Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

razmatrao sam SE ali je ipak mali za nju jer cita na telefonu dok ceka negde da ubije vreme pa bi joj 6s bio taman...

Onda je ovo najbolja ponuda ako zelis novo, polovni su oko 200e ali u startu planiraj zamenu baterije...

Ja mislim da je SE top, osim ako ženi ne treba veliki ekran. SE ima nov za manje od 250€ i top je telefon, biće joj skoro isti kao stari ali 5x bolji

ma jok, samo novo... na ovoj 5ici je neka kineska baterija koja se pokazala bolje od originalne...

@nixysx

znam da je bas nahvaljen SE ali je to ipak malo za nju pa je 6s najbolja solucija.

Poslednja izmena:
Mada 400€ je po meni mnogo, dodaš još 50€ i dobiješ iP7 nov, možda čak ne i 50€...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

hah, taj fazon :). 400+€ zvuci vec mnogo a ne znam iskreno ni koje su razlike izmedju 6s i 7ice jer uopste ne pratim telefone...
zvao sam iStyle, kazu da stize par komada u petak pa cu da razmotrim njih do tada...

javim sta sam uradio...

Hahahahahahaha al ne stvarno. Ne verujem da ima 8 za 500€?[emoji848]
Ali ozbiljno ako bi dečko dao 390€ za nov telefon, bolje da doda 40€ i kupi 7, koji je po svemu za nijansu ipak bolji od 6S i imaće bar godinu dana duže support. Ima, ja sam nalazio 7 za 430/440€ vakum pakovanja a ima i na mobilnom svetu po onim radnjama, tamo su brojevi telefona pa može i da se raspita

Pa ako ima za 440 stvarno je dz ali opet... dodaj vamo dodaj tamo 500e su bili novi na oglasima vakum 520 vidjao sam koliko volis gledam ima polovnih 8+ za 450e

iskreno mi se ne juri po oglasima nikako, niko ne ume ni pravilno da napise iPhone, kao recimo sto ja pisem malim slovima :)

zato mi je iStyle najbolja varijanta zbog te duze garancije a tu sam odmah pored d. city-ja pa caskom sidjem i uzmem...

nije los ni iPhone 7, gledao sam sad bas malo poredjenja ali to keva nece nikad da primeti u radu tako da cu ipak da svedem cimanje na minimum i cekam petak...

Pa polovni da ali dečko hoće nov. Gledam i ja tako oglase al nisam baš nešto vidjao osmice. Razlika izmedju 6S I 7 nisu prevelike. U dizajnu jesu ali ovako rade slično, skoro identično brzo. Jedino 7 ima bolju kameru i bateriju. Sad se i ne primećuje razlika u brzini ali za godinu, dve i te kako hoće. Ako planira majka da koristi telefon godinu, dve uzmi joj 6S. Ako planira 3 godine ili više onda joj uzmi 7 bez razmišljanja

I imas headphone jack :p preporuke za istyle :-D da 7 i 8 imaju 3gb rama mozda bih i mislio da ce bolje raditi ovako sam skeptik da ce biti tu osetnije razlike osim u bateriji ... a 8 polovne su oko 400 nove oko 520. Ali opet kazem 2god garancije vs 1 znam da su male sanse da crkne ali nije na odmet imati tu god viska :-D

Poslednja izmena:
pa ako je koristila ovaj iPhone 5 do sada onda ce i 6s toliko da nosi :)

dizajn je skoro isti, jedino je 7ica manje ruzna jer su uspeli malo da sakriju ove linije po obodima... 7ica ima malo jacu bateriju ali i quad core cpu pa kapiram da mu dodje na isto a verujem da postoji lutrija sa apple baterijama jer sam i ja imao ranije problema (jedan od razloga zasto sam batalio iPhone).

da, tu je i headphone jack na 6s modelu sto je svakako plus.

Poslednja izmena:
Ima dual performance jezgra... i dual eco koji ne rade u paritetu kao sto je slucaj sa A11-12 (iP8-10-10s) samo zbog tih eko jezgara i mislim da ce baterija duze u buducnosti da drzi od A9(6s) koji generalno nema neku bateriju. Ali sta je tu je :)

Meni je 6/6s zbog tih linija za antene i lepši od sedmice... 6s plus ima odličnu bateriju. Meni bez problema izgura usage 6 ipo sati

46000din za 6s 32gb, telefon star 4 godine? Ma nemojte me *****avati ljudi. Jos kao black friday popust, pa sta se brukate, prodavnice u srbiji nemaju pojma sta je black friday. Daju isti popust ko i uvek, 20, max 30%.

Da je black friday, popust bi bio 50% ako ne i vise. Druga stvar, sa popustom taj telefon kosta 46000din. Aj da je od 64gb nego je 32gb. Pa bolje uzmi na oglasima novu 7icu za te pare ili dodaj jos malo, ovako ih bukvalno bacas.

Imas i 6s na oglasima nov. Proveri se serial number i IMEI i ako je sve ok, kupuj, a ne da dajes duplo vise para za telefon koji realno ne vredi toliko u ovom trenutku.

• Like
Reagovanja: M J
Ja sam isto za sedmicu, barem se neće gasiti na hladnoći kao prethodni modeli. Neće imati ni crni kamera bug.

Izuzetno je mala doplata, a mnogo bolji telefon.

Ima pouzdanih na kp. Ako radi 3 meseca, radiće i posle toga još dugo.

ne znam, nisam propratio aktuelne probleme... cale ima 6s cini mi se oko 2 godine i radi bez ikakvih problema, mada je bio do juce na iOS 9.3.3, videcemo kako ce iOS 12 da se pokaze...

cimnuo sam coveka od kog sam ranije uzimao za 6s i 7icu pa cekam da javi sta ima i po kojoj ceni.

• Like
46000din za 6s 32gb, telefon star 4 godine? Ma nemojte me *****avati ljudi. Jos kao black friday popust, pa sta se brukate, prodavnice u srbiji nemaju pojma sta je black friday. Daju isti popust ko i uvek, 20, max 30%.

Da je black friday, popust bi bio 50% ako ne i vise. Druga stvar, sa popustom taj telefon kosta 46000din. Aj da je od 64gb nego je 32gb. Pa bolje uzmi na oglasima novu 7icu za te pare ili dodaj jos malo, ovako ih bukvalno bacas.

Imas i 6s na oglasima nov. Proveri se serial number i IMEI i ako je sve ok, kupuj, a ne da dajes duplo vise para za telefon koji realno ne vredi toliko u ovom trenutku.

Taj telefon NOV nije na oglasima jeftiniji.... i po kojoj matematici je star 4 godine?

Poslednja izmena:
  • Like
Ovo nije tema gde da kupim telefon i koji da kupim. Otvorite temu u odgovarajućem podforumu.

Moras uzeti cetkicu za zube i bas trljati na suvo ako nemas kompresvani vazduh u bocici.. ako koristis alkohol pazi da ne preteras sa njim... ponuda u istyle je odlicna.. i jos 2 godine garancije gde ces bolje...

Hvala, probao sa cetkicom, nikakvu razliku nisam primetio, sem sto me ruka malo boli. [emoji23] Ubacio karticu u neki Samsung j3 koji bleji neuposlen, cuje se ber 3x jace. Nista, sledi mi da se ponovim, taman ovakav moze da sluzi bar kao test device.

A na pitanja 400€ za model star 3 godine, zato sto ovaj j3 kupljen pre mesec dana za 150€ radi gore nego sporet u mom podrumu koji je stariji od mene. Instalirani samo whatsapp, viber i mesages.

Iskreno svi su bezobrazni sto se tice cena sem pokusaja sa Pcophonom 1F i sl koji su pokusaji da sa poveca udeo na trzistu kako bi se na duze staze uvecala prodaja.

Ako uspem da iskopam gde mi je nexus 4 kupljen pre 4 godine za 170€ bas cu da uporedim sa ovim j3.

• Like
Danas mi je ispao telefon i primetio sam od tada čudnu vibraciju. Ne ona klasična kad stigne obaveštenje, nego ona kad koristim 3D touch ili uključim, isključim vibraciju. Tako krcka kad se čuje, ne znam kako da definišem zvuk ali je svakako drugačija dosta. Kada malo izlupam rukom telefon u tom delu gde je taptic engine bude dobro i posle nekoliko vibracija ponovo isto, da l je moguće da je crklo ili nešto. Inače pao je iz dzepa dok sam sedeo na klupici.....
20c35ac71976aba8c7b6ae9b26962773.png
Da li je ovo moguće?

Poslednja izmena:
  • Like
Telefon poceo cudno da se ponasa, baterija se prazni munjevitom brzinom, a juce napolju sa otprilike 25% baterije, opalio dve fotke i telefon se ugasi. Do pre dva dana sve radilo normalno. Battery health 96%. Telefon 7 meseci star!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
I kod mene isto tako, ista starost telefona. Pomislio sam da nije do serije koja je imala problem sa baterijom, proverio sam nije.

Na hladnoci se brze prazni,to je poznat problem sa baterijom na 6s. [emoji20]

• Like
Ljudi to je normalno, ajfon se gazi na hladnocu. Nije di baterije. Jeste ali nije oštećena već je to normalno

Znam, ali juce je bilo 3-4 stepena napolju, sta da ocekujem kad padne ozbiljno ispod nule?

ima li tih problema i 7ica?
sinoc sam uzeo polovan u super stanju ali sam primetio da je baterija sa 38 spala na 26% za samo 2 minuta dok sam bio ispred zgrade...
punjen je samo preko kabla dok sam mu odradio novi sistem ali je svakako cudno ponasanje pa cu videti danas da ga vratim...

Vrh Dno