Šta je novo?

iPhone u Srbiji - diskusija o ponudi

Cek, cek jel vi to diskutujete na osnovu rekla kazala ili je potvrdjeno da dolazi?

Samo Ratel, Ratel i Ratel... rekli su najkasnije za mesec dana (3. nedelja oktobra) će dobiti svi dozvole. Ne pitajte odakle info :)
Inače iPhone 5S je u Hrvatskoj (Vipnet) 1000 evra uz mesečno 13 evra pretplate (24m) i očekujte da i ovde bude slično. Pratite modele i promene na vipnet.hr

Poslednja izmena:
Potvrdjeno. Evo sad me zvao Miloš Milovanović.

Да ли можеш да нам напишеш ко је дотични господин, пошто ја сам тотално оперисан од познавања домаће политичко/уметничке сцене.

@јороро, неко од нас двојице никако не уме да рачуна :d
Screen_Shot_2014_09_29_at_20_10_19.png

То је 20е месечно и још 411е одмах.

Poslednja izmena:
Ljudi, odlucih se i ja za prvi upis posle toliko vremena od registracije. Iskreno se nadam da je ovo istina. Kao neko ko koristi vec par godina Apple proizvode iskreno se nadam da konacno ulazimo u "ozvanicene" nadam se da ce i App store biti omogucen.... Ali otom potom, da ne izmalerisem.....

5 godina dug zavet cutanja je okoncan jer Srbija uskoro dobija ajfon! Sa srecom!

Da li ovaj dolazak znaci i da je 'korupcija koja je sprecavala Epl da bilo sta radi sa nama' iskorenjena?

Да ли можеш да нам напишеш ко је дотични господин, пошто ја сам тотално оперисан од познавања домаће политичко/уметничке

Joj ays, bio je sarkazam. :) Niko ništa ne zna, pojavila se ona slika i to je to za sad.

@јороро, неко од нас двојице никако не уме да рачуна :d

То је 20е месечно и још 411е одмах.
E pa pojeftinilo, nisam gledao, nešto mi se javljale cene od zimus kada sam bio gledao u Zagrebu. Ali generalno 99% da će cene kod nas biti kao u HR. Uvek je 1% za zejeb ;)

.... Nadam se da ce sada Vip konacno svojim korisnicima ponuditi "normalne" pakete koji ce imati ukljucene Gb u sam paket.... Da bi se konacno zaobisla ona "prevara" na smart paketima

.... Nadam se da ce sada Vip konacno svojim korisnicima ponuditi "normalne" pakete koji ce imati ukljucene Gb u sam paket.... Da bi se konacno zaobisla ona "prevara" na smart paketima

Ти си неки озбиљни идеалиста... у својој првој поруци призиваш Apple у Србији а у другој да мобилни оператори престану да нас краду. Немој да претерујеш... :d

^^ Kao neko ko je radio u Vipu, nadam se, zbog silnih korisnika obmanutih.... Ponekad zaboravim gde zivim, pa me savlada optimizam :D

Eee svašta može čovek pročitati...ja ću Vam samo reći da ta lopta uopšte nije kod RATEL-a...

Ako je neko i kupio telefone tipa VIP kupio ih je na crno i najbolje bi bilo da ne pocinju sa prodajom jer ih ceka tuzba.....

nemojte da nam kvarite ugodjaj :)

istina je surova :)
ako ti se ne svidja onda dodji na ovu temu 2020. godine sigurno ce dotle poceti u Srbiji :)
btw mozemo jedino da se nadamo da ce posle parade ambasada malo da nam popusti mozda i prodjemo "background check" :)

Poslednja izmena:
Eno redovi ispred VIP-a :-D

Dobri su...
d671ce81819314555f5506a8794cf0dc.jpg

Neverovatni su..ovo su objavili i pre 3 meseca...ma koje i cak i pre bombasticne najave Ćulibrka da na proleće stize u Lelekom...još ništa od ovoga nema...

haha ipak ko sto rekoh "kad bude legalan uvoz" za sada u Srbiji ti operateri mogu da prodaju jedino nelegalno.
Apple nije ni poceo da radi na lokalizaciji a kad krenu znace vec svi dotle. Direktor Telekoma Ćulibrk je slagao najstrasnije.

odu u britaniju kupe u Apple store-u za 500 i donesu u koferu i krenu da prodaju za 1000 :)
ne vidim drugo resenje :)

Nije to bas tako lako...da je tako to bi radili svi vec odavno...nemaju pravo da plasiraju telekomunikacionu robu na tržiste Srbije bez odgovarajuce Potvrde...sve drugo je nelegalno.

Ne znam koliko je to u Crnoj Gori bolje nego kod nas, ali eto oni imaju iPhone a mi ne.
Mislim da nema mnogo veze sa VOIP, jer da ima onda ni CG nije to sve uradila, jer se ni oni ne nalaze na listi zemalja za besplatne pozive iz EU, kao sto nisu ni BiH, ni Albanija a ni mi.

Nema to veze sa VoIP..jednostavno tamo je prisutan T-mobile...telenor i mtel u cg naravno iphone isto u ponudi nemaju

Upravo si ranije pisao da ima veze sa VOIPom a sada nema.
telenor svuda ima iPhone, jedino nema kod nas.
Izgleda da kad T-mobile udari sakom o sto, onda mora biti iPhone svuda :)

nije on. Ja sam rekao da to ima indirektno veze sa VOIP-om. Ne zato sto je VOIP nesto poseban nego zbog kriminalnih aktivnosti koje se obavljaju preko terminacije VOIP saobracaja iz inostranstva nasi operateri ne mogu da prodju "background check" kod USA ambasade.

Odgovarao sam sa tapatalka pa sam dobio obavestenje da se replicirao na moj post, tako da sam misli da tebi odgovaram za VOIP, a ne @Radoszver. Izvini @Radoszver :)

Nazad
Vrh Dno