Šta je novo?

Iphone 7 ili Samsung S7 Edge

Baš tako, ko šta voli nek izvoli...Ja bih sad opet probao ios ali mrzi me da sve prebacujem na novi tel, opet se privikavam...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Nemoguće se ne privući na iOS posle Androida. Kao da nabiješ glavu u pesak. Imam ovaj iPad i dalje i muka mi je kad moram da ga koristim koje je to đubre od sistema

Battery drain moze da se desi na bilo kom telefonu, ne samo na Samsungu. Inace koristim Novembarski firmware i nema battery drain. Imao sam problem na nekom starijem ali sam resio.
Cinjenica je da softver i dalje nije kako treba (mada je veooma brz) ali je najkompletniji all around sigurno. Pa samo je ekran za klasu ispred konkurencije.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

hnm večni konflikt fan boya... ja kao android user okoreli navikao sam na android i tačka. ios sam koristio na tabletu. nije loš. evo sad sam gledao kod drugara iphone7 jet black... znači breath taking... ma oba su flagship samo odluči kakav sistem ti paše

Kakvi crni fanboyevi,uzeo sam ovo cudo zato sto je IOS jedini od sistema koje nisam koristio,tako da gledam da budem maksimalno objektivan. Mesavina sistema bi bila idealna,ali posto od toga nema nista.. Greota sto nisu nastavili sa
GooglePlayEdition programom,kakva bi zver bio S7 GPE [emoji54]

Sent from my 6S using Tapatalk

svima je jasno zasto je jedan bolji ili gori od drugog, postoji jedna druga stvar, sta je u ovom trenutku best buy. Ocigledno da je to nakon svih postova, vasih poruka, uporedjivanja S7 edge.

Danas sam imao priliku da sat vremena radim uporedne testove i moja licna "objektivna" (mada niko tu ne moze biti nesto objektivan, osim eventualno Windows usera) procena da je S7 Edge bolji.

Best buy definitivno nije, da bi to bio treba biti povoljan... Best buy je opt3 za 440e ako imaš nekoga preko...

Nemoguće se ne privući na iOS posle Androida. Kao da nabiješ glavu u pesak. Imam ovaj iPad i dalje i muka mi je kad moram da ga koristim koje je to đubre od sistema

Zbog čega to misliš? Ne tvrdim da nije tako već me interesuje razlog takvog utiska?

Nikakav!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Mislim da je jedan od moderatora imao reklamaciju i uredno je ostvario preko njihovog support-a... Ako nađem post ostaviću ovde...

To sto ih ti ne podnosis ne znaci da treba da trolujes.
Drugo, upravo si pokazao koliko nisi informisan o bilo cemu, a pogotovo kada je garancija u pitanju kao i njihova podrska - ocito da nisi posedovao 1+1 uredjaj, nisi imao prilike da pricas sa podrskom, a takodje nisi imao potrebu da posaljes uredjaj na popravku.

Za razliku od tebe, koji si klasican neinformisani folirant, ja jesam i evo ga screenshot iz mog mailboxa koji govori vise od 1000 reci:
attachment.php

Samo sam im dao IMEI i to je to, poslao uredjaj o njihovom trosku, dobio ga nazad uredno.

Srecno trolovanje.

Poslednja izmena:
^Ovo je vrlo lepo videti,garancija je jedini razlog sto nisam razmatrao OP do sad.

Sent from my 6S using Tapatalk

Jeste ali koliko se i ja secam telefon je slat nazad negde preko pa opet cekan novi itd. Mislim nije ni to nista losije od uobicajene prakse od 45 dana kod nas ali ipak ima malo vise cimanja.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Najjaci su ovi sto su se juce registrovali pa pocnu da se gadjaju sa terminima, za klasu bolji, oduvao, pokidao....

@Proday ti malo pre reče nikakav support... [emoji6] [emoji4]

Opt3 je mala azdajica, svakom preporucujem ovaj telefon ko se razmislja za android platformu!

Best buy definitivno nije, da bi to bio treba biti povoljan... Best buy je opt3 za 440e ako imaš nekoga preko...

Slanje busom "od nekog preko" isto košta, ili drugi vid dostave. Izađe skupa igra a imaš internet garanciju negde. Ostvariti ovakvu garanciju moraš priznati jeste peripetija, opet treba organizovati slanje i prijem, mnogo zezancije za dosta para. Ništa mi tu ne izgleda povoljno u odnosu na kupovinu ovde sa garancijom i računom, zapravo ovo mi izgleda prekupo. Više volim papir sa pečatom i računom, nađem na oglasima nekog ko je kupio preko operatera i prodaje nov, S7E ide već od 500e, bez garancije vidim za 475e. Ovo sa OP3 treba biti dosta povoljnije da bih pristao na ovakav vid rizika i kupovine.

Najjaci su ovi sto su se juce registrovali pa pocnu da se gadjaju sa terminima, za klasu bolji, oduvao, pokidao....
Ti si bese onaj sto nikad ni jednu manu na iP-u nije nasao i nikad ni najmanji problem?

Neprocenjivo [emoji41]

Nema više Bataka, pojela ga ratna tama... [emoji23]

Tu sam ja i dalje, samo slabo kesiram od kada sam na Sljamsungu. :D

Nisam skontao da si ti to... Što se odaješ. [emoji23] Eee toliko pljuvan Samsung, tw i amoled a na kraju završio na njemu... Bruko jedna... Ne peku oči? [emoji12]

Pa vidim, da te uputim. :D
Pa TW je i dalje ocaj, nema tu sta. Ali je ovaj Amoled perverzija. Ne peku uopste, bas mi prija skroz. :)

Pozdrav svima,

Da li bi mogli savetodavno da mi pomognete sta je bolja kupovina u ovom trenutku ? Kupiti Iphone 7 ili Samsung S7 Edge ?
S7 kupi ako si zahtevan korisnik smart phone. Iphone7 kupi ako hoćeš mail, viber itd..Prosto i brzo.. Ako hoćeš brzo punjenje, bežično punjenje, Miracast na smart tv, Popcorn tip programa, upotrebljiv Bluetooth, dobar screen to body ratio, otvoren fon kad ga nakačiš na kompu da ubacuješ šta ti treba -zaboravi na iPhone.Imao sam oba telefona.

Sent from WC

Poslednja izmena:
Ako hoces da ti telefon bude fluidan i da radi kao sat iPhone, ako zelis malo raznovrsnije stvari itd i da prezalis malo android Samsung... po meni iPhone da glava ne boli

Sent from my iPhone using Tapatalk

jeste, samo sto je razlika ajfon 7 ce ti trajati 20 godina... a taj s7 edz... 3,4 godine plafon i ima da baguje

Vrh Dno