Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Samo kopije nisu po tim jacim cenama :-D mada ako mene pitas za kopiju je previse i 1500 din jer se raspadnu relativno brzo.. a staklo uzmi bilo koje. Ja imam 2.5 tj obicno.

Imaš na KP original futrole po nešto nižim cenama, samo moraš da nadjes nekog proverenog prodavca, da ne bi dobio kopiju...

Dobro, meni je za staklo bitno samo da ide od ivice od ivice pa cu uzeti neko. Za futrolu cu videti. Nego kad se prvi put pali telefon jel se odma podesava apple nalog itd? Ovo mi je prvi iphone, sutra ga preuzimam pa da znam sta me ceka :)
edit: jel ovo original? imaju gomilu pozitivnih ocena, valjda bi ih neko lose ocenio ako nisu original https://www.kupujemprodajem.com/Mob...phone-6s-PLUS-6-PLUS-crni--68229762-oglas.htm

Poslednja izmena:
Kopije su to originali kod proverenih prodavaca su ti mnogo skuplje oko 40e sam ja platio za 10ku... aktiviras nalog a i ne moras mozes da skipujes ali svakako preporucijem odmah to da uradis. Jel nov ili polovan telefon?

• Like
Reagovanja: M J
Da da, ispod 40 nije original sigurno. A kupujes kod proverenih da ti za 40 ne bi uvalili falš

• Like
Nov. Pretpostavio sam da je kopija, ako je u radnji 7-8k bas je neko dobrotvor da je daje za 1500 din...

Evo stigao je telefon, trebao je u silver ali je ipak u space gray boji ali ne zalim se mnogo. Stigao je sa 11.x verzijom, odmah sam stavio da se update na ios 12. Imam pitanje kako da povucem kontakte sa google naloga i zasto mi ne vidi kontakte sa SIM kartice?

Pa moras da importujes kontakte sa sim kartice:
settings>contacts>import sim contacts

A za google nalog:
settings>passwords&accounts>add account

Izaberes google nalog:

IMG_0206.jpg

I kada ga dodas,oznacis sync za kontakte,trebalo bi da je to to ako se dobro secam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jeste, hvala nasao sam. Prvi put sam na ios pa cu mozda biti dosadan sa pitanjima ali razumite. Ono sto sam jos pre cuo , da li je bolje kad se registrujem na appleid za appstore da obelezim USA i navedem tamo neku adresu i ostale moje podatke od CC dobre da bih imao taj njihov store, ili na CRO da idem posto nas nema jos uvek... I jos jedno bitno pitanje, moze li se promeniti da imenik prikazuje kontakte po imenu, a ne po prezimenu? Na primer Pera Markovic mi jeste upisan tako ali je pod M zbog prezimena...

Pakuj se i pravac Montana,iskopaj na netu adresu i ostalo [emoji1]Imas opcije za sortiranje u podesavanjima za kontakte. Probaj ovako da oznacis

IMG_0208.jpg

Hah vazi, vec mi iskace montana katedrala pa ce posluziti :D Super hvala.

Uzeo sam pre godinu dana 6s polovan sa KP, naime prodavac mi je rekao da ne updateam telefon. Telefon je bio ful resetovan kad sam ga preuzeo, ulogovao sam se na moj icloud, ali ga nisam updatevao. Na par sajtova sam proveravao da li je clean, svuda pise da jeste. Koristim ga bez problema na verziji 11.2.1(tad je bila predzadnja verzija) medjutim planiram uskoro da ga prodam, pa nzm da li je moguce prodati ovakav telefon. Tacnije po nekoj razumnoj ceni. Ili da ga update?

To ti je možda rekao zbog sim locka. Jel koristim x/r sim? Ili ti je rekao u fazonu da bi radi dobro, da ga update ne bi usporio. Ako je tvoj iCloud na njemu uradi restore. Uostalom nema veze koja je verzija na njemu da bi ga prodao, moze da bude i 9

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

E pa zato ti je i rekao da ga ne ažuriraš. Zbog r sim, jer je ta tvoja vrv za iOS 11. A ako bi ažurirao trebao bi da kupiš novu za novije verzije ali neće da ti uspori telefon. Verzije iOS11 ispod 11.3 su žešća sra*ja. Od 11.3 već liči na sistem

Svejedno sam morao da uzmem rsim 12 posto mi njegov rsim 11+ nije radio. Videcu sad koji rsim mi odgovara za ios 12. Hvala ti na informacijama

Mozda je glupo pitanje ali taj rsim radi za neke odredjene mreze ili radi i za nase?

U smislu da li se moze lock na neku od nasih mreza zaobici?

Ja ne kapiram šta hoćeš da pitaš? R sim može da otključa svaku mrežu ako odgovara za taj uredjaj i verziju iOS i ako se unese carrier code te mreže

Pa to pitam, primera radi na telefonu postoji sim lock na telenor - moguce je uz pomoc rsim koristiti mts karticu u tom telefonu?

Pa r sim tome i služi?

Upravo to. Telefon moze da bude zakljucan i na O2 ili AT&T, stavis nasu karticu i radi sve.

• Like
Meni nije jasno zašto ovaj telefon ima HDR na prednjoj kameri a nikad se ne uključuje. Postavi se na auto i u situacijama gde je potreban on samo automatski uključi blic. Znam da je 5S imao HDR na prednjoj a da 6 nije imao jer je imao dodatna sočiva koja odmah to sredjuju a ne slika više slika pa ih spaja. Šta se onda desilo na 6S i 7 isto?

Meni je na 6s malo stekaju animacije od kada sam na 12.1.2, dovoljno da me nervira a premalo (za sada) da me natera da menjam telefon.

• Like
Vidi da ti nije downclockovan cpu meni ne stekce ni na low power modu..,

• Like
Ljudi moze pomoc, drugi put mi se desava da mi telefon izbaci “iphone not activated” i izgubi mrezu... jel ja to treba da nesto aktiviram u mts ili je bag? Posle restarta opet radi normalno

Nakaci telefon na iTunes i odradi sync. Ako nastavi, izvadi karticu i vrati je. Sledece sto mozes je da resetujes mrezna podesavanja.

Ako i posle toga nastavi, uradi backup, resetuj sve na telefonu ili odradi restore i vidi kako funkcionise. Ako je sve normalno, vrati backup i opet posmatraj. Ako prijavi gresku, onda moras da ides na restore i rucno vacas ono sto ti je vazno da imas na telefonu.

Vazi, hvala ispraticu ovo.

Da li vrsiti zamenu baterije u ovlascenom servisu ili mozes recimo kupiti bateriju sa KP i koliko je to pametno uciniti?

Pitam jer mi lik nudi 6s u zamenu za mi mix 2s, baterija mu je na 80% health

Poslednja izmena:
Da li vrsiti zamenu baterije u ovlascenom servisu ili mozes recimo kupiti bateriju sa KP i koliko je to pametno uciniti?

Kolika je razlika u ceni? Imas po 3,4 hiljade u ovlascenom servisu. Ja bi pre to izabrao.

batt koje su kopije su daleko losije kapacotet im varira iz dana u dan, bukvalno kako im dune i obicno im je vek trajanja jako mali, a sto se tice batt health kopiju kad stavis pisace ti service..

Nazad
Vrh Dno