da pitam i ja nesto posto sam nov na iosu i poceo sal da koristim 4s simfree,da li ce moci da se ostvari garamcija kod nas u srbiji kao bilo gde u evropi bez obzira gde je telefon kupljen
Korisnik Iphone 13-14 godina???Buduci da sam korisnik iphone-a a ujedno i mts-a vec nekih 13-14 godina, veoma mi je prijatna ova vest! Pre svega zbog same podrske i integracije kod nas a zatim i zbog cena koje ce verovatno biti nize. Pricam o zakljucanim modelima na nase mreze jer su simfree modeli vec sada dosta povoljni kod nas.
Zakljucis ugovor kod mts-a recimo na godinu-dve, izaberes da placas 50% manje, odes na oglase i nadjes 5c/5s mts locked jeftino, uzmes ga i imas dobitnu kombinaciju!
Apple zahteva brdo uslova za prodaju svojih uredjaja ovde i ti uslovi su isti kao i u Americi. To je i jedan od razloga zasto nije bilo iphone-a jos 2008. godine kada je prvo bila pokrenuta ta prica. Recimo ako se desi kvar na hardveru telefona isti mora da se u vrlo kratkom roku zameni novim, a ne da se salje na popravke i ceka po mesec dva dana. Da ne spominjem kako traze da im se obezbede posebne prostorije za servisiranje tih uredjaja. Zatim treba vreme za obuku prodavaca/servisera i sl.
...i reci da sam te ja posl'o...idi vrati se direktoru i opali mu cvrgu sto te lagao
...i reci da sam te ja posl'o![]()
Sve u svemu, vest je dobra, imaćemo iPhone u Srbiji
Sto ce reci da nikakav ugovor nije potpisan...idi vrati se direktoru i opali mu cvrgu sto te lagao
ponudiće vam one silne iP5c koji se gomilaju u magacinima zbog loše potražnje.Cena će verovatno da bude u rangu bubrega na tržištu organa
Зашто мислиш да није потписан уговор?
lol... "tržište"... :lupko:
http://9to5mac.com/2014/03/14/iphon...iphone-as-videotron-teases-support-in-quebec/
Eto ti, uživaj...
Pa? To si i tražio. Da se neko osvrnuo na vest.
Odakle ikome sem MTS i Apple-u kopija ugovora? Suludo je to očekivati.
Objasni? Ko je tu ciljna grupa, ciljana grupa i koja opcija stoji iza objava tj kako će običan građanin ovom vešću da bude privučen da glasa i za koga?ili je mozda ovo samo " ugovor za izbore "
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari