Šta je novo?

iPhone SE

Radi sve. Oko 100 mb kod mene, bez offline areas.

Baterija traje od 5-6 sati kad ga bas koristis do 3-4 dana kada ga ne koristis.

Lol 2 dana :D možda ako nakačiš telefon na onaj kamionski akumulator :D

treba mi brza pomoc... sta znaci icloud je napravljen al nije verifikovan? tako kaze prodavac [emoji5]

p.s.
odustao sam, slagao je skoro sve po imeiu sam proverio
Sent from my F5121 using Tapatalk

Poslednja izmena:
I bolje. Taj telefon je zakljucan. Tj zakljucao ga je prethodni vlasnik.

a jel istina da odakle god uzmem nov da vazi garancija u svim ovlascenim servisima u svetu od godinu dana?

Sent from my F5121 using Tapatalk

Kompanija Apple daje jednogodišnju internacionalnu garanciju validnu bilo gde u svetu. Telefoni kupljeni u Srbiji, kod autorizovanih prodavaca, imaju i drugu godinu garancije u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača i u drugoj godini telefon je moguće reklamirati samo u Srbiji.

sta se desava ako kupim od suboticana?

Ako kupiš i dobiješ fiskalni račun imaš dve godine garancije, ako nemaš fiskalni imaš godinu dana apple garanciju.
Ako kupiš od nekoga novi telefon koji je od uzeo od operatera (mts, telekom, vip) imaš godinu dana apple garanciju, a drugu godinu može da ostvari samo vlasnik ugovora koji je uzeo telefon kod operatera.

Hajd' prestani da privatizuješ temu i pročitaj informacije koje su milion puta napisane i koje imaju da se nađu na dohvat ruke.

• Like
Reagovanja: M J
Odlicna

Pozdrav, trebam uzeti od prijatelja Iphone se 64 gb, telefon ekstra radi baterija drzi dugo, jedino me brine sto displej izgleda kao da ce da ispadne iz telefona, kad ga stisnem on se malo vraca u telefon i opet ispada tih nekih 1,2 mm. da li to moze biti veci problem ili?

Ne uzimaj takav telefon. Verovatno je menjan ekran, ili je telefon dobrano pao.

nije menjan ekran ali je dosta puta ispadao telefon, i ima dosta ogrebotina po ivicama telefona...

A zašto bi kupio takav telefon? Mislim, ok, ali da ga platiš 50-100€ i da se ne žališ, ali sumnjam sa ti ga za toliko nudi.
Vidiš i znaš da je telefon ispadao i ko zna šta je sve bilo sa njim...to se ne kupuje već zaobilazi u širokom luku. Za 250-270€ imaš nove od 32GB.

Crkao mi je nexus 5x pa imam opciju ovog iphone 64gb za 200 evra ili da uzmem nov xiaomi mi 5s 32gb za 250e

Za 250 imas nov se da uzmes..

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Moze li me i neko na pp da kaze gde to ima SE 32/64 za te novce? Nije ni bitna cena toliko (dao bih do 330) samo mi treba savet gde da uzmem sa 2 god garancije simfree?

Imas druze gde hoces za te pare koje bi ti dao, a i za manje. Poslao sam ti pp

Za 250 ima nov samo od 16gb, 32 je 275 najjeftiniji koji sam nasao ovako na briznu. Imas pp

Btw, zasto u folderu poslate poruke nemam nista, a upravo sam poslao dve?

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: M J
Zato što ti možda u podešavanju foruma nije podešeno da sačuva poslate poruke.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ja pre par dana uzeo nov SG 32gb za 310. Sa dve godine garancije. Prešao sa S7 i preporod.

Sent from my iPad using Tapatalk

Videh danas 32gb u celofanu iz mts za 280e. Bombona.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno