Šta je novo?

iPhone X

Baš me zanima da li će uspeti da smeste touch id ispod ekrana, kapiram da sigurno neće da ga stave iza ako se to ne desi, već na power dugmetu.

Nema šanse da puste telefon bez TouchIDa.

Tako rekose
“Insajderi” da ce se apple pay odvijati putem face id i da je to jos bezbednije od tid-a

A šta će onda da rade sa svim starim telefonima sa touchid-om?? Hoće li da obrišu ceo API iz os-a?? Jer će tek onda da nastane zabuna oko potvrde plaćanja...imaćeš sve ostale telefone sa touch id-em i iphone 8 bez...

Nece tu je...videcemo sta ce biti mislim da je tid prisutan samo kos 7s

Nece tu je...videcemo sta ce biti mislim da je tid prisutan samo kos 7s

Nije receno da nece biti tid, vec da ga sigurno nece biti u ekranu, ali jos postoji mogucnost da bude na poledjini ili u okviru power button-a.

Ukoliko ga ipak izbace, to ce biti najveca glupost apple-a!

Preostaje da sačekamo zvaničnu objavu da vidimo za šta su se na kraju odlučili..

Ja vidim levo signal i wifi, a gde je ime carrier-a? Mislim, razumem da je to render samo da prezentuje masku, ali verujem da bi to bar stavili. Iskreno bih vise voleo da ekran ne ide toliko gore cisto zbog toga.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ako ovako stvarno ostane dizajn iP8 skidam kapu Samsungu za S8. 10 puta je lepši.

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk

ukusi su razliciti meni je S8 ruzan ... i cigletina je .. telefon koji mi ni u jednom segmentu nije zanimljiv... Pozicija za TID je ocajna... kompletan telefon mi nije zanimljiv... ovo mi se dopada ali videcemo uzivo sve kako i sta :) ovo je lutka:-D

Poslednja izmena:
ukusi su razliciti meni je S8 odvratan ... i cigletina je .. telefon koji mi ni u jednom segmentu nije zanimljiv...

S8 cigletina? Da li ti citas sta pises uopste? I to te pita neko ko ima pored sebe S8 i sa velikim interesovanjem prati i ceka iPhone 8 (dakle neko ko nije Android bot).

U redu je da ti se vizuelno ne dopada - ni meni se ne dopada ovo sto vidim za iPhone 8 (i nadam se da ce se to malo korigovati), ali to ne znaci da treba da blatimo nesto po svaku cenu.

Ja sam imao par dana S8.Nije mi legao zbog nekih drugih stvari ali je dizajnerski najlepsi telefon sigurno.Eventualno, da ga nisu onoliko izduzili jer mislim da nije bilo potrebe.To je samo moje misljenje.

Svaki bude "ruzan" na slikama,pa kada se uzme u ruku,krene odusevljavanje,slicno je bilo sa s8 u pocetku. Meni se vise svideo uzivo,nego na slikama,pretpostavljam da ce i ovde to biti slucaj,pogotovo kada je rec o crnoj boji,ova siva/bela mi se ne svidja nikako.

Istina :) uzivo je druga prica. Mada ne znam kako cu da progutam kameru uzivo, al' ajde.

Kad si progutao onu *****sku poziciju za fp,progutaces sve [emoji1]

Definitivno ce samo crni iPhone 8 izgledati dobro naravno sa amoled ekranom, ovo sa belom bojom je u najmanju ruku jezivo

Kad si progutao onu *****sku poziciju za fp,progutaces sve [emoji1]

Slazem se, ali bratu npr. S8+ lezi. Kaze navikao je na fp za 2 dana. Meni iskreno jeste S8 lep, ali sad ce da me napuse ljudi - LG G6 mi u ruci lepse mnogo lezi, jos samo da je bolji IPS ili AMOLED, ali da je flat (kao taj sto imaju) savrseno... Naravno iOS da je umesto Androida hahaha [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja razmisljam da eksperimentisem malo sa Note 8,naravno ne kao primarnim uredjajem,a svakako su mi potrebna dva. Kontam da bi navikavanje na fp poziciju i sam sistem uzrokovalo cupanje kose sa glave,s'obzirom da sam poslednjih 6-7 god na iOS-u i OS X-u [emoji1] Nece mi biti dosadno,to je sigurno.

Ja razmisljam da eksperimentisem malo sa Note 8,naravno ne kao primarnim uredjajem,a svakako su mi potrebna dva. Kontam da bi navikavanje na fp poziciju i sam sistem uzrokovalo cupanje kose sa glave,s'obzirom da sam poslednjih 6-7 god na iOS-u i OS X-u [emoji1] Nece mi biti dosadno,to je sigurno.

PAzi, ja sam sam se relativno brzo navikao na poziciju, ali mi je trebalo dosta da postignem preciznost. Velika razlika! U prvih 10 dana sam okretao telefon kao ****** i polako nabadao senzor dok, vremenom, nisam naucio koji je ispravan ugao u koliko moram da ga prekrijem prstom. Sada - sve to prolazi lagano.
Ali da je *****ski - jeste.

iPhone 8

A dok vezbas preciznost,zamuljas i staklo od kamere,sto je dodatno iritantno. U svakom slucaju,bolje i to,nego da ga ukinu potpuno.
Eto meni zanimacije [emoji4]
Nego,ovo bi navodno trebao biti originalni Apple Silicone case,bar tako tvrdi izvor. Nadam se da je ovaj otvor na power dugmetu predvidjen zbog tid,u najgorem slucaju.

IMG_0420.JPG

Poslednja izmena:
Prema zadnjim nagađanjima KGI:
- ajfon 8 stiže u septembru u ograničenim količinama, zajedno sa 7S i 7S Plus
- do kraja godine trebali bi da isporuče 45-50 miliona ajfona 8
- boje će biti ograničene na crnu, srebrnu i zlatnu
- sva tri modela imaće brzo i bežično punjenje, ali će se kabel koji podržava brzo punjenje i dodatak za bežično punjenje odvojeno kupovati :d
https://9to5mac.com/2017/08/08/iphone-8-launch-colors/

Evo i još par slika osmice sa GSM arene, kao da ih nije bilo dovoljno do sada :d
http://www.gsmarena.com/first_clear_photos_of_iphone_8_emerge-news-26649.php

A nemoguće da će se kabal za brzo punjenje odvojeno prodavati, pa brate mili..

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Manje više očekivano. Znalo se sve i pre par meseci..

Jedino što je ostalo kao nepoznato je lokacija tid I veličina baterije.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Novi "leak" onog developera sto kopa po HomePod kodu:

"The iPhone 8 could automatically silence notifications when you’re looking at it"

https://www.google.rs/amp/s/www.the...-notifications-automatic-face-3d-sensor-rumor

Inace,sto se potencijalnog izbora boja tice,samo crna ima nekog smisla po meni,ali valjda je morao biti neki izbor i za nezniji pol i sve one koji se tako osecaju [emoji1]

IMG_0441.JPG

Vrh Dno