Šta je novo?

iPhone X

Bolje prasina nego ogrebotine :)
Uvek je bolje ici na kvalitet ili original ili spigen naprimer

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Koje staklo i masku preporucujete?

Bitno mi je da maska bude sto tanja, mozda cak uzmem onu najobicniju silikonsku al hocu prvi da vidim ima li nesto bolje.

Trenutno ga nosim bez ikakve zastite, ne smem da ga pustim na sto. :D
Cafele, baseus, mofi. Pogledaj na Aliju.

Drugar ima Apple Silicon Case i sve mu se neka prasina navata po telefonu kad god skine masku. Rekao mi je da ne uzimam to nikako.

Kakva crna prasina unutra,godinama koristim Apple Silicon case,posle vise meseci nema trunke prasine unutra. Mozda je mislio spolja da se lepi prasina,u dzepu,na stolu,itd... Tu se vec slazem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mislio sam na to da kada ss case skine, ostaje prasina na telefonu.
Ne znam kako je kod tebe, ja znam sta sam video.

Ne znam ja sta si video,ali znam da su ivice case-a nepomicne i da ne moze ni teoretski nista da udje unutra. Telefon bude apsolutno kao nov kada se izvadi napolje. Jedino bude prasine na donjoj ivici,izmedju telefona i case-a,jer je dole otvoren. Bilo bi fer da je i sam koristis neko vreme,pa kazes iz licnog iskustva,onda bi to imalo neku tezinu,a ne "rekao mi drug da ne kupujem". [emoji1] Nije mozda najtanja zastita,ali je najbolji balans izmedju solidne zastite i izgleda,plus odlicno lezi u ruci.

Perfektno nalezu Apple-ov kozni i silikon case :)

Nikakva prasina i slicne stvari. Cak silikon, ljubicaste boje, nije ni malo promenio ni boju ni teksturu.

Skup jeste, ali moze da se nadje i na 50% popusta i to je bilo u iStyle-u. Tad je vise nego odlicna kupovina, osim ako neko ne zeli takvu debljinu i zeli da ima nesto ultra tanko.

Prašina ostane unutar Apple Silicon kejsa jedino ako se telefon sa prašinom (neoćišćen) ubaci u njega. Imao sam taj kejs i nema šanse da prašina upadne unutra. Spolja je druga priča. Kao magnet je za prašinu.

Ja koristim kozni, nikakvih problema sa prasinom.

Ni ja sa Apple silicon case nikad’ nisam imao prasine unutra.

Eto,da je poslusao druga,zahebao bi se za sva vremena [emoji1] Apple Leather i Silicon case su zakon,samo ih treba uhvatiti na popustu ili paziti na kopije ako se vec ne kupuje kod ovlascenog prodavca.

Da li vredi nesto stavljati zastitno staklo preko zadnje strane umesto neke maske? Vidim na KP da ima par komada.

Sustinski ne. Stavljas staklo na staklo iz kog razloga? Ako mislis na zastitu, nema svrhe osim za neko grebanje.

Za sve ostalo nema nikakve svrhe, u smislu zastite :)

Ja sam samo pozadi stavio neku foliju, ostalo sve golo, merak nema cenu;)

^ Da ti je ispao kao meni,veruj da bi sledeci malo vise pazio [emoji23] iStyle upravo izbacio cenovnik za zamenu displeja,za X je 50k pa ti vidi [emoji6]

Imam cudan bug ili mozda nije bug, mozda ima opcija da se podesi.

Kada me neko zove dok koristim neku aplikaciju ili sam na safariju, telefon mnogo slabije zvoni, zvuk je dosta dosta slabiji. Kada dobijem poziv, a ne koristim telefon, normalna je jacina zvuka.

Isto vazi i za vibraciju, ako je na silentu i neko me zove dok koristim telefon, jedva se oseca da vibrira.

Imam cudan bug ili mozda nije bug, mozda ima opcija da se podesi.

Kada me neko zove dok koristim neku aplikaciju ili sam na safariju, telefon mnogo slabije zvoni, zvuk je dosta dosta slabiji. Kada dobijem poziv, a ne koristim telefon, normalna je jacina zvuka.

Isto vazi i za vibraciju, ako je na silentu i neko me zove dok koristim telefon, jedva se oseca da vibrira.

Nije to bug, nema logike da se dere telefon ako gledas u njega.

Do sada nije tako bilo, pa zato pitam.

Iskreno se ne secam, ali mislim da mi je od prvog dana tako.

Od ios 12 je tako com vidi tvoju facu tel se utisa ali samo tvoju :)

Meni je to vrh fora, jedino mi nije jasno zašto uopšte i zvoni kada “zna” da ga ja gledam

Meni na 8+ upravo tako i radi. Kada gledam nesto na telefonu,samo mi prikaze dolazni poziv,bez ikakvih zvukova.

Takodje i meni na X, kad je u dzepu zvoni normalno a kad ga uzmem postepeno se utisava.

Nisam znao da je to feature, istripovao sam se da je bug :D

Da li neko ima problem sa VIP aplikacijom na 12.1.1? Non stop mi se crashuje, ne mogu da je pokrenem.

Mozda se zeznu pa nekom zapadne X sa Xs hardware-om :D

Pa identične šasije, većina korisnika i ne zna ništa o procesoru i sl :)
Sjećam se koleginice, uzela u telenoru iphone 6S Plus...Unboxing uveliko u kancelariji i sreća sreća radost stanje. Međutim gledam 3D touch ili kako se već zove, ne radi, hm...About, imam šta da vidim, iPhone 6 Plus :D
Kako je popiz....zezam je godinama zbog toga. Što je najjače, prati tech i nije neobaveštena. Ali stvarno na kutiji ne piše ništa, samo "iPhone" i to je to.

Nazad
Vrh Dno