Šta je novo?

iPhone X

U mts 17. izgleda pre-order. Zna li neko za Telenor? Radnici/online podrska ne zna nista ni orjentaciono za datum za pre-order...

iPhone notifications
f10450375ba02528ec92417179b11552.jpg

Sent from SM-T825 Tab S3

Sta hoces sve je tu na jednom mestu :d

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Sto kasnije stigne kod provajdera, duze ce te imati pare u dzepu :D

iPhone notifications
Mislim da fotka pomalo dovodi u zabunu neupućene, pa hajde da pojasnimo:
The Apple iPhone X will only show lockscreen notifications with actual content when it knows you are the one who is watching and if it's somebody else, they will only see the notification source, but not the notification content itself (which might be sensitive).

ono sto je smesno to je da je ovo poslao lik čiji je Iphone X..[emoji16] tako da valjda iphone zna ko ga gleda [emoji16]

Sent from SM-T825 Tab S3

Poslednja izmena:
A kakve to veze ima sa ovim clutterom od notifikacija? Uopšte nije poenta da li su "zaključane" notifikacije, već da je dizajn istih užasan. Onaj iz iOS 9 je bio dosta bolji.

To imate u opcijama da podesite da li ce samo pisati notification ili text notifikacije.

Imate temu za iOS, ovde je tema iPhone X.

Sent from my iPad using Tapatalk

Cene niđe?

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk

Kazu u mts-u od 25. Novembra i za biznis korisnike

U11 via TT

Jel zna neko da li VIP zaključava iPhone? Znam da su im ranije svi telefoni bili SIM free ali ne znam da li je tako i za iPhone?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kasnis par dana sa tim. Mene zanima kada je pre order kod Telenora posto nisam video. Kod ostalih je 17.
Sto se tice cene racunajte nekih 10-25.000 max skuplje od 8 plus (ja kontam oko 15.000).

Kakav je ono fiasko sa zelenom linijom na ekranu na masu telefona?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Kakav sjajan clanak... i ko je ovako strucno napisao i ko je odobrio vest je zreo za otkaz.

Kakvo crno virtuelno home dugme? Haha

Od kada je assistive touch koji postoji 100 godina virtuelno home dugme koje pravi 'probleme programerima'?

Mislim da ne misle na assistive Touch nego na bar koji sad ima funkciju home dugmeta na neki način

bfa3ebb1a02fd374162b63dcb974cbe0.jpg

Ne znam za ostale, ali ja ne mogu ni zaobljene ivice ekrana na s8 da svarim, a kamoli ove rogove na iPhone X. Aspekt ratio takodje. Strasno je sta su napravili pojedini proizvođači od telefona ove godine...

Aspekt su nam samo tako na silu nabili niz grlo, stvarno svaka im cast...

Vrh Dno