Šta je novo?

iPhone 7 / 7 Plus

iPhone 7

Svi aparati nisu isti,kao ni sve komponente,odeca...

Mi ne dobijamo ono sto dobija zapadna evropa,niti cemo u skorije vreme.

Za telefone da ne govorimo. Setite se samo kako je bilo na primer sa Nokiom.

Poslednja izmena:
Svi aparati nisu isti,kao ni sve komponente,odeca...

Mi ne dobijamo ono sto dobija zapadna evropa,niti cemo u skorije vreme.

Za telefone da ne govorimo. Setite se samo kako je bilo na primer sa Nokiom.

Jašta, Apple pravi ajfone loše za Srbiju a dobre za Holandiju xD Mi smo toliko jadni i mali da im se ne isplati da prave lošije telefone zas srb tržite.

Ama ne prave oni losije i bolje namerno, pa sad ove losije salju nama. Nijedan telefon nije isti i kad prolaze kontrolu kvalitet tacno se vidi koji nije bas 100% u "vinklu" sto bi se reklo. To su obicno neke sitnice koje mi ni ne primecujemo, fazon malo losije kalibrisan ekran ili nesto ispod "haube". I postoji ona "treca klasa", a to su primerci sa ozbiljnim defektom i oni se vracaju nazad i povlace iz prodaje. E sad od ovih sto su prosli kontrolu, ovi full idu na najveca i najzahtevnija trzista (mahom zapadna), a ovi drugi se salju u zemlje "treceg sveta", naravno po istoj ceni. Ko veli nosi tamo, oni ni ne znaju za bolje. To je tako...i ne samo kod apple-a nego i kod vecine drugih proizvodjaca. Dakle, nije stvar uopste u tome da "pokvareni Ameri", prave namerno lose telefone, pa salju za Srbiju...nego je ova prica.

Poslednja izmena:
Super, jel možeš nekako da mi dokažeš da se na zapadu ili gde god ne dešavaju identični problemi i/ili kvarovi na istim modelima telefona? Evo ja mogu da ti kažem da se dešavaju. Mogu jer imam par njih napolju, u različitim državama a istim telefonima. Pa nije ni taj Apple blesav, kad oni odrede program zamene baterije, to važi za ceo svet. Radili su sa ip5 (ako se ne varam), evo sad su uradili isto to sa 6s. Ip6 im ima problem sa prednjim kamerom kako kod nas u Srbiji, tako i u USA, Francuskoj, UK itd. Jeste, nisu to jedini problemi, ima ih još gomila, ali je poenta price da je ovo što si upravo napisao totalni apsurd. Manite se tih rekla kazala, nas ne vole, manje smo bitni, rupa u koju guraš ono što ne valja i ostalih sličnih priča.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

iPhone 7

Da li vi zaista mislite da smo mi toliko bitni?

Mi smo evropska Indija i salju nam sta stignu.

Pogledajte samo meso koje dobijamo...hranu uopste,lekove...

Za garderobu znam provereno,jer sam veran kupac par marki. Neke imamo i mi u prodaji. Uzimam naravno van kad god mi se ukaze prilika,al dosta cesto i ove. Razlika u kvalitetu je ocigledna.

Ne zelim da vas ubedjujem,iako sam zavrsio fakultet na tu temu,al shvatite da vam prosipaju laz da nama stize isto sto i evropi.

Ne vredi ubedjivati se sa vama,ako vam kazu da stize iz Holandije,onda stize i to je to. Jacu i dalje kupovati van zemlje.

Poslednja izmena:
Hranu i lekove koje nam uvaljuju je čista krivica države ,prosto ne postoje organi koji će to da iskontrolisu i zabrane.

Što se tiče ostale robe , verovatno postoji razlika između zapadne Evrope i istočne "sirotinje "

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Kad se ponovo napuni skladiste u Holandiji.

Salim se,7+ je bas redak,posto imam drugara u USA koji ga je narucio prvog dana,a dobio je pre dve-3 nedelje

Da li je moguce napraviti na itunes apple id bez metoda placanja?
Pokusali smo razne djavole i sad hocu da napravim sve od nule ali ne da mi cak ni na itunes koii sam instalirao na kompu da napravim novi apple account sa novim mailom itd....
Ne znam gde drugo prokleto da pitam, a kupljen je iphone 7, kako budale ovo nameste kad ne moze pismen covek to mi ne ide u glavu?!
hvala unapred na pomoci

Otvoriš AppStore u iTunes-u na kompjuteru, nađeš neku besplatnu aplikaciju i klikneš na get app ili šta već stoji, pitaće te da se uloguješ ili napraviš novi nalog.
Kada pokreneš kreiranje novog naloga, jedna od opcija plaćanja će biti none.

I to none je vec selektovano, ja onda nastavim i popunim sve, mogu i da navedem kako sam popunio i kad kliknem create on mi izbaci tu pored none crvenim slovima da kontaktiram support service bla bla bla.... to je kad pokusavam blanko nov nalog da napravim pa da ga onda iskoristim na telefonu. jel treba da bude povezan telefon na komp?

Ne treba da bude povezan telefon. Samo je bitno da je aplikacija besplatna.
Probaj američki nalog da napraviš.

Sent from my iPhone using Tapatalk

pokusao sam i sa kuratom amerikom sve mi dzaba! nista mi nije jasno!
sad me nervira sto smo uopste pokusavali kod prijatelja sa njima plus ajd kao na njegov komp da probamo sestru mu poljubim!

Ne radi kreiranje poslednjih nekoliko dana. Pokušaj kasnije.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Da li imaš ikakvu informaciju koliko je to kasnije?
I još jedno pitanje da li je moguće napraviti nalog novi bez platne kartice? Pošto na dosta mesta pominju da ta "none" opcija(dugme) pri pravljenju naloga više ne funkcioniše?

Poslednja izmena:
Danima pokušavam da aktiviram imess preko VIP mreže i ništa. Šalje poruke kao sumanut i ništa od aktivacije. Još neko sa tim problemom?

Kako se to aktivira uopste? To meni radi po default, nista nisam piao

U messages ima opcija i po difoltu je na on, ali ja sam provalio tek kad sam video da neće da mi šalje imess. Bilo uključeno a ispod piše waiting for activation...a zaduženje samo raste jer na svako malo fon pošalje na neki inostrani broj poruku. Poludeo sam.

Pisi prigovor kad dodje racun, nekad hoce da uvaze i ne naplate te aktivacione poruke

Sad mi odgovorili iz VIP-a da problem sa aktivacijom imaju brojevi koji su preneti u VIP (moj je takav). Kao sa sledećim update će se to rešiti... Mislim

isti problem i ovde,samo sa telenorom,već 3 meseca :(

Imam 2 broja preneta i neće aktivacija da prođe od Septembra :(

Obratio sam se Ratelu,pošto se prave blesavi,a preporučujem i tebi.

Što više nas pošalje prijavu,to bolje

Imam neugodan problem, otprilike jednom na dan kad se vozam kolima (mislim da je fora u prebacivanju sa baznih stanica a ne u voznji kolima), 4g prestane da radi. Ikonica 4g je i dalje tu ali internet ni da mrdne. Nista ne pomaze ni gasenje i paljenje mobile data ni airplane mode, jedino gasenje i paljenje resava problem...

Danas se pride jednom naprasno i resetovao dok je stajao na stolu, nakon toga trazio unlock kod ali ne i PIN za SIM, WTF :)

Probaj da zamenis SIM karticu, ako se ponovi, servis.

isti problem i ovde,samo sa telenorom,već 3 meseca :(

Imam 2 broja preneta i neće aktivacija da prođe od Septembra :(

Obratio sam se Ratelu,pošto se prave blesavi,a preporučujem i tebi.

Što više nas pošalje prijavu,to bolje

Prijaviću i ja RATEL-u. Totalna *****arija koja operatora ne zanima. Mada se bojim da će i usrani RATEL da se pravi blesav.

Samo prijavljuj i videces.

Za sad sam sa njima veoma dobro saradjivao i dobijao.

Nazad
Vrh Dno