Šta je novo?

iPhone 7 / 7 Plus

Evo kakvo je stanje kod mene na 6s sa ugasenim background,osvetljenje na auto,wifi non stop i vrlo malo 3/4g.
69501e73c0399748f2896f24d070e9e7.png
2ff14b4ad65211f30a3244054bb13ca8.png

:D Aahhaahaha.

Pomesao sam to sa ovim problemom :D.

[YOUTUBE]DpwCtMjUoEs[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]FqAqtwWsPcQ[/YOUTUBE]

Pitanje da li uopste vredi uzimati ovaj telefon :(.

LOL :D.

Jel ima neko ovde ko ima slican problem, koliko u stvari smeta?

[YOUTUBE]BdGB62Ocf-U[/YOUTUBE]

Jel ovo normalno?

Ovo je totalna glupost, sve vreme mu se čuju fanovi od kompjutera koliko zuje i on kao snima tu pored video i čuje hiss. I naravno hejteri odmah krecu da svrsavaju.

Sent from my iPad using Tapatalk

Utego sam ga izgleda da skoro imam SOT, a ne nabijanje usage-a.

Eto koliko na poslu koristim telefon. Samo digitron nešto malo možda 5 minuta, poziv jedan od 6-7 minuta i ako opalim jednu fotku.

082ae156e37051b53d646b0a41f7d1d8.jpg

Ovo je zaključno sa drugim danom kad ga stavljam na punjač.

81229b3367fe388567baf6a67258d82b.jpg

Izgleda bolje od ovoga ne može.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa sta bi bolje obzirom da imas fb, instagram i sl. Odlican rez ;)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

iPhone 7

Messenger, Viber, WhatsApp, sveeeeeee aaaa [emoji28]

Pa ja bih jos jedno 2-3 sata korišćenja [emoji1]

Uzmes battery case na ali za 20eur.

I spalis bateriju :d

jeli ti ukljucen background app refresh za Spark?

Video sam (trazio sam u pocetku to) da je preko Mac-a najlakse, sve i da to uradim, moram sifre da ukucavam ponovo, a imam ih... Gomilu.

Na kraju krajeva ostaje mi skrol u Safariju koji mi je neprirodan. Ja ga "flicknem" on se jedva pomeri. Chrome ipak ima onaj za mene normalni skrol, da kad zavrtim on nastavlja, ne stane odmah.

Messenger, Viber, WhatsApp, sveeeeeee aaaa [emoji28]

Pa ja bih jos jedno 2-3 sata korišćenja [emoji1]

Ek bre pa to je 1800mAh, to ne mogu Androidi sa 3000mAh [emoji23][emoji23][emoji23]
Mislim znam da je dosta toga optimizovano u iOS ali ne mozes smanjiti koliko ekran trosi - imaj na umu da jedino sto jos mozes uraditi je da ga fiskiras tipa na 3G da ne trazi 4G ako je slabiji signal, ali ja ni background app refresh nisam iskljucio posto mi nije problem svako vece ili drugo vece da punim fon.

Sto se tice Safarija - da nisi rekao za skrol, ja ne bih ni primetio [emoji4]
Meni nije smetalo, ali stvarno ako cesto trebas mnogo skrolovati vrv je irritating as fck

Zar nije na sedmici 1915mAh? :)

Ja sam ugasio BAR, dolaze notifikacije (kako koja khm khm Viber), sve brzo refresuje, bio na wifi ili 4G (Vip), tako da nemam potrebu da odmah imam refresh-ovanu aplikaciju.

Kada nekad koristim full site-ove, onda ima skrolovanja dosta, da koristim Safari, tacno bih izludeo :d

U pravu si, ali opet velika razlika u odnosu na Android sta bi izvukao sa tim. Elem - push notifikacije nemaju nikakve veze sa background app refresh - push notifikacije salje server aplikacije apple serveru a onda apple server tvom uredjaju. Mozes izgasiti push notifikacije isto, ali nece uticati na bateriju nikako...

iPhone 7

Meni je glupo sto bilo koja app šalje Apple serveru... Zašto direktno app server ne pošalje korisniku?

Druga stvar viber strikes again [emoji57] Danas malo radio, malo nije. Sinoć nije radio.

Sve se mislim da uradim setup as new, ali onda pomislim, zašto bih to radio, kad je samo kod Vibera problem, ostale app ne prave problem. Znam da nije problem do telefona ili iOS-a, ali ne ide mi u glavu da za Android serveri rade, a za iOS ne rade...

Poslednja izmena:
@djilkosh zato sto ako je u pitanju web socket npr onda bi ti telefon mora da ima otvorenu konekciju ka vise servera (sto nije prakticno jer bi trosilo i vise baterije i cesce budilo fon i trosilo podatke na cell zbog keep alive). Takodje Apple ne bi mogao da odradi validate notificationa pre slanja na uredjaj sto znaci mogao bi biti neispravan format i da ti izadje neka bzvze notifikacija, a sansa i za exploit. Takodje - tvoj fon ako drzi konekciju sa tim serverom stalno znaci da taj server ima stalno uvid u tvoj ip cak i kada ga ne koristis - ovako zna samo id tvog telefona, a Apple zna IP u tom trenutku. Ima jos mnogo razloga, ali to je onako par koji su mi prvi na umu...

Šteta što sa takvom optimizacijom ne stave bar 2500mah bateriju,to bi kidalo. Ovako mislim da cu morati na plus,koliko god mi smetala veličina.

Sent from my 6S using Tapatalk

Pretpostavio sam da je fora zbog nekog security breach-a, mada opet... Hvala na objašnjenju.

Axel
Ja sam isto vagao, ali imao sam 5.5" i jednostavno ne želim da baratam sa dve ruke telefonom. Do 5, 5.2" mogu da se protegnem, ali više od toga ne ide. Veliko mo je uživanje koristiti ovaj telefon zbog veličine. Baterija mi drži dva radna dana ili jedan dan sigurno, pa čak i posle posla ako zaglavim. Vikendom više koristim telefon (više slobodnog vremena imam), dodje mi knap, ali i da dopunim jedno 20% bilo bi mi dosta. Meni nije igrala ulogu baterija nego ugodno korišćenje.

iPhone 7

Ma znam,isti slucaj,6S mi je ergonomski savršen,ali da ima jedno 150% ovog kapaciteta bilo bi idealno. Ne mogu da verujem da im je problem da u ovoliko kuciste stave malo vecu bateriju.

Sent from my 6S using Tapatalk

Onda bi obesmislili plus model. Tako da ovako pogadjaju ljude kao što sam ja koji neće da vugle velike telefone i ljude koji ih cede do poslednjeg procenta, kojima nije problem veličina.

Pa ne bi obesmislili plus model, posto bi i on onda imao 3,5-4kmAh bateriju!!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno