Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Nema sertifikovanih punjača. Koristi koji god hoćeš ali ipak gledaj da bude neki kvalitetniji.

Anker ne da nije los nego je za 3 koplja ispred originalnog i svih ostalih. Problem je samo sto moras preko ebay-a da ga uzmes.
Sto se punjaca tice, gledaj da mu je izlazna snaga 2A, brze ce puniti.
I da, sertifikovani kablovi bi treba da rade i posle apdejta iOS-a, dok ovi ostali prosto prestanu da rade.

Anker bih i kupio preko eBay-a. Nadam se da bi mi pasovao jer sam kupio futrolu koja se bas ne skida lako. Dobro da znam i za ovo u vezi izlazne snage.

Nema sertifikovanih punjača. Koristi koji god hoćeš ali ipak gledaj da bude neki kvalitetniji.

Inace sam hteo da kupim jos jedan "set" za punjenje da koristim na poslu. S'tim da mozda ako ne nadjem odgovarajuci punjac original kabl ostavim na poslu da punim putem USB sa pc-a(eventualno nosim samo punjac na posao) a nov kabl kuci sa original punjacem. Mrzi me da kad treba nosim u dzepu na posao i kabl i punjac.

A za putovanje je u planu kupovina ex baterije.

Poslednja izmena:
+1 za anker!
Imam jedno 5 njihovih kablića ,ali ubedljivo moj favorit njihov kablić od 1,8 m!
Samo njega koristim kod kuće plus punjač za ipad!
Kratki od 0,9 m stoje u kolima i na poslu,a originalni kablić ni ne koristim.

Odlican je Anker pack od 5 komada cini mi se, dodju tri od oko 1m, jedan od 0.5 i jedan od 1.8m ako se dobro sjecam.

Ja sam sve oem kablove od gadgeta njima zamijenio. Odlicni su.

Edit:

Evo linka:

http://www.ebay.com/itm/Anker-5-Pac...615684?hash=item1c44d0c044:g:~csAAOSw6BtVUh1h

Hvala videću da naručim. Je si li odavde naručivao? Da li suoroginal ? Pitam zbog cene čini mi se da je jeftino a za tu cenu sam na ebay vidjao samo pojedinačne kablove. U svakom slučaju hvala ti na linku.

Poslednja izmena:
Da da, od direct-england. Ja sam platio 14$ ako se sjecam taj paket, dodju u toj kao kartonskoj kutijici, svaki kablic je bio lijepo slozen i umotan u anker cicak traku sa logom na konektorima, serijskim brojem na svakom kablu itd itd.

Punim preko Aukey quick chargera telefon, i u kolima i kuci i nisam primijetio da su fejk po bilo cemu. Ako jesu, onda su vrhunski odradjeni.

Kome je potrebno vise kvalitetnih kablova ovo su najbolje kupovine. Belkin, Anker, Aukey itd...

Dodaj malo i kupi upravo taj kabl ali od 1.8 metara.

Postoji to odavno ali to u sustini prenese pritisak na mesta koja si video. Imas gomilu app-ova kojima nisu ti dugmici ili nije takav gesture system, a mozes tako i u nekim app-ovima poslati mail ako slucajno dodirnes dole telefon desno, tako da nije bas neko resenje :D

Ljudi jel moze neko da mi kaže kako da pregledam poslednjih mesec dana poziva, treba da izvučem neki broj telefona,
tražim već sat vremena bilo kakvu aplikaciju na Apple Store-u, ne mogu ništa da pronađem, a hitno mi je!

Pa jel nemas log na telefonu? U suprotnom kod provajdera po listing

Jedno pitanje za nekog od korisnika koji će se možda pronaći. Naime, u skorije vreme planiram prelazak sa win mobile uredjaja na Iphone 6s plus 64gb pa imam jednu nedoumicu. Da li će mi moj Ipad Air postati suvišan uredjaj, s obzirom na veličinu ekrana na iphone(trenutni telefon mi je Lumia sa 6 incha ekranom)? Da li je neko ko ima i iphone + i Ipad stavio ovaj drugi po strani zbog mogućnosti koje sada ima sa velikim iphone-om?

Kao osoba koja ima ip6 i ipad mini, ne - prosto imaju drugačiju namenu. Kako uđem u kuću, telefon ne pipam osim u slučaju poruka/poziva, sve i dalje radim na ipadu.
I pritom sam uzeo ipad pošto sam već ima iphone - sve zavisi za šta ga koristiš.

Kao osoba koja ima 6s+ i ipad air, da. Jednostavno mesecima nisam uzeo u ruke ipad air..

Mene strasno privlaci taj 6S Plus... Najvise zbog baterije, OIS i samog ekrana ali me odbija cinjenicom da ce mi za njega trebati torbica za telefon sto ne volim da nosim nikako. Kako su ga onako sakato napravili dodjavola, najgori odnos tijela telefona i ekrana na trzistu...

Ovog momenta bih kupio 6S ali koliko vidim baterija mu ama bas nista bolja od sestice nije...

Ja imam relativno male šake i 6s+ mi nije prevelik, kad se naviknes jednom :)

Ni ja nemam veliku saku. Niti imam torbicu. Niti preterano velik dzep. Ipak stane. :) navici ces se.

Kao osoba koja ima 6s+ i ipad air, da. Jednostavno mesecima nisam uzeo u ruke ipad air..
Ovo sam i ja pomislio da će se desiti, i mislim da je očigledno.
Može li neka slobodna procena koliko će mi trajati baterija na 6S+ sa sledećim korišćenjem: wifi non stop upaljen, dnevno 1-2 sata razgovora, viber razgovori 1-2 sata, sinhronizacija 2 email naloga non stop, slanje do 10-ak emailova, i oko 1-2 sata surfovanja. Izguraće ceo dan bez stavljanja na punjač?

Izgurace cijeli dan i ostace ti jos 50% baterije uz takvo koriscenje. 6s+ ima odlicnu autonomiju.

Ovog momenta bih kupio 6S ali koliko vidim baterija mu ama bas nista bolja od sestice nije...
Da sam za svaki put kad sam rekao da je baterija na 6S mnogo bolja nego na 6 dobio euro...

Bolja je barem 30% ;) Juce sam ga skinuo s punjaca u 14.15, evo je sad na 38%. Wifi/mobilni net stalno na ON, display light na auto, viber učestalo koristim kao i telefon.
Telefon je jailbreakovan cak jos i pun tvikova (ne bi trebalo da smeta ali eto) plus sam na 9.0.2 software-u zbog jailbreaka. Mogu mislit da je up to date, baterija bi bila i jos bolja ;)

Poslednja izmena:
А ја тврдим да је 10% лошија. Зскључили смо одавно да је то индивидуално.

Ovo sam i ja pomislio da će se desiti, i mislim da je očigledno.
Može li neka slobodna procena koliko će mi trajati baterija na 6S+ sa sledećim korišćenjem: wifi non stop upaljen, dnevno 1-2 sata razgovora, viber razgovori 1-2 sata, sinhronizacija 2 email naloga non stop, slanje do 10-ak emailova, i oko 1-2 sata surfovanja. Izguraće ceo dan bez stavljanja na punjač?

Najvise jede 3g. Ako si konstantno wifi, nema zime. Bices extremno zadovoljan.

Da li se ovo dogadja jos uvijek ? Vidim dosta se ljudi zali a neki kazu da je na 9.3 BETA popravljeno pa ako neko neko ko koristi 9.3 BETA verziju moze da potvrdi bilo bi odlicno.

Neka vala i nama sa obicnom 6s bude nesto bolje :D Tesko ce ovo ko da primeti, retko ko ima i 6s i 6s plus...
Mislim da he nebitna sitnica u svakom slucaju. First world problem - slideovanje mi je 30fps umjeato 60fps :D

Vrh Dno