Šta je novo?

iPhone SE

Gledao na youtubeu kako se menja, stvarno ne izgleda komplikovano, ako imas alat tj. te neke male šrafcigerčiće za odvrtanje tih limčića koji stite konektore. U svakom slucaju hvala na info za bateriju.

Sent from my SP6.2 using Tapatalk

Zato ti i traje baterija koliko traje... te iste teracell se naduju kao baloni posle 6 meseci ;-) izbegavaj ih u sirokom luku...

Meni toliko traje original Apple baterija iz Macole, sto puta sam napisao. 2h sota eventualno 2h 30min i to je to. Teracell ne moze da bude nista gora od toga, moji roditelji imaju po 5h sota sa tim baterijama.

Bukvalno ne koristim vise iPhone SE. Tj. koristim za poruke i pozive i kad snimam klipove, ali to je u kuci, a za sve ostalo sto se radi na telefonu sad vukljam Pocophone nazalost. Evo jutros sam izasao iz kuce sa 100% na SE, a sad je na 67%. Ne znam da li sam ga koristio 30minuta.

Imala je moja majka u starom iPhone 5 neku jos kineskiju bateriju od tih teracell i nadula joj se malo posle godinu dana, izbila deo ekrana. Tako sam prvi put i dosao do toga da menjam bateriju na ovakvim telefonima.

Poslednja izmena:
Jako su lose te “teracell” iliti no nejm baterije brendorane kod nas :)

Pa bolje dodati još 1500 dinara i zameniti u promobi. Evo menjaju do kraja godine po toj ceni. Baterija je odlična. Ja promenio pre godinu i mesec dana, 90% health. Nikad mi se telefon nije ono ugasio zbog hladnoće ili sa više od 1%. Plati jeftinije, platićeš dva puta. Moja preporuka i savet promobi.

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro

Takodje plus ne rizikujes nestucnim servisiranjem da pokidas neki flet... te ce zamena baterije da te kosta mnogo vise od ocekivanog...

Poslednja izmena:
Izašao mi update za novi software *mjau**mjau**mjau* nisam ugasio auto update pa me interesuje jel moguće da mi ne stoji crveno obaveštenje u settings o novom updateu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imate li preporuku za ebay da narucim posto sarajevo i okolina ne mogu da nadjem bateriju. Hvala

Kako ne mozes? Odes lijepo u Mekline i za 60 KM ljudi ti stave originalnu bateriju
df82e4390f12b4fab3579ccb47d24f6f.png

Jel neko probao 13.3?
Ja sam jos uvijek na 12.4, nemam nekih zamjerki, bat health nekih 80tak posto...
Ima li nekih prednosti pa da updateujem?

Ako koristis JB nikako na ios13 i jos nesto meni se cini da ios13 ubija bateriju u odnosu na 12.4.

Ljudi se toliko borili da proizvodjaci obezbedjuju redovne update-ove za svoje telefone, a neki bi da ostanu na fabrickoj verziji :D

+1 se je najgore prosao od ios 11 unistise ga baterija samo nizbrdo a recimo ip7 nije mogao da mu prismrdi sa ios 10.3.3 sto se tice batt. Pa cak i sa ios 11 je bio bolji... komotno mogao si dan sa 90% health-a i da ostane 20-30% sada sa potpuno novom batt istim koriscenjem SE ne moze do 18 poslepodne da izgura :) tuga Ali bilo je vise nego ocigledno da moraju degratirati batt na SE jer je duze baterija drzala od tadasnjeg flagshipa ipX.

Poslednja izmena:
Batery health 79%
Softver 13.3
Bateeija ocajna od kad je zahladnilo.
Mjenjati bateriju ili ne? Dal ce biti razlike?

79 bi trebalo da ti pise service ta baterija je za djubre :)

Preporuka samo original kopijama malo dobijas, cak sanse za nadivavanje su prevelike :-D

Istyle, i promobi su ti provereni, macola bi takodje trebala da ima originale...

ProMobi imas u BG-u, NS-u i Nisu.

Zamjenjeno danas u sarajevo mekline. Ok sve malo pogubljeni ovi sto rade ko da su oni prvi put dosli a ne ja. Napunio na 99% pa cemo vidjetei do kad ce izdrzat sutra

ProMobi imas u BG-u, NS-u i Nisu.

Ima li neko preporuku za servis koji bi mogao to da odradi u NSu, evo sta su mi rekli u promobiju

Zamenu baterije je moguce uraditi u servisu u Beogradu, Pozeska 154-156.

Informativno: Bateriju nemamo trenutno, moze da se poruci, cena sa zamenom je oko 7500.00rsd. Zamena je moguca u toku dana, u roku od par sati, sve zavisi kada nam dostavite uredjaj.

Da li istyle u promenadi i dalje salje uredjaje za bg?

Zamjenjeno danas u sarajevo mekline. Ok sve malo pogubljeni ovi sto rade ko da su oni prvi put dosli a ne ja. Napunio na 99% pa cemo vidjetei do kad ce izdrzat sutra

Javi kako ti se cini sad sa zamenjenom bat..meni je posle dve godine na 88% health-a..verovatno ce izdrzati jos god dok ne dodje do service dela

Screen on 3:23min
Screen off 39min

Background activity viber 64%???
Jel ovo ok il viber zeza nesta

Vrh Dno