Šta je novo?

Iphone 7 ili Samsung S7 Edge

Doctor_Strange

Poštovan
Učlanjen(a)
19.12.2016
Poena
51
Pozdrav svima,

Da li bi mogli savetodavno da mi pomognete sta je bolja kupovina u ovom trenutku ? Kupiti Iphone 7 ili Samsung S7 Edge ?

Ja bi pre uzeo S7edge, nekako mi je bas komletan uredjaj.Ako razmisljas da ga brzo menjas manje ces izgubiti na IP7.

Sta si koristio pre i koji su prioriteti?
Najveca prednost Edge-a je baterija i mnogo bolji ekran.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

+1 za s7 edge, mada i iphone je odlican uredjaj, sve zavisi sta volis i koji su ti prioriteti..mislim da nema greske ni sa jednim :)

Do sad sam imao sve Androide, mozda me to jedino i vuce ka Iphone-u, mala promena... Ali opet, kada pogledam neke review-e i neke uporedne testove, svi kazu da je Edge bolji... Nisam neki preterani freak za telefonima, tako da sam poprilican standard user...

Ako si standar....onda uzmi u ruke oba i izaberi koji ti se tada vise svidi, oba telefona su sam vrh.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Uzmi Edge onda, nema greske. Jedino moze softver malo da te nervira ako si Nexus lover, a ne deluje da jesi.

Oke. Hvala. Developer sam, po ceo dan blejim u komp tako da znas vec... Eventualno mi treba zbog navigacija jer putujem mnogo, zatim networking (iz kreveta) :D i naravno slike na tim putovanjima :)

Ako vec koristis android, nikako ne prelazi na iphone..tako sam i ja sa note 4 presao na ip6s i nakon 3 meseca kupio s7 edge..nisam mogao na iphone..suvise mi je sve...zatvoreno.. :D

pa to, hvala. Imao sam sluzbeni iphone 6 i nisam nesto bio preterano odusevljen nekim stvarima. Svakako, sta god da odlucim, ja necu ni u jednom ni u drugom slucaju da iskoristim pun potencijal telefona, buduci sta radim na tim telefonima.

Jos jedan razlog vise da uzmes edge...realno predjes sa ip6 na 7 kao da imas isti telefon samo nesto brzi i moze da ti ispadne u vodu bez bojazni ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

S7 Edge. Vjeruj mi neces se pokajati. Uzeo sam ga u ruke prije neki dan i od tad vise ne bih pomislio da kupim ajfon a ne nesto vise...
Edge ftw

Cackam i ja iP7 povemeno i dobar je to telefon ali je Edge booji definitivno.
Ekran je za klasu iznad.

Da OP3 ima ekran u klasi Edge-a itekako bi ga valjalo razmotriti.

I ja isto tako ne bih uzeo u razmatranje s7 edge pre ova dva telefona. Samo sam naveo čoveka da razmisli malo i o drugim opcijama. Nisu Apple i Samsung jedini proizvođači telefona... [emoji4]

Да је 7 плус у избору била би друга прича, овако само и ја могу да дам глас за еџ. :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ma nisu problem drugi, niti za mene postoje samo Apple i Samsung. Imao sam i HTC M8 i trenutno imam Z3, jedan kratki period imao i A5 (2016), Lumiu 930 cim je izasla, Blackberry, S3, S4 ... ne radi se o tome, vec zato sto sam bas jako u pocetku zagrizao da kupim I7 i nisam ni razmisljao o Samsungu, medjutim videh da je Samsung pokidao sa S7 Edge. Tako da ipak izbor pada na S7 Edge.

Pokidao hardverski, softverski ne baš... Daleko od toga da je s7 edge loš telefon, ali uloženo dobijeno je na strani op3t ako postoji mogućnost da se nabavi... Sigurno će brže raditi od s7 edge i tu ne treba voditi neku polemiku...
Neka te lepo služi telefon u svakom slučaju... [emoji4]
Baci pogled...
https://youtu.be/otwED6s3rCQ

Poslednja izmena:
Bas tako,hardverski su S7/S7E ubedljivo najbolji telefoni iz ove godine,ali softver..Jedino sto me je odbilo od S7.

Sent from my 6S using Tapatalk

A sta to tacno fali softveru...cisto onako sam znatizeljan, kao neko ko je istim zadovoljan vec nekih 9 meseci koliko koristim s7 (doduse sad imam battery drain zadnjih 3 nedelje al resicu i to)!?

Uzmi IP7, ako nista drugo barem zbog znatno bolje podrske azuriranja sistema, a i malo da probas IOS :)

A sta to tacno fali softveru...cisto onako sam znatizeljan, kao neko ko je istim zadovoljan vec nekih 9 meseci koliko koristim s7 (doduse sad imam battery drain zadnjih 3 nedelje al resicu i to)!?

Pa eto,i sam si naveo. Ne znam da je iko imao S7 bez battery draina. Svakom apdejtu nesto fali. Naravno da nista od toga nije deal breaker,ali ako vec dajem 400+ eura za telefon,ne mora ni da bude toga. Dalje,Nougat je izasao prilicno davno,a na samsungovom flagshipu je u nekoj beta fazi. Daleko od toga da je bilo koji drugi idealan,i sam cu mozda menjati svoj telefon za S7,ali nek ispeglaju te gluposti malo i osvojice i to malo trzista sto im je preostalo.

Znam ja i mnoge koji se zale vec godinu dana da im se kamera na ip 6s pokrece po 10+ sekundi pa eto i dalje se zale ;)
Nazalost svaki telefon ima prednosti i mana; meni poslednja verzija softvera nikada nije bila must have vec samo da isti radi kako treba.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Svaki premium telefon radi, kida mili secunda brze ili sporije bas je nebitno.Kupis ono sto ti se vise svidi na prvu....

Pa eto,i sam si naveo. Ne znam da je iko imao S7 bez battery draina. Svakom apdejtu nesto fali. Naravno da nista od toga nije deal breaker,ali ako vec dajem 400+ eura za telefon,ne mora ni da bude toga. Dalje,Nougat je izasao prilicno davno,a na samsungovom flagshipu je u nekoj beta fazi. Daleko od toga da je bilo koji drugi idealan,i sam cu mozda menjati svoj telefon za S7,ali nek ispeglaju te gluposti malo i osvojice i to malo trzista sto im je preostalo.

Evo ja imam s7 edge od aprila i nikada nisam imao battery drain.

Ni ja, imam S7 edge vec tri meseca

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

hnm večni konflikt fan boya... ja kao android user okoreli navikao sam na android i tačka. ios sam koristio na tabletu. nije loš. evo sad sam gledao kod drugara iphone7 jet black... znači breath taking... ma oba su flagship samo odluči kakav sistem ti paše

Vrh Dno