tržište po tim cenama. Ostali imaju 1.000 alternativnih načina da nabave telefon po nižim cenama. Štaviše, te "lešinarske" cene su vrlo slične cenama kod ovlašćenih prodavaca.
Lešinarenje bi bilo plaćanje tih cena u nemogućnosti da se nabavi telefon po nižim cenama ili na drugi način.
OP6 i Note 9(Exynoss verzija) nisu reprezentativni sto se tice autonomije, cist prosek, ako ne i ispod proseka. Treba porediti sa P20 Pro, M10 Pro ili Pocophone F1, ako ce se vec porediti autonomija sa Android flagshipovima.
Moze biti bolji od X-a ili ako neka softverska optimizacija nije implementirana na X-u(sto znaci da sakate telefon koji je placen 1000e prosle godine), ili ako je chip prilicno efikasniji, a sumnjam da je tolika razlika u efikasnosti chipa.
Sve u svemu, Xs i Xs Max su odlicni telefoni, hardverski i softverski. Xr je opsta katastrofa, "all new Liquid Retina display", obican 720p IPS na telefonu od >700e, katastrofa![]()
Kako znas da je Xr katastrofa ekran, imas ga?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari