Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Mene je here vodio kroz Francusku, Nemacku, Grcku, Bugarsku.........
nigde nije omanuo, ponekad je koristim i ovde ako bas ne znam neku ulicu, ali kod nas pretezno koristim Gmaps... Za here imam samo reci hvale..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Izgleda da je devojka stavila pogrešnu destinaciju, pa je zato vodio u skroz drugom smeru. :D
Hvala vam u svakom slučaju, kada se vrati, pogledacu ja to. :D

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Ljudi kako vam radi GPS na 6s, planiram da uzmem telefon ali po internetu ima dosta prituzbi kad koriste 6icu sa raznim mapama. Jel to verzije ios-a ili hardver u pitanju??

Nikada nikakav problem.

Resih za sada problem sa krckanjem dugmeta. Napio ga malo alkoholom i kao nov. :D

Izgleda da mi je ostecen konektor za punjenje, puni telefon jedino kada punjac malo napnem u neki polozaj..

Pitanje: Da li je neko imao iskustvo s reklamiranjem ovog problema, drugar kaze da se zalio na to i da su mu rekli da mora da plati to, jer su procenili da je ostecenje fizicki naneseno.. ??

Uh, tesko ces to uspeti da reklamiras. U vecini slucajeva i jeste uzrokovano greskom korisnika.

Izgleda da mi je ostecen konektor za punjenje, puni telefon jedino kada punjac malo napnem u neki polozaj..

Pitanje: Da li je neko imao iskustvo s reklamiranjem ovog problema, drugar kaze da se zalio na to i da su mu rekli da mora da plati to, jer su procenili da je ostecenje fizicki naneseno.. ??

Pokusaj prvo da ocistis konektor nekom plasticnom ili drvenom cackalicom ali polako. Zna da se nakupi mnogo prasine a ne primecujes je kad pogledas.
Drugar je imao tu stvar i nosio telefon u Style gde su izvukli solidan busencic prasine :D

Nema nista, evo sad sam gledao sve, ne postoji ni mala naznaka bilo kakvog ostecenja, jednostavno kao da se pinovi nisu vratili u pocetni polozaj.. Koliko vidim, pinovi su samo sa dodje strane...

Bez obzira ali uvek mozes da odnes u iStyle i vidis da je vrlo lako moguce da je samo gomila prljavstine :)

Krenes uvek od najjednostavnije stvari.

Ne mora prljavstina da bude na pinovima, dovoljno je da udje da konektor ne moze do koji delic mm do kraja da se gurne pa da zeza kontakt.

Procackaj ti to sa cackalicom videces da uvek ima sta da izadje.

Bas na to i mislim. Ljudi ne shvataju koliko prasine moze da se izvuce i najcesce misle da da je otisao konektor.

Hvala na savetima, jesam procakcao( iznenadjujuce malo djubreta izaslo) i gledao sam lupom, sve deluje cisto, ali po polozaju punjaca kad ga ubacim i kad ga ``podesim`` u polozaj kako jedino puni, deluje mi da su pinovi ostali nisko..

ne znam da li dobijam zamenski telefon, ako ga odnesem u iStyle ? Nemam bukvalno nijedan telefon u kuci, a kad mi ne treba u svakoj fioci ima po jedan.. :wall:

Takodje i dalje mi je prisutan problem sa zamrzavanjem kamere, a neki ovde rekose da sa poslednjim izdanjem sw vise nemaju te probleme.. Nije uvek ni kod mene, ali se desi.. Ima li i to smisla reklamirati.. Ne znam kako ide kod njih, da li cu i kod njih dobiti odg kao od Samija da je `` sve to uredu i normalno``

^ neces dobiti zamenski tj reversni telefon na koriscenje kad odneses u iStyle...

To sa zamrzavanjem kamere se desava i drugima i nece to uvaziti to. Softverski je problem.

Bio sam do istyle-a, u TC Uscu i pitao za zamenski tel, kaze covek da se 99% ne dobija, ali posto servis ne radi danas, onda nije siguran, pa je najbolje njih da pitam.. Ipak cu ga dati u nekoj MTS poslovnici, posto tu moraju da mi daju drugi tel..

Ne moraju ni tu da ti daju reversni telefon, ali insistiraj na tome. Obicno imaju po 2 reversna ajfona, zato kazem da insistiras na tome. Pisem ti ovo jer sam dva puta reklamirao ip6 kod mts-a.

Ma ne moraju da mi daju bas ip, samo da ne moram da jurim telefon

Videcu sutra sta ce se desavati.. Za sta si reklamirao ti tvoj? Ne znam da li da ga backupujem ili da ga samo ostavim ovako zakljucanog, da mi ne ceprkaju po njemu

Ja bih uradio bekap, pa restore i dao im cist telefon. Lako ces vratiti bekap kad ti vrate telefon.
Ja sam reklamirao ip6 zbog dislocirane prednje kamere. Dva puta mi dali nove telefone.

Uradi backup obavezno (to ti uvek napisu na svakom mestu) a oni ce morati da odrade restore ako pre toga ne vide sta ti je sa telefonom. Mozes i ti da odradis restore ako nisi na nekom iOS-u koji omogucava jailbreak pa bi da ga cuvas (mada ne zvucis tako i verovatno bi ga vec imao).
Jedan od njihovih ljudi ti je ovde na forumu pa moze da ti da informaciju iz prve ruke.
Pre svih tih zamenskih, mogao bi da odes do servisa iStyle-a da oni vide to sa prasinom pa ako nije, onda poslusaj ono sto ti kazu.

Poslednja izmena:
To sa zamrzavanjem kamere se desava i drugima i nece to uvaziti to. Softverski je problem.

Pocinje i mene da nervira prilicno ovaj problem, kad god mi treba na brzinu nesto da uvatim zamrznuta kamera na par sekundi, stvarno iritirajuce....

Covece jel moguce da jos nisu resili taj problem; secam se jos pre par meseci da ste kukali na isto :(

Nisu resili.. I kod mene se desava povremeno.

Vrh Dno