Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Drugari, kakvo je vase misljenje o tome da se sada u 2018-oj godini uzme novi 6s, prilicno povoljno izadje u mts, nekih 25k uz 1,5k mesecne pretplate, svakako bih ga u tom slucaju koristio sigurno 2 godine ako ne i vise.
Odgovara svim mojim potrebama, ali me zanima vase misljenje o tome kako ce se ponasati za npr 2 god?

Hvala svima unapred[emoji4]

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Drugovoj ženi su oteli iz ruke 1+5 i ona je sada uzela 6s. On joj je podesio i kaže da je ok telefon sasvim. Da lepo radi. Za sada, kakvi će idući apdejti biti ti niko ne zna

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Drugari, kakvo je vase misljenje o tome da se sada u 2018-oj godini uzme novi 6s, prilicno povoljno izadje u mts, nekih 25k uz 1,5k mesecne pretplate, svakako bih ga u tom slucaju koristio sigurno 2 godine ako ne i vise.
Odgovara svim mojim potrebama, ali me zanima vase misljenje o tome kako ce se ponasati za npr 2 god?

Pa taj telefon je onako na ivici po pitanju svega. iPhone 7 je svakako bolja kupovina ako si u mogućnosti. Što se rada u naredne dve godine tiče, teško da ti neko može dati definitivan odgovor na to pitanje - glede softvera, kako nove verzije budu dolazile, prati stanje i odluči da li ćeš ažurirati iOS na neku noviju verziju.

Ono što ja znam je da sada, sa iOS12.1, radi jako dobro. Ali i dalje nisam siguran da bih kupio 6S nov u ovom momentu, tačnije gotovo sigurno ne bih.

Hvala svima unapred

Meni da nisu ukrali 6s ja bih ga koristio dok god mogu. Ovako sam kupio SE koji sam odavno hteo pa cu njega koristiti sto bi se reklo do krajnjih mogucnosti. Odnosno dok god mi bude omoguceno. Apdejti mi nisu toliko bitni koliko velicina telefona.

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: M J
Meni da nisu ukrali 6s ja bih ga koristio dok god mogu. Ovako sam kupio SE koji sam odavno hteo pa cu njega koristiti sto bi se reklo do krajnjih mogucnosti. Odnosno dok god mi bude omoguceno. Apdejti mi nisu toliko bitni koliko velicina telefona.
SE mi je bio ekstra, koristio sam ga vise od godinu dana, ali vremenom mi je postao mali taj ekran a i uzeleh se promene pa presao na android, prvo oneplus 3t koji sam dao zeni a sad p10 furam vec godinu dana ali mi nekako ios vise lezi a i velicina 6s mi je savrsena, znam da je sad ok i kontam jos godinu dana ce sigurno biti ok ali da li mi se isplati na duze staze ne znam bas.
Razmislicu ovih dana[emoji4]

6s best buy!

Pa iskreno. Ja sam uporedjivao 6s plus i iPhone 7 i brzina je ista. Oba telefona podjednako brzo otvaraju sve aplikacijeni i isto se ponašaju u njima. Jedino 7 brže otvara igrice osim toga sve je isto i multitasking i sve. 7 jedino ima za nijansu svetliju kameru, malo jače boje i oštriju sliku. 6S će lagano biti odličan telefon bar do iOS 13, tačnije do kraja sledeće godine. Posle ćemo da vidimo ali 6S generalno dobro radi, brz je i i dalje ima po meni sasvim dobru kameru, kako prednju, tako i zadnju. Po meni je iP7 plus best buy trenutno ali je dosta skuplji a osim portrait moda skoro je sve isto kao na 6s plus osim eto što je za nijansu brži, što se realno u radu jedva i primećuje

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Od 6s sve je top jedino na obicnom 6s mi fali OIS ostalo mi je savrseno :)

• Like

Po mom misljenju to nije povoljna ponuda, pogotvu sto je ugovor na 3 god (na 2 god je 10.000 vise), a i taj paket od 1500 (Morava 3) ima malo minuta/neta

Inace telefon je i dalje odlican na iOS 12

Jel se dešava nekom da kamera zabode i samo crno bude i onda odjednom proradi. Desilo mi se dva puta na snapchatu i onda isključim app i otvorim aplikaciju kamere i sve bude crno. Mislio sam da je od hladnoce jer posle 15min nakon što sam ušao u kuću radila je odlično, drugi put je proradila hard resetom. Ovo se uvek desi napolju, na temp oko 1/2 stepena. Tad primetim isto da i ekran laguje, onako kao da ima trail ali to mi se dešavalo na svakom prethodnom ajfonu na hladnoći, plus je u pitanju. Nikad slično mi se nije desilo ni na 6, ni na 7 s kamerom. Samo se nadam da nije hardware

Koji Ios? Čini mi se da je bio taj problem na iosu 9

• Like
Evo ga ovako, drugarica kaze da joj se na 6s dešava isto ponekad
9dbee7fa0f92cf5d8f4dd90016c3da7a.png
d63b114dd3fc814ca07128014eaec44b.png

Isto i meni ponekad crna slika na kameri, isto 6s

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Desavalo se i meni dok sam imao 6s

• Like
Baš bezveze, ne kapiram zbog čega ali nijednom mi se nije desilo unutra, počelo je od pre nekoliko dana kad sam bio napolju i uvek kad se desi, desi se na hladnom. Super, sad trebam da strahujem kad dodje zima da ga ne vadim iz dzepa da se ne bi ugasio, trebam da brinem kad odem na zimovanje da li ću moći da slikam nešto, odlično[emoji1362]

moze li preporuka gde je najbolje i najjeftinije uzeti nov 6s?

nisam uopste pratio nikakve telefone 3 godine a treba mi za majku jer joj se iPhone 5 raspada.

mnogo mi je to... uzeo bih 16gb... videh po oglasima da ima novih od 16gb za oko 240€ mada su oglasi ko na pijaci pa mi se ne zalece...

Nema novo za te pare.. to su polovni telefoni ili refabrikovani u kini.. mada kada je drug pre mesec dana isao sa kupi jedan za majku ispostavilo se da su i polovni...

pa i meni je malo cudno... znas li koja bi bila realna cena za nov 6s 16gb? bas ne pratim telefone a cene u radnjama mi nisu merodavne...

16gb se jako dugo ne pravi slagacu te ali mislim da je od 2016 godine zavrsio i ubacen sa ip7 32 kao osnovni model. Realna cena oko 300e ali tesko da ima negde jos 16tica :)

i ja se secam da su poceli da prave 7icu sa 32gb... mada sad mi cale kaze da ovaj 6s 32gb nije losa ponuda pa ga mozda i uzmem dok ima...

Cena ko i uvek 100€ visa od koriscenog u dobrom stanju. Racunaj oko 320-340€ tako da ta ponuda u iStyle-u i nije tako losa. Imace iOS podrsku jos bar 3 godine sto znaci jos dve godine ce korektno raditi normalno sve. S obzirom da je skok u performansama sa 6 na 6s bio vise nego primetan mozda dobije i godinu vise.

Btw Jel imao neko frku sa zvucnikom za pozive na 6s-u. Slabo se cuje, verovatno je zaprljan, al sto sam uspeo da ocistim nije nista pomoglo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moras uzeti cetkicu za zube i bas trljati na suvo ako nemas kompresvani vazduh u bocici.. ako koristis alkohol pazi da ne preteras sa njim... ponuda u istyle je odlicna.. i jos 2 godine garancije gde ces bolje...

sad bas gledam, kod njih izadje 389€ sto je mnogo bolje nego oglasi...

Mnogo bolje bar zbog garancije ne razmisljas 2 godine bukvalno... taman ce imati podrsku te dve godine i top... best buy trenutno.

400e za telefon star koliko 4 godine?

pa nemam bolju opciju... i meni je malo mnogo ali su ostali jos skuplji a nepotrebni su joj... najlakse mi je da joj uzmem isto neki iOS da ne mora da se navikava na nesto novo... zato sam i trazio 16gb model u startu ali ga nema i izgleda da nije neka preterana razlika u ceni...

obzirom da jos uvek nosi moj praistorijski iPhone 5 ovaj ce joj biti vrhunski.

Uzmes joj SE? Ps kako 4 godine star 6s 2015 kraj izasao znaci 3 god

Vrh Dno